lancia k 20v Turbo by lanee

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Lanee
    CBC Senator XXL
    • 30.11.2006
    • 488
    • Beograd

pa jeste da su svi takvi (ili bar vi tako kazete jer mi je ovo vatreno "limarsko" krshtenje)
    ali ja ne trazim puno samo da ako kaze bice gotovo za 2 meseca OK
    i ja za 2 meseca dodjem, a ne da me gleda u ochi i zna da nece da zavrshi i kaze dodji za 2 nedelje, pa naravno da cu da odlepim.

Dobre majstore mogu da istrpim, a ovaj moj se kotira kao takav,
    ALI pobogu ovo je preshlo svaku granicu mog smisla za humor...

A ja sam proveo ceo proshli mesec kod majstora, svaki bogovetni dan.... i nishta, sve neke ******shtine radi
    bash kad ja dodjem on tako caska samnom pravi dvochsovnu pauzu da ja ne bi video da on radi neki drugi auto, a onda je i to prestao, uzeo je da radi shurakovog golfa 2 koji je prevrnuo na krov !!!!!

i zamislite taj auto je vec gotov pre 15 dana... e to je ono shto mene nervira
    Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
    To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino

Comment

• Ficoman
      CBC Veteran
      • 09.11.2005
      • 139
      • Beograd

Lane lepo kad ti sve zavrsi kad god to bilo ti mu das manji deo para, pa posle polako deo po deo kao sto je i on tebi radio auto.

Comment

• Rendjo
        CBC Senator XXL
        • 26.06.2006
        • 340
        • Zadar HR

Neće mu dat auto dok mu ne plati tako da je lanee ponovo j***a stranka Ako bi mu slučajno dao da odveze auto onda neka postupi tako

Comment

• Lanee
          CBC Senator XXL
          • 30.11.2006
          • 488
          • Beograd

da mi DA da odvezem ?!? pa moj je auto to mogu da uradim kad hocu al ne mogu

pa ja kad bi mogao da ga vozim ne bi mi kola stajala tamo vise od 7 dana
          Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.

Comment

• Rendjo
            CBC Senator XXL
            • 26.06.2006
            • 340
            • Zadar HR

Ne znam da li je moguće sastaviti neki ugovor kojim bi se ispoštovao dogovoreni rok popravka i u slučaju kašnjenja s popravkom svaki dan mu obračunavaš penale..Mislim znam da je takva procedura kad je građevina u pitanju.Ne vidim zbog čeg ne bi bilo tako i u autolimarskoj djelatnosti.Moraju postojati neki pravni mehanizmi koji štite mušterije limara..u svakom slučaju konsultiraj se sa nekim pravnikom ako se u skorije vrijeme ne pokrenu radovi s mjesta.Problem je vjerojatno što si mu ostavio auto bez ikakvog pisanog traga o datumu od kad je auto tamo.Traži od njega da ti da potvrdu o danu primitka auta na popravak jer prijatelju ti trpiš štetu zbog toga što ti auto nije u funkciji.To nije stvar za zaje*anciju Nakon toga će on razmisliti zašto ti je to trebalo a to će ga i potaknuti da se što prije primi posla jer si 100% u pravu u slučaju tužbe i svaki advokat bi se prihvatio toga jer ovaj u slučaju gubitka parnice ti može platiti odštetu znatno veću od vrijednosti popravka tvog
            vozila..e sad kako funkcionira to kod vas ipak ne znam,al na tvom mjestu ja bih se raspitao..

Comment

• Lanee
              CBC Senator XXL
              • 30.11.2006
              • 488
              • Beograd

hehehe

e nasmejao si me

pa njega ni drzava ne moze da nadje
              a kamoli ja da ga nateram da neshto potpishe

a druga stvar da bi ga tuzio on bi morao da ima registrivanu radnju HEHEHEH

i fiskalni i te stvari
              c c c c

jok to ovde nece josh 100 miliona godina

ali hvala za savet, iako nece biti od koristi, ali si mi dao savet shta raditi neki sledeci put.... Otici u renomirani servis, platiti neshto vishe i tuziti ti ih ako neshto zaseru

Comment

• Rendjo
                CBC Senator XXL
                • 26.06.2006
                • 340
                • Zadar HR

Kad smo već kod iskustva s limarima evo jednog mog najnovijeg
                Neko mi razbio Hondu legend na parkingu..zadnje lijeva vrata i blatobran iza vrata.Naravno nije se javio..Dam svom limaru koji mi je susjed da mi to popravi za 2 dana reće mi on.U dobroj vjeri ja ostavim i na kraju predignem auto tjedan dana kasnije tj jučer ujutro.I sad mi proplakala boja na mjestu gdja je farbano..mislim što reći popizdio sam
                Preuzeo sam auto jer mi treba i sad ga zovem da ugovorim termin kad će mi to ispraviti i ne javlja se.Zvat će i on mene jer mu neću platiti dok to ne sredi.Pa nije to stojadin Inaće otac je kriv što sam sam ostavio auto njegovom prijatelju i lijepo me za.ebo sada

Comment

• Lanee
                  CBC Senator XXL
                  • 30.11.2006
                  • 488
                  • Beograd

i pored svega, neko mi je danas na forumu trazio tel mog limara ????

hehehe

nek mu je sa srecom

inache novi datum je 8. april

a idem u ponedeljak da vidim da li je to realno ili nije,

jer ako nije cheka ga kaznena expedicija, pa cemo da vidimo sa koliko metara moze da se docheka na noge da mu nishta ne bude...

neshto mi se chini da ako padne sa 2 metra na glavu da je to diskvalifikacija.

NO ako se uozbiljio pusticemo ga samo sa par masnica, chisto da zapamti kad obeca neshto da sledeci put to i ispuni

Comment

• Laki GSi
                    CBC Senator XXL
                    • 15.10.2006
                    • 2426
                    • Beograd-Vozdovac

Brate minli!!!!!!!!!!!!!!
                    Pa bre ebote ja sam sad ispizdeo citajuci tvoj post,dokle bre vise on drvi muda!!!? Ja ti se divim,ustvari i reko sam ti ja bi ga onesposobio zbog tog auta da mu nebi vise bilo nidocega!!!!
                    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Rendjo
                      CBC Senator XXL
                      • 26.06.2006
                      • 340
                      • Zadar HR

Originally posted by Lanee
                      i pored svega, neko mi je danas na forumu trazio tel mog limara ????

hehehe

nek mu je sa srecom

inache novi datum je 8. april

a idem u ponedeljak da vidim da li je to realno ili nije,

jer ako nije cheka ga kaznena expedicija, pa cemo da vidimo sa koliko metara moze da se docheka na noge da mu nishta ne bude...

neshto mi se chini da ako padne sa 2 metra na glavu da je to diskvalifikacija.

NO ako se uozbiljio pusticemo ga samo sa par masnica, chisto da zapamti kad obeca neshto da sledeci put to i ispuni
                      Nije da huškam ali zaslužuje to..u najmanju ruku nemoj mu platiti do kraja godine,pa nek on tebe traži

Comment

• TAZZ
                        Banovan
                        • 30.05.2005
                        • 1409
                        • NBGD,SERBIA

Lane...

Kao odesh kad bude gotov auto, ajd sad da ga provozam da vidim da li je sve kako treba...

I ondak....

PPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNA AAAAAAA

Po gasu i cao.... kao isprobavash auto... pa nek te zove, a ti njemu na kashichicu davaj pare...

Comment

• Rendjo
                          CBC Senator XXL
                          • 26.06.2006
                          • 340
                          • Zadar HR

Auto neće biti u voznom stanju i sumnjam da će upaliti nakon toliko vremena stajanja jer limari ne žele raditi mehaničarski posao..on će mu samo povezati vodove i bilo bi super kad bi auto mogao upaliti i da ga lanee samo odveze..samo što ja mislim da ništa od toga..

Comment

• Lanee
                            CBC Senator XXL
                            • 30.11.2006
                            • 488
                            • Beograd

Pa ta varijanta da odma upali bi bila fenomenalna ali to moram da vidim i sa IvanT, jer ce on da gi pripali heheh

a ja se uopshte ne sekiram
                            moj dug mogu uvek da prodam kriminalcima ja uzmem pare a oni mlate do prekosutra, malo skuplje izadje ali kad pregori fitilj i TO MENI !!!! koji sam poprilichno opushten lik

Comment

• Rendjo
                              CBC Senator XXL
                              • 26.06.2006
                              • 340
                              • Zadar HR

Ti nisi taj koji ima novčano potraživanje u tom sporu. Limar ima..a inaće i za prodaju potraživanja moraš imati pristanak dužnika jer je to posve legalna praksa ako još sve to fino ovjeriš kod notara. Svi kamatari imaju sve fino ovjereno crno na bijelo a druga je stvar što oni kasnije obračunavaju lihvarske kamate.Neće ti nitko reketariti limara jer nije on taj koji plaća. Jedino da prodaš auto nekom zajebanom tipu po znatno nižoj cijeni da bi on ovog pritisnuo da završi posao i da otkupiš auto poslije po cijeni kao da je tip-top.Puno za*ebancije a i ne znaš kako njima može da puhne jer oni(kamatari) kasnije dogovore mogu da tumaće kako njima odgovara. Na limaru je samo da odradi svoj posao kako treba a na tebi je da taj posao platiš. Da nije na crnjaka posao mogao si mu poslati dopis da češ ga tužiti zbog nepoštivanja ugovorenog roka zbog čega trpiš oportuni trošak..jer ti auto nije u funkciji(plačaš rent a car,javni prijevoz i sl)...

Comment

• Rendjo
                                CBC Senator XXL
                                • 26.06.2006
                                • 340
                                • Zadar HR

Al mislim ipak da češ se uskoro voziti u Lancii jer mora tip skužiti da je prekardašio..ako je normalan.Inaće ako ti ne napravi do sredine mjeseca prebijte ga i uzmi mu auto iz garaže i nemoj mu ništa platit.Nek ti preuzimanje osigurava nekoliko prijatelja i mirna Bosna..

Comment

Working...
                                X