Potraga je zavrsena!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

osnovna stvar: ako si ti zadovoljan, sve je O.K. rekao sam da nemam nameru da te teram da radis nesto sto tebi nije logicno.

sto se tice indeksa brzine: trebalo bi da je tako da su gume sa vecim indeksom kvalitetnije i pouzdanije, zar ne? nebitno na kojim brzinama ces da ih vozis.

sto se tice vode, primina sara izbacuje vodu duplo bolje od hitrisa

sto se tice snega, prima i svaka "riblja kost" sara na gumi su - katastrofa

samo srbija moze da pravi skuplje gume da kostaju jeftinije. ocigledno da je cela serija promasaj pa "daj da je se resimo"... *ebiga trziste...

dosta o gumama sori za off
    .

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Originally posted by spanjeli
      ulepsali ste mi vece...
      Pored 75-ice,najruznija alfa mi je 146-ica,to vam je kao dobra riba,lepo lice,dobre sise,a kanta ogromna...ha ha ala sam objasnio... kez

Salim se,samo vi uzivajte u svojim Alficama,a ja cu se vec nekako snaci sa mojom...
      Nemoj da mi vredjaš sedamdesetpeticu, nema ružnije Alfe i tačka.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• srdjan_p
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2004
        • 1915
        • ZR

to vam je kao dobra riba,lepo lice,dobre sise,a kanta ogromna...
        A kako ja ne volim ribe sa spljostenim ****tom pa to je strasno, ili jos gore strava riba a nema **** uopste...

Comment

• idekius
          CBC Član
          • 30.03.2008
          • 29
          • Nis

Originally posted by srdjan_p
          A kako ja ne volim ribe sa spljostenim ****tom pa to je strasno, ili jos gore strava riba a nema **** uopste...

Kako moze da bude strava, a da nema ****?
          To je slicno kao da si rekao da 145 moze da bude lep auto, a izgleda kao 146 koju si kuhinjskom daskom za seckanje luka lupio po ****tu
          www.kerber.co.yu/kmc.html

Comment

• Damjan156
            CBC Senator XXL
            • 07.01.2008
            • 568
            • Beograd

Volimo svi lepo dube na ribi,ali neki volimo dubence a neki duuuuuupe
            Strauli motorsport
            Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• spanjeli
              CBC Senator XXL
              • 17.09.2005
              • 532
              • Nis

@dekideki ma nema problema,nego tvoja prva konstatacija za gume mi se ucinila kao da sam napravio katastrofalnu gresku,pa sam morao da vidim da li je to stvarno tako ili je to tvoje misljenje,sve je ok razumeli smo se

@Srdjan

145-ica je kao extra riba koja ima zategnutu guzu,ne trtastu ali onako da guzovi mogu da stanu u sake bez problema...
              146-ica je kao riba koja ima guzu takvu da ne mozes da nadjes gde je rupa/rupe...

To je slicno kao da si rekao da 145 moze da bude lep auto, a izgleda kao 146 koju si kuhinjskom daskom za seckanje luka lupio po ****tu
              A nee neee decko,146-ica je kao da si 145-ici izvrsio kalemljenje ****ta
              od neke babe...

A sad ozbiljno,znam da o ukusima ne treba raspravljati ali 146-ica jednostavno nije lep auto pozadi,tockovi izgledaju veoma mali,**** je podignuto,polukruzno,izgleda usko zbog visine, ima ruzna svetla,ma mogao bih da nabrajam do sutra,ali posto mene ne interesuje ko sta voli,opet vam kazem,uzivajte u svojim alficama...
              Originally posted by Sheta_Junior
              Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• idekius
                CBC Član
                • 30.03.2008
                • 29
                • Nis

Originally posted by spanjeli

A nee neee decko,146-ica je kao da si 145-ici izvrsio kalemljenje ****ta
                od neke babe...

A sad ozbiljno,znam da o ukusima ne treba raspravljati ali 146-ica jednostavno nije lep auto pozadi,tockovi izgledaju veoma mali,**** je podignuto,polukruzno,izgleda usko zbog visine, ima ruzna svetla,ma mogao bih da nabrajam do sutra,ali posto mene ne interesuje ko sta voli,opet vam kazem,uzivajte u svojim alficama...
                He, he... posto si Nislija, podseticu te na jednu umnu izreku, koju su drevni Nislijski filozofi cesto ponavljali sedeci u kafani "Dzerima", "Union"...

"Zenu **** krasi, a tortu orasi"

Zezam se ja malo, posto mi je interesantna tema sa ovim doskochicama Naravno da se radi o ukusu...

Nadam se da se sretnemo Alfama, pa popijemo kaficu... a ko zna... mozda jednom i kroz Nis prodje organizovana kolona Alfi
                www.kerber.co.yu/kmc.html

Comment

• spanjeli
                  CBC Senator XXL
                  • 17.09.2005
                  • 532
                  • Nis

Nisam Nislija,fala bogu,mada cast izuzecima...
                  Sto se tice Niskih filozofa,vidi se da su dosta vremena provodili u kafani...
                  Zene pre svega krasi lice,oci,ruke...a guza i grudi su na poslednjem mestu...a i orahe u torti ne volim...

Sto se kafice tice,uvek sam za druzenje,mada mi manjka slobodnog vremena,nadam se da ce biti prilike...

mozda jednom i kroz Nis prodje organizovana kolona Alfi
                  Eh,nacekacemo se i Ti i Ja,jer u Nisu je prakticno nemoguce organizovati bilo kakvu manifestaciju,jer je grad potpuno nesposoban za funkcionisanje...ali to je vec neki drugi problem,meni samo nije jasno zasto ne postoji u kalendaru skup u Nisu,mislim grad je prelep,ima puno mesta za relaksaciju i druzenje,e sad sto nece biti pomoc grada i sponzora je problem ali....
                  Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• Veljkokg
                    CBC Član
                    • 14.06.2008
                    • 31
                    • Ljubljana

AU prijatelju pa ne hvalish se !! Jbg tek sad sam video post. E pa ČESTITAMO, i sve naj bolje sa novom lepoticom!!!!
                    I dobroti čuči mogu ti reći, vidi se da je ljubav na prvi

POZZ IZ LJUBLJANE

Comment

• spanjeli
                      CBC Senator XXL
                      • 17.09.2005
                      • 532
                      • Nis

Ha Ha,care,ja ovaj auto imam jos od pre godinu i nesto,mozes da vidis po datumu na pocetku teme svejedno, hvala na cestitkama,i naravno onaj nas dogovor je i dalje u opticaju,to sto imam ovu ne znaci da necu jos jednu...
                      Pozz

Comment

• srdjan_p
                        CBC Senator XXL
                        • 01.12.2004
                        • 1915
                        • ZR

E matori kolko para su bile gume?

Comment

• Veljkokg
                          CBC Član
                          • 14.06.2008
                          • 31
                          • Ljubljana

HEHEHE, ma nishta chudno za mene da se s****m! U svakom slučaju lep auto!!!!

Comment

• spanjeli
                            CBC Senator XXL
                            • 17.09.2005
                            • 532
                            • Nis

@Srdjan
                            10000 dingera sa ugradnjom i balansiranjem,same gume cini mi se oko 4700din,najvise me izludjuje to sto je ista guma samo 195/60 a ne195/55 kao sto je moja,jeftinija za nekih 700dina 205/50 jeftinija za 300din

Comment

• srdjan_p
                              CBC Senator XXL
                              • 01.12.2004
                              • 1915
                              • ZR

Da da, 195/55 je uvek najskuplja dimenzija zato me i zanimalo kolko su, kod mene su 195/50 i to je valjda tako fabricki kod 146 Junior

Comment

• spanjeli
                                CBC Senator XXL
                                • 17.09.2005
                                • 532
                                • Nis

Ne znam,ne verujem,jel ti nije tvrda alfica sa tim gumama?

Comment

Working...
                                X