"M"-ov vozni park

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • subicd
    CBC Senator XXL
    • 20.06.2008
    • 463
    • Novi Sad

Na ovom snimku ne deluje tako.
    Ulazenje u krivinu pre vremena i kacenje svake bankine pri toj brzini hmmm.
    No dobro mozda je i sto kaze M.

Comment

• jevrem
      CBC Senator XXL
      • 04.11.2006
      • 948
      • Smederevska Palanka
      • A4 2.0TDI quattro

Koliko vas je bilo u jugu?
      Bas me zanima koje bi sad vreme imao sa ovako odredjenim trapovima. Da vidimo koliko je ta stavka vazna na stazi i koliko doprinosi brzem krugu.
      Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
      Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

Bilo nas je dvoje.
        Mislim da bi sada bilo mnogo bolje vreme jer je to bio ipak jugo i razlika je nebo i zemlja. Da je neki prosecno dobar auto razlika bi bila manja ali jugo koji najgore lezi od svih automobila sada opasno dobro lezi, sada kada sam se uvozao ume da me iznenadi samo tako i sam ne verujem u par situacija kako odradi posao.

Ti Jevreme i imas neku predstavu jer imas najozbiljniji trap na forumu i znas kakva je razlika od standardnog modela koji vec lezi mnogo dobro.

Radi neke predstave o razlici posto je auto imao isti motor sa starim ogibljenjem kao i sada, na kiflu kod ade sam ga peo 100-105km/h a sada 115-120 Sto je ogromna razlika.

u jednoj dugackoj krivini sam mogao 120 sad izlazim sa 140
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• jevrem
          CBC Senator XXL
          • 04.11.2006
          • 948
          • Smederevska Palanka
          • A4 2.0TDI quattro

Posto sam i ja stekao takav utisak. Sa novim amortizerima sam mogao za jedno 10-15km/h vise da udjem u krivine nego sa starim. Na autoputu kada smo se vracali iz Vrbasa probao sam da cimam volan levo-desno i to pri brzini od 140-150 i auto se mnogo dobro ponasa. Nema mnogo naginjanja kao sto bi neko ocekivao od toliko velikog auta.
          Kod Juga to unapredjenje kod trapova treba da donese mnogo bolje performanse na stazi. Jedva cekam da vidim koje ces sad vreme napraviti na Adi.

Comment

• Ljudi, jel ovaj jugo tako dobro ide, ili honda nesto posustaje????

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Lane i ovde si snoopya i mene lepo snimio.
              Bas smo dobro startovali obojica.

Comment

• ada
                CBC Senator XXL
                • 04.06.2005
                • 2375
                • Novi Sad
                • Svasta nesto

Originally posted by jevrem
                Jedva cekam da vidim koje ces sad vreme napraviti na Adi.
                E taj film neces gledati
                Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Lanee
                  CBC Senator XXL
                  • 30.11.2006
                  • 488
                  • Beograd

Originally posted by Sheta_Junior
                  Ljudi, jel ovaj jugo tako dobro ide, ili honda nesto posustaje????
                  yugo ima tehnichkih problema u glavi , ali ne motora nego vozacha.
                  ja da vozim taj auto, sve bi zive trke izgubio ali eMe JOK hehehe

ide jugo iiiiideee mnooogooo dooobro

do vrbasa smo ishli u koloni , zverko @ bmw , eme @ yugo , ja @ kappa turbo... on pretiche drugom isto kao ja kappom , ja nisam imao pun pritisak ali tek kad ja debelo poteram drugu u 7k pa rastezem trecu imam shansku da ga stignem , malo je chudo rasteze onu prvu i drugu....

mada me brine shto smo ishli 200 i napaljeni tranzit je odustao HEHHEHEHE
                  Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
                  To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino

Comment

• M-power
                    Moderator
                    • 10.01.2005
                    • 10060
                    • Bg; Banovo Brdo
                    • CorsaC, astra H,

Kako ce neko sada da me oshuriii, svi ocekuju formulu od auta

Nije on tako jak kao sto izgleda...mada u nekim trenucima i sam se zacudim

Comment

• jevrem
                      CBC Senator XXL
                      • 04.11.2006
                      • 948
                      • Smederevska Palanka
                      • A4 2.0TDI quattro

I ja mogu da potvrdim, da je Yugo kada smo se vracali iz Vrbasa po gps isao oko 195. Sto je za svaku pohvalu.

Comment

• spanjeli
                        CBC Senator XXL
                        • 17.09.2005
                        • 532
                        • Nis

Cekajte malo,koje vreme pravi taj Jugo na huji,ne leteci start nego onako iz mesta?
                        U nekom M-ovom postu sam procitao da je 55sec,sto je meni sa jugom od 1600ccm nekako slabo,obzirom da sam ja sa mojom alfom 1.4ts prvi i jedini put u zivotu,koliko sam imao prilike da vozim na huji(znaci jedan jedini krug) napravio 56sec,e sad 1 sec jeste mnogo ali kad se pogleda razlika u masi automobila(alfa 1250kg>jugo oko 900kg valjda),jaca kubikaza(1600>1400 na strani yuga),mnoogo vece M-ovo iskustvo na stazi...znaci da se razumemo,ne podbadam nista,samo iznosim misljenje i nemojte da kazete kako mogu da poredim yuga i alfu jer sam video kako taj yugo dere mnogo jace automobile u vrbasu...
                        Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• Vocko
                          CBC Senator XXL
                          • 25.04.2005
                          • 4556
                          • nBGd

M tada nije imao gume

Comment

• M-power
                            Moderator
                            • 10.01.2005
                            • 10060
                            • Bg; Banovo Brdo
                            • CorsaC, astra H,

Ha....gume. Gume je imao no name zimske 145/80 izlizane iz osamdesetih godina kupljenih na buvljaku. Kocnice su vec skroz strugale, bilo je i vlazno a ono najvaznije je da je trap bio skroz seriski a sada to nema veze s vezom.Ono sto ja znam je da su Alfe na skupu tj. samo Milan napravio 51 valjda a skoro sve ostale sramotnih 55+ sec sto je bilo izuzetno lose. Mislim da je Milos 52 i jos neko tako odvozao dobro. Tvoje vreme od 56 je bilo medju najboljim.
                            I ja sam tada prvi put izasao na stazu.
                            Sad koliko bi pravio mogu samo da nagadjam, posto sam 51sec pravio sa tudjim kolika koja losije leze od mojih. Tako da cenim izmedju 50-52sec.

Comment

• spanjeli
                              CBC Senator XXL
                              • 17.09.2005
                              • 532
                              • Nis

Sad koliko bi pravio mogu samo da nagadjam, posto sam 51sec pravio sa tudjim kolika koja losije leze od mojih. Tako da cenim izmedju 50-52sec.
                              To je vec logicnije!
                              Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

Working...
                              X