Originally posted by killaz
VR u dvojci
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pa decko one i onakve BMW-e koje ja imam ti mozes samo da sanjas
E sad, meni je prepucavanja s tobom bilo dosta i na Fandju, i mislim da si se svima za rekordno kratko vreme skur*** tako da nikome neces nedostajati kad odletis veruj mi...Posto od tebe takvog prepametnog mi ocigledno ne mozemo nista novo nauciti a ni ti od nas jer do sada verovatno vec SVE znas, da mi tebe lepo izbacimo naglavacke kao sto je i red pa da nastavimo dalje sa NORMALNOM pricom posto ta kategorija za tebe ocigledno ne postoji, sta ti mislis o tome, a?
Vidimo se mi lepo na Bataji, mada u tvom slucaju ja bih dooobro razmislio pre nego sto promolim njusku tamo...
Toliko od mene o VERKANU, VR Djoshu ili kako god vec, pozdrav
Comment
-
-
VERKAN :ja sam pun para i ja imam najbrzi auto i ja sam najpametniji,jesam spomenuo da sam pun para, a da ,ja nikada nisam imao problema sa gorivom to samo indijanci gledaju koliko im trosi auto zato sto nemaju para koliko ja imam,ja imam para da vas sve kupim sve vase automobile i sav nitro ovog sveta sad da hocu da izvadim ovu sicu po dzepovima sto imam da kupim i ovaj forum i sve...jesam bese spomenuo da sam burzuj?Golf II GTi...
Comment
-
-
E ovako VERKANE!
Video sam te danas na miljakovcu...auto ti se jako lepo cuje..ali kada procitam ove tvoje postove ovde..dzabe ti sav zvuk,brzina i snaga tvojih kola...kacis se sa svima...prepotentan si itd...
Smiri malo strasti i lepo pocni da se druzis sa nama kao i svi ostali!
Pozdrav!Power of dreams !!!
Comment
-
-
Originally posted by VERKAN[
Sa kim ovde majke ti da se razmeni iskustvo i o cemu,80% ljudi na ovom forumu se pali na neonke ispod kola,fandjo spojlere i svetlece prskalice na haubi. I sad sa tim ljudima ti da razmenjujes iskustva,smesno. Ne u stvari nije smesno,nego je zalosno..
A sto ne bi razmenio iskustvo o svacemu sa ovih preostalih 20% ljudi koji se u nesto pa i razumeju. 20 % na 200 registrovanih ti je 40 ljudi koji se u nesto razumeju, nije ti valjda malo.
A za razmenu iskustva pored onog za Krmacu, odgovori mi ako nije i to tajna, koje bremse imas, kakve izduvne grane ako ih imas i koji tip (generaciju) variabile securiti responsa imas na ECU.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Nije mi jasno druze sta pickaras sve redom. Pa nisi u zatvoru. Lepo te je covek pitao nesto. Poenta ovog foruma kao sto rekose modovi jeste razmena iskustva u cilju poboljsanja svog ljubimca.
Sto se tice auta. To je mnogo dobra stvar kad imas auto koji na izgled lici na obicnog a ustvari je zver. Meni licno se ne svidja ovakav tip felni, no stvar ukusa. Jedino sto bi zamenio je zadnja svetlosna grupa, ne uklapa se plava u ovo. Imas mnogo lepih one tipa crveno-bele ili skroz crvene.
Pozdrav!
Comment
-
-
-
Originally posted by SashaUnlockeda oni se popalili. Ali vi ste zato tu...
*ebiga izvinite, stvarno sam preterao i video sam da sam ne vidjena ******. Malo sam iscitao poruke i video sam da se stvarno ovde neki mnogo razumeju u automobile i cak me je bilo sramota mog ne znanja. Dal bi mi oprostili svi na mom recniku i grubim recima a posebno se izvinjavam BOOSTu , M-poweru, 206, 16 v, kostagti i izvinite ako sam nekoga izostavio. Trudicu se do jaja da vratim neko lepse misljenje o meni posto sam bio pravi KONJ.
Hvala vam. VERKAN
Pozdrav forumu
Comment
-
-
Ok. Verkic nisi ti toliko los samo malo priglup. Zato i nisi leteo jer smo ocekivali da kad malo procesljas po forumu shvatices kapacitet nasih clanova i izvinuti se. Ko prizna pola mu se dodaje.... ovaj prasta. ajde sad lepo da pisemo.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Pa jesi bas mnogo kakio, ali razumemo mi tebe skroz, matorci te maltretirali dok si bio mlad i nejak, znas vec kako to ide, i eto oprosticemo ti. Vremenom
E sad ako ti opalimo koju klempu s vremena na vreme, ti neces da se ljutis, jel' da?
Ajde sad dalje bez preterane zafrkancije i primite pokajnika na popravni
Comment
-
Comment