Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Koliko sam se navukao na nju govori cinjenica da u proseku prelazim 100 km dnevno a iz grada nisam izasao, dakle crvena dnevno pa nek ide zivot... Za spanjelija: Alfa je 2002 godiste, motor 2.0 T. Spark.po meni prava mera za ovaj auto. Presla 114000 ali bez znakova umora... Alfu i dizel ne mogu da smislim, nekako mi ne ide...mada sam je provozao sa 120 i 140 KS i ide jako zajebano ali opet onaj zvuk kada stanes . A i kada vidis da ne moze preko 4500 o/min...jednostavno nije to to. Hvala svima na komplimentima. Bicu neskroman pa cu reci da auto ljudi na ulici posmatraju sa odusevljenjem, i non stop dozivljavam da me na semaforu ispituju za nju... Moram priznati da imponuje
zaista vrh primerak.cak sam je i ja video u oglasima i odmah upalio da je kupim,iako nisam planirao jos da menjam auto, ali si me preduhitrio!!hehe NICE RIDE
Comment