ovo smo propustili
sto se mog odgovora tice, jako je jednostavan i kratak! Nemam pojma!
to ce dexony objasniti ili Mita, koji je na Banjici probao da mi objasni
Voleo bih stvarno da vidim sliku te porozne glave, gde i kako je porozna.
Zivo me interesuje zasto ona nije ili nece biti stavljena ponovo na motor i kako se to utvrdilo da je glava porozna po dimu iz auspuha a na testu glava nije bila porozna?
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
ne vredi ljudi,, nece dexoni da se javi da objasni a ni Mita tako da, cim budem bolje skapirao termin porozne glave, javicu
uzeo sam malopre auto.
nema sta da se kaze tj drzao sam ga na 2-2,5k i tako ce i da bude tj necu preko 3k obrtaja da prelazim narednih 1000km pa palim na zatezanje glave
porozna glava znaci pukla glava! to znaci da su kanali popucali i da negde nesto pustaju... mogu da pomesaju vrlo lako vodu i ulje, ne teraj ti to....parkiraj i vidi kako cemo da ti pomognemo da resis to. mozes vrlo lako na putu da ostanes!
Shvatio...Hm, zeznuto je nasvirati motor bez dodatnog punjenja vazduhom, kompresor ili turbo..
Jel to isti motor koji je isao recimo i u EG kupea, kao sto ima Dexony(znam da ej njegov 1.5)?
Posle 1991, mislim da je taj motor išao samo u Concerta, a posle njega u legendu .
Ne pratiš radnju uopšte . Kao što je M lepo konstatovao, a i kao što je uglavnom stvar kod DOHC motora, nije problem količina vazduha, već uglavnom količina goriva, kao što je bio slučaj i kod Marka.
Comment