Ta potrosnja od 200-300gr na 1000km jel normalna za taj motor? Ako bez turba motor moze da predje 500.000km, koliko moze taj tvoj? Koliki su mu dometi pri tuningu bez nekog veceg prckanja na motoru? Tipa veci turbo... Koliko uopste staje ulja u motor? Koliko je registracija?
lancia k 20v Turbo by lanee
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Srki se opasno nameracio na neku Kappu
Auto je za te pare sigurno najbolja kupovina, al ako nemas jos soma, dva preko bolje nemoj ni da razmisljas o njoj.Ja sam ih gledao nekoliko i lomio se bi, ne bi i posto imam samo toliko para trenutno odustao, sad trazim nesto drugo.Ipak je to auto vise klase i jos ne preterano zstupljen kod nas tako da mu delovi nisu nimalo jeftini.
A tek sto ideee
Comment
-
-
Jos kada bi me Ivan provozao u njegovoj, gde bi mi onda kraj bio...Sale ti pricas da su delovi dosta skupi, Ivan prica drugu pricu... Sale kaze da spremim mimo njega jos soma-dva, Ivan ne govori nista o tome...
Zasto Sale tako prica?
A sad malo ozbiljnije, kao sto znate imam Fiata Mareu, nekoliko meseci, i mislim da je za te pare ok, ali nekako mi nije to-to... Jednostavno unutrasnjost mi deluje dosta jeftino i bedno. Mogu je naprskati raznim drangulijama, sprejovima ali onaj osecaj jeftinoce plastike ubi! Spolja je ok, karoserija ok, motor dobar... ali kada se vozim fali mi nesto...Kappa mi deluje dosta bolje resena, ne deluje jeftino, mislim da je dosta veca i komfornija a moze povoljno da se nabavi, mozda je malo skuplja od Maree, pa zato skupljam podatke o njoj...
Ko zna, mozda naleti neka dobra...
I dalje pitanja za Ivana, da li je turbo verzija sta spustena u odnosu na obicnu? Ako jeste, koliko?Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Jesu li sve kappe sa 2.0 20v motorom 155ks ili ima i varijanta sa 147ks kao kod fiata maree? Ako su uglavnom sa 155ks jel onda i za njih vazi prica da su do 1999 metalna usisna grana a mladje plasticna? Ivane koliko bi me kostalo da prepakujes plin sa moje maree na npr. ovakav motor od 155ks? Sta bi tu trebalo sve da se izmeni i sto je najvaznije koliko je to izrazeno u evricima? Moze li ona boca sto sam uzeo od 75litara da se upakuje u Kappu?
Evo ti domaceg zadatka, a ti vidi da li ti trebaju psiho-fizicke pripreme..Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Pa dobro ajd i ja nesto da napisem!
Komsija, kappa je mrak.
Svaka cast na trudu i strpljenju u sredjivanju.
Svaki put ga snimim kad prodjem Visnjickomwww.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Jos kada bi me Ivan provozao u njegovoj, gde bi mi onda kraj bio...
Comment
-
-
Pa slika i jeste sa Mtv-a!
Dobro ne bas "toliku" felnu, pre sam mislio na vizuelni izgled felne. Limuzina ko limuzina. Nista joj ne bi falilo 18" umesto 16".
@level3
Hvala komso! Svrati na kaficu, kad si u prolazu!
@srdjan
srki, nemam sad vremena. Jos nisam u punoj fizickoj formi. Lakse mi je kad se vidimo da ti odgovorim, a ti u medjuvremenu spremi jedan blokcic sa pitanjima. Dok se ne vidimo, ti malo Googlaj.
Comment
-
-
...Zaboravio si mu napomenuti da ponese i diktafon!
Comment
-
Comment