lancia k 20v Turbo by lanee

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Lanee
    CBC Senator XXL
    • 30.11.2006
    • 488
    • Beograd

ufff veruj mi da sam malo ludji i da radim negde vozio bi se ne bi razmishljao chak bi bezobrazno otishao da registrujem kola u neku agenciju dok me doktor ne primi ...

ali necu frka mi da mi ne zaplene vozilo a onda KREDA I JURA nigde i nishta i NIKAD ponovo roditi kintu .... tako da ostaje na onome pas koji laje povremeno i kenja pa tako i ja

dodje zuta minuta danas pao sneg ja na 3 slave idem na 6 strana beograda i taksi mi je uzeo milione, pa mi bude muka svega

ali hvala dekideki shto me dajesh podstrek da se suzdrzim od gluposti i da sachekam svoju THE BEST KAPPA EVER hehehe da bude gotova
    Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
    To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino

Comment

• TAZZ
      Banovan
      • 30.05.2005
      • 1409
      • NBGD,SERBIA

Strpljenje je MAJKA!

Budi miran...
      Evo dacu ti ja Drugog SAAB-a ak bash imash i danas da se vozas...
      sorry nisam video temu ranije..

Comment

• Lanee
        CBC Senator XXL
        • 30.11.2006
        • 488
        • Beograd

hehe
        hvala TAZZZBOY

Prijatno si me iznenadio porukom, nisam ochekivao ovako neshto bilo gde a ne preko neta na forumu, mozda od nekog bash bash bliskog ortaka

HVALA PUNO PUNO
        , no prespavao sam i isCOOLIRAO (chitaj napio se sinoc i zaspao sa otvorenim prozorom) i definitivno necu praviti gluposti i voziti strendzera a ovako bez auta cu moci vishe da se skoncentrishem na fax

TAZZZ veruj mi ovo necu zaboraviti i HVALA josh jednom
        Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.

Comment

• Lanee
          CBC Senator XXL
          • 30.11.2006
          • 488
          • Beograd

UTERAJ MI UTERAJ
          e pa uterao mi je majstor auto na kanal o ovih dana se ochekuje vadjenje motora i pochetak ooooozbbiiiiilllljjjniiiihhh radova

a danas je uspeshno rastavljen stranac, za danas je dosta

slike radova stizu uskoro samo da nabavim bluetooth...

Comment

• TAZZ
            Banovan
            • 30.05.2005
            • 1409
            • NBGD,SERBIA

Nis Lanee... zashto da se nervirash...? U cemu je problem da ti dam auto da se posluzis? Ja ne vidim nikakav problem.

IC nadje li?
            Koliko sam razumeo Ivana, IC od SAAB 9000 bi verovatno pasovao i lepo je velik...MNOOOOGO hladnog vazduha u motoru!

Comment

• Lanee
              CBC Senator XXL
              • 30.11.2006
              • 488
              • Beograd

Originally posted by TAZZZBOY
              Nis Lanee... zashto da se nervirash...? U cemu je problem da ti dam auto da se posluzis? Ja ne vidim nikakav problem.

IC nadje li?
              Koliko sam razumeo Ivana, IC od SAAB 9000 bi verovatno pasovao i lepo je velik...MNOOOOGO hladnog vazduha u motoru!
              HEHEH neee breee
              nismo se razumeli, meni je drago da ima ljudi dobre volje koji bi pozajmili svog ljubimca nekom manje vishe nepoznatom liku u nevolji heheh

samo to. i opet kazem hvala ali strpecu se, bila mi je frka kad je bilo mnooogooo snega ali sad sam se vratio u FOOT patrol. Nishta strashno samo me je prijatno iznenadio tvoj gest

a IC sam relativno receno nashao, dobio sam ponudu za jedan coupe-ov koji pasuje BOLT ON jer je made by FIAT kao i na lanciji, e sad AKO je sabov IC veci i bolji i moze da stane HHEHE ja bih ga zeleo hehehe

Comment

• Lanee
                CBC Senator XXL
                • 30.11.2006
                • 488
                • Beograd

Na moje chudjenje stranca sa koga se koriste delovi za sredjivanje turbo kappe je ocherechen za 2 dana....

radovi na strancu su pocheli u petak poslepodne (subotom zabushava, nedeljom ne radi), I AKO MAJSTOR NIJE LAGAO jer nisam bio tamo i video svojim ochima, stranac je full ocherupan i izvadjeni su mu svi delovi prednjeg dela ukljuchujuci i MOTOR, shto je super (barem po meni )

e sad krece gimnastika i tezi deo a to je uklopiti sve zivo na smrskanu lanciu i udahnuti joj zivot, a koliko ce to da traje saznacemo ehheh

SLIKE USKORO

Comment

• Srdjan
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 2416
                  • Bajina Basta/Beograd

a sta ces da radis sa ostakom stranca kada sve bude gotovo?
                  Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Lanee
                    CBC Senator XXL
                    • 30.11.2006
                    • 488
                    • Beograd

pa ne znam parkiracu ga negde/ garaziracu ga , generalno mi ne treba ali ne bih ga prodavao nego bi ga chuvao za delove po principu kad neshto zatreba imam odakle da skinem... ako imash neki pametniji predlog slusham te

Comment

• Srdjan
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 2416
                      • Bajina Basta/Beograd

Cisto me interesovalo, nista konretno... Koje je godiste stranac i koliko si ga platio?
                      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Lanee
                        CBC Senator XXL
                        • 30.11.2006
                        • 488
                        • Beograd

stranac je 96` placen 1380 evra i 100 dinara (kako bash toliko ne biste poverovali)

pishe da je preshao 201.000 pitanje da li je tachno ali koga briga kad me ne treba motor (ja se nadam ne josh dugoooo), unutra je sve zivo radilo ukljuchujuci i KLIMU imao je chak i dobre brisache, osim shto je bio jako prljav iznutra koza je bila ne pocepana, malo zarutavljena ali uz malo ulaganje imam drugi set enterijera koji je BEZ i jaaakoo je sexy.

sve u svemu da imam strane papira sredio bi ga za jedno 500 evra (ima malo grebanja na branicima jedno malo ulibljenje na krilu i narslu zadnju shtopaljku koja radi) i terao dok se ne raspadne, a poshto nemam strane papire a ne bi da mi oduznu dozvolu nisam mogao dobro i valjano da ga testiram/razvuchem na otvorenom, ali ono malo shto sam vozio uliva veeeeliiikooo strahoposhtovanje prema kappama uffff

KOMFOR, ZVUK PETAKA (JOSH BEZ IZDUVA), KAKO VUCHE A NIJE NI TURBO i toooliiikooo je vozna da to nije normalno

Comment

• Lanee
                          CBC Senator XXL
                          • 30.11.2006
                          • 488
                          • Beograd

Srecna nova godina svima i svi bozicni praznici

evo shta je do sada uradjeno sa lanciama

na staroj (ivanovoj) skoro nishta...

dok je stranac bio kod chika zube pa je malko "krezav" sada

Comment

• Srdjan
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 2416
                            • Bajina Basta/Beograd

A sto je se otvorio vozacki airbag a ne i za suvozaca?
                            Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• alt+64
                              CBC Senator XXL
                              • 27.02.2006
                              • 571
                              • bgd

Pa verovatno se nije vezao.
                              btw. el na strancu isto drvena kozola ili... Nekako mi ne ide drvo ni uz boju a ni uz imidz celog auta

Comment

• *IvanT*
                                CBC Senator XXL
                                • 30.01.2005
                                • 3234
                                • Srbija, Beograd, Kara

Originally posted by Srdjan
                                A sto je se otvorio vozacki airbag a ne i za suvozaca?
                                A sto bi se otvorio za suvozaca, kad niko nije sedeo na tom mestu?
                                http://www.lovatogas.co.rs

Comment

Working...
                                X