Kada stavljam nalepnicu!???pa to ti meni reci...ja je cekam...ti rece da ces mi nabaviti...dobijes adresu i belu kovertu pa salji a ja cu da lepim!
A ja sam odavno kratak tako da i sa shortom i bez ja sa subaruom vise NE na crtu!!! Ajd dogovoricemo se kroz neko vreme za short sifter... I usput da se zahvalim jominiju za voznju u njegovoj impreci, auto je stvarno zver!!!
Moracu da napravim, ne dobija se ovako, strpi se malo, ja cu raditi decals za moj auto, zbog promocije, pa posto i ja imam Pipercross, uradicu dva, i dobijas...
Posto ti volis sve da majstorises na licu mesta, bice da cemo na Huji da je papnemo na kuciste..
Jominiju cu ja da se zahvalim jer mi je dao jedan krug na miseluku sa njegovom imprezom Masina je ludilo. I zelim da je promenis samo za neku noviju STI Drugo nishta ne zelim, necu da te kunem Pozdravvvvv
Vazi trio!!!!
Ilegalac bre necu da je lepim na haubu nego na kuciste filtera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A registracija te izasla tacno u dinar isto kao i mene!!!kako nemam pojma!!!
Vidim u odnosu na fotke iz prvog thread-a da si zamenio crne stopke za stock. Iskreno, one crne baš nisu bile lepe u odnosu na ceo auto koji je fantastičan.
LM, kad ste već kod konja, Sale koliko je "konja" tvoj VTI?
Ja sam na netu našao različite info-e, od 136 - 160HP!
Jominiju cu ja da se zahvalim jer mi je dao jedan krug na miseluku sa njegovom imprezom Masina je ludilo.
vidim da nisam jedini koji treba da se zahvali jominiu za voznju imprecom tj ima nas vise!
bgilegal i sale vti
mene je registracija izasla 17000din sve isto 1.6 ali mi u registraciji pise da imam 80kw
propeler, ne mozes ni da zamislis kako poteze!! ja sam se sokirao! vozio sam se sa timijem koji takodje ima 160hp ali je feeling u Saletovom autu neuporediv
bgilegal.. pa to ti pricam, i ja sam ga vozio i to baas vozio a ne samo probao na kratko- napravio sam i snimak gde sam ga bas pukao prva druga treca
Comment