Primetio sam u zadnje vreme neku anomaliju sto se tice obrtaja motora pri kocenju motorom al sam ga slozio
Znaci u bilo kojoj brzini, na bilo koje gorivo (benzin, plin) na plin je izrazenije... na 1600 obrtaja u padu do 1500 motor trzne ko da sam pipnuo papucicu gasa i odma pustio...
Nikakva anomalija, tako treba, injektori imaju cut-off pri kocenju motorom, cuva se katalizator da necuri gorivo u njega koje nesagoreva pri kocenju motorom.
Jedino sto je u pitanju LH 2.2 koji je primitivan (zastareo, nema opciju u programu ECUa za Soft cut-off ) pa se to i oseti kod vozaca koji siluju motor dovodeci ga u tako niske obrtaje.
Em sto kocis motorom koji je TuRbo po konstrukciji em sto ides ispod 2K rpm.. nene nijedno ni drugo nije dobro
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Em sto kocis motorom koji je TuRbo po konstrukciji em sto ides ispod 2K rpm.. nene nijedno ni drugo nije dobro
Sta znam ja... niko mi nije rekao da ne idem ispod 2k i da ne kocim motorom (al me voznja na plin prisiljava zbog glupog ECU-a koji oce da mi ugasi auto pa moram da malo regulisem kocenjem motorom)
Bolje da se vezbam na njemu nego li na SAABu
Originally posted by Egon
Crni Saabo, sve sto ti se da, si u stanju da s****s
e, vidim vozimo isti auto. svaka cast, moj ne moze ni 120!
daj neki savet, sta da radim, otisao mi auto u propast. ili ako hoces, evo ti ga za rezervne delove !
Po treci put mi je pukla sajla kvacila
Menjao sam i korpu i lamelu i potisni lezaj... i isto. Papucica tesko ide! Kad je oslobodjena od sajle papucica ide lako... mislim ne znam sta da radim!!!
Na red za zamenu... prednji nosaci motora od G2 prepravljaju se i idu napred... zadnji nosac stigao iz Sw. Silen blokovi stigli... Kablovi promenjeni...
Spaner, klizac i kais u skorije vreme se menja...
Cim malo prodju praznici... ide skidanje benzinskog sistema i generalno ciscenje... Posle... tuning
Comment