Pa zatvoris te rupe,a onda ispod tablice iseces i napravis novi "usisnik".Vec imas tu utisnuto gde treba seci,pogledaj malo... To sam ja hteo sve da prepravljam,ali na kraju kupih ovaj sugavi poliesterski branik
Evo ljudi da se pohvalim da sam poceo da skupljam delove za moj prvi pravi tjunerski potez , sala malo naravno. Resio sam da napakujem injection na ovaj moj motor, nabavio sam delove dosta jeftino i ortak ce mi sve to napakovati... Usisna grana sa 4 sredjene dizne sam vec kupio
Danas mi stize protokomer, kuciste za filter i pumpa, a kasnije idem do zux-a po komp i instalacije... Celo zaebavanje ce me izaci oko 150e ali ce biti druga prica samo da bude sve kako treba
milion miles from reality no care for you no care for me
Super,samo tako nastavi...Nego moram jos malo da te smaram za branik jer greota da na tako lepo sredjenog kadeta ide takav branik...Lepo ti zatvori ono sta sam ti prvo rekao.Ovaj uokvireni deo se isece i napravi se usisnik,i neces imati problema...
Kao sto vidite filtera vazduha nema na slici jer je kupljen...
Ako bog da trebalo bi za vikend da radim napokon injection pa ce i ovo u auto . Inace filter je original, ima pozadi made in usa tako da sam prezadovoljan, dobio sam ga vrlo povoljno. Danas sam ga lepo oprao i sad ceka ugradnju
Sve je super samo nisi trebao da mu iseces srednji lonac jer auto ce ti slabije vuci! Bolje da si kupio remus zadnji lonac! Ovaj k&n filter imam i ja doneo mi ujak kada je dolazio iz amerike i izmedju njega i obicnog bosch filtera nema razlike u tome kako auto vuce jedino se nekako bolje cuje pod punim gasom... Pozdrav!
Pa kod ovih sportskih filtera jedino kad moze da se oseti razlika jeste kad mu bas dovedes hladan vazduh, uzeo sam ga kolko tolko zbog izgleda i zbog zvuka... A sto se tice auspuha radicu komplet nove lonce i srednji zadnji a da ostane ovaj lep zvuk...
Pa 1.8 GSI ili ti 1.8 injection ima 115 konja, a ja sad sa karbom imam 85 e sad cisto sumnjam da cu izvuci 115 al videcemo kad sve zavrsim verovatno cu odem na test...
serijski taj 1.8 motor iz GSI-ja je imao jako "zajebanau" bregastu,i mislim protocnije kanale u glavi od tvog. nesto vecu kompresiju naravno. kazu najnadrkanija 8v glava kod kadeta...
nemam predstavu koliko ces ks da izvuces,bez otvaranja motora-sto i neznam kolio je pametno/isplativo jer pre neki dan vido u oglasima 1.8 115ks domaci za oko 200eur...
Comment