White SAXO VTS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

evo ga jedan klip, ovaj drugi moram da smanjim prevelik je.

inace ovo je od gagarina ka petosevicu i opel je dosta pre krenuo pa sam morao da stizem do semafora onog do mercedesa preko 20m sam ga dobio ali se pajser burazer uplasio krivine sa 140, pa je stisnuo pauzu pa na semaforu nastavio

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

gde nabaviti kod nas ovo ?
      http://cgi.ebay.co.uk/CITROEN-MUDFLAPS- ... dZViewItem

ili moram da narucujem i misljenja da cujem. Posto Saxa ne mogu da spustam, jer mi je potreban ovakav zbog vikendice, a od pozadi mi se ne svidja kako su gume siroke i auto malo previsok za moj ukus, iako je vts kao nizi vec nesto fabricki, mislio sam da stavim ova cudesa

Comment

• TurboCharger
        CBC Veteran
        • 30.05.2007
        • 153
        • BG, Resnik

Meni je ovo bezveze, ne stoji saxu to....ne stavljaj !

Comment

• mishio
          CBC Senator XXL
          • 29.05.2007
          • 1204

pa ne znam ni sam, evo kako to izgleda

Comment

• TurboCharger
            CBC Veteran
            • 30.05.2007
            • 153
            • BG, Resnik

Bez uvrede ali meni je to malko sabanski, ko kamion

Comment

• Kanarinac
              CBC Senator XXL
              • 08.10.2004
              • 2870
              • BG,Weedikovac

Pa ne stavlja verovatno zato shto je lepo nego mu treba.Sigurno ima da se poruche novi preko ovlashcenog al ko zna kolko koshta.

I love my

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

bas tako kanarinac

e a sto se narudzbine tice, preko ebaya bih uzeo sestra mi od tetke zivi u londonu pa uskoro bi trebala da dodje pa to nije problem, izadje negde oko 15funti sa postom i manje ..

evo gledam na saxperience.com brdo ih na vtsovima ima bas ove, i skroz dobro izgleda, to je kao rally style ..

jbga, imam nekih 600m zemljanog tvrdog puta do vikendice, koji inace nije problem ali kad napada kisa i moram da prodjem ne bih zeleo da imam patosiranog saxa tako da iako mi krivo jednostavno moram da se pomirim da spustanja nema, bar za sad .. a ovo mi dodje skroz korisno, plus estetskimislim da moze isto lepo da legne ..
                http://i45.photobucket.com/albums/f98/b ... 006004.jpg

Comment

• shonsy
                  CBC Senator XXL
                  • 11.05.2007
                  • 1391
                  • London/Beograd
                  • Honda CBR 125R

Pa dobro, ako je potreba...sta ces... Meni je lepse kad se vidi siroka guma sa lepom sarom nego ti gumeni blatobrani. Najbolje bi bilo kad bi se lako montirali, pa da ih kacis po potrebi.
                  Nego sta bi za izduv, jesi uradio nesto?

Comment

• mishio
                    CBC Senator XXL
                    • 29.05.2007
                    • 1204

videcu, jos se razmisljam i sam. Sto se izduva tice, onaj dan kad sam bio na kanalu menjali maneztnu poloosvine krenuo sneg da kida pa nisam skidao kat, tako da to ceka vec sutra da uzmem da uradim..
                    inache poslusao sam bracu engleze i one bedzeve pozadi citroen i saxo, malo istrljao razredjivacem, da skinem onu glupavu sivu boju, izgleda mnogo fino ovako. Juce sam trebao da tamnim stakla al dzaba kad ustajem kasno, da bih se organizovao.

da shonsy, ti si na cliu tamnio stopove, cime si zastitio onaj krug za rikverc, posto radim sad to, pa da zastitim isto onaj beli deo, i koliiko ruku si presao ?

Comment

• Vocko
                      CBC Senator XXL
                      • 25.04.2005
                      • 4556
                      • nBGd

Imas da kupis univerzalne u AP Sportu. Naravno ne pise citroen na njima, vec unisport ili tako nesto.
                      Uzeo moj cale za svoju Mazgu, ne izgleda lose, a i manje se prlja auto.

Comment

• mishio
                        CBC Senator XXL
                        • 29.05.2007
                        • 1204

ma ne mora da pise, ali evo sestra se dobrovoljno javila, uzece mi u engleskoj to, pa krajem aprila dolazi pa cu videti, samo da vidim sto se montaze tice kako to ide, braca engleze da priupitam.

@shonsy, posto si mi dao ideju da se i ja resim rezervnog tocka, jesi video da svi oni sprejevi ne pumpaju 15" vecina samo to 175/14 ..

Comment

• shonsy
                          CBC Senator XXL
                          • 11.05.2007
                          • 1391
                          • London/Beograd
                          • Honda CBR 125R

Originally posted by mishio

da shonsy, ti si na cliu tamnio stopove, cime si zastitio onaj krug za rikverc, posto radim sad to, pa da zastitim isto onaj beli deo, i koliiko ruku si presao ?
                          Zastiti bilo kojom samolepivom trakom. Samo pazljivo lepi i na krivinama mm po mm pomeraj. Presao sam u tri ruke. Bilo je bas crno, a uvece su svetleli kao da nije tamnjeno. zmi i bezbojni lak. Ja nisam prelazio lakom i obrvice su mi se recimo oljustile... Zmigavci i stopovi nisu, a ovo valjda i zbog kamencinca... Imas u "Uradi sam" da kupis bas sprej za stopove. Aj zezaj se pa kaci slike!

Comment

• Vocko
                            CBC Senator XXL
                            • 25.04.2005
                            • 4556
                            • nBGd

Pa kako te sprejeve stavljaju, recimo na Saab-a (konkretan primer), koji po default-u ima 16" ?

Mora da postoji vise vrsti.

Comment

• shonsy
                              CBC Senator XXL
                              • 11.05.2007
                              • 1391
                              • London/Beograd
                              • Honda CBR 125R

Ma ima sigurno. Ne znam mishio koje si ti video. Ja sam vidjao male i velike. Ne znam proizvodjace... Bas cu otici ovih dana pa cemo razresiti i to. Meni nije bas prijatno kad znam da nemam rezervnu, a gume katastrofalne. Pa uostalom i ta 14ica sa 175 ima vecu zapreminu od 15ice sa 195/45.

Comment

• mishio
                                CBC Senator XXL
                                • 29.05.2007
                                • 1204

hvala shonsy, slikam cim uradim

ja sam gledao 2-3vrste motip, carplan valjda u uradi sam, tempu itd .. svuda je pisalo 14" da ga ****m sad ...

Comment

Working...
                                X