Originally posted by spanjeli
Potraga je zavrsena!
Collapse
X
-
Da li neko zna gde u Bg-u ili Ni neko drzi IMASAF program,treba mi zadnji lonac za 145-icuOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Auspuh sefvis "Milan" na Smederevskom putu.
Ja sam kod njega skoro porucivao ceo fabricki izduv za moj auto, imas u ponudi walker,imasaf,bosal...
NE znam sad trenutno njihov broj ali ne mozes ih promasiti. Kad ides iz pravca Beograda ka kaludjerici sa desne strane ti je servis,vide se bas lepo jer su jedini da kazem ozbiljniji na smederevcu. Veliki servis pise imasaf,walker...Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Hvala svimaOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
Comment