Evo od mene imas spustanje kada napravimo amorte. A i krilo mogu da pogledam, video si da sam poceo da kuckam i limariju...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Pa mozda stavim L kontrolu ali mislim da nema potrebe bas upravo sto imam ovaj merac pa ga rucno nastelujem na finjaka....vec sam skroz morao da prepodesim uredjaj koliko je smesa bila ne odgovarajuca.
Srdjane....da legao je vrh....ima tu neka rupa i lepo je upao a ne sljasti u oci....a pregledno je kroz volan.
Mislim da ce ovo biti najbolja stvarcica koju sam uradio i kajem se sto je nisam ranije stavio a kupio je pre god. dana.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Pazi. nije sa grejacem...mada stvarno se javlja posle 100m a vec za 400-500 je u potpunoj funkciji.
Realno za moj stil voznje je zaista potrebna jer bas imam problema da ga nastelujem da pokrijem ceo opseg obrtaja.
Ali ako postignem ono sto sam zacrtao da je neka odredjena potrosnja ok za motor te i te konstrukcije te i te snage sa tim i tim stilom voznje necu je stavljati......mada je pozeljna jer prati uslove eksplatacije svecica, filtera, temperature vazduha pa ne moram svaki cas da izlazim da bi rucno prestelavao.
Mada ne znam ni koliko se trenutno krecu cene...
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment