hondica lepotica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Evo snimak Saletove hondice...cisto da vidite kakav cug ima kada pretice...
http://www.youtube.com/watch?v=RDCOb_7JWwoKo drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment
-
-
Originally posted by Bane®I ja imam Brembo na CRXu, ali bem li ga kakva je kutija bila...
Mess with the best, die like the rest!!!
Comment
-
-
Ma nema razlike u performansama kočenja... Istina, imam Brembo OE (što će reći kopiranje originalnih specifikacija diskova)... Ali kako je CRX toliko lagan i nema ABS, jedine razlike za performanse kočenja sam primećivao sa različitim gumama (ako izuzmemo vremenske uslove)...
Međutim, ima tu jedna druga stvar. Pre 2 godine se povela priča kako celokupna Evropa nema dovoljno dobar sistem kontrole kvaliteta kočionih elemenata. Pri tom sam i pročitao priču na hrvatskom Honda forumu kako se mnogim ljudima pojavilo trešenje prilikom kočenja sa većih brzina nakon zamene fabričkih i stavljanja zamenskih diskova. Pošto sam tada bio u USA nisam mogao da odolim a da ne kupim diskove i pločice. Problema sa trešenjem nemam, mada ne kažem da će se to dešavati sa diskovima kupljenim u Evropi... verovatno zavisi od proizvođača do proizvođača...
Comment
-
-
Johnny...nisam se ni trkao sa njim tada...ali sa tobom cu rado da stanem na crtu...sto se mene tice moze i krug oko ade huje...pa da vidimo ko ce bolje vreme da napravi......mozda nemam jaci motor od tvoje azdaje...ali mi je auto 12 puta stabilniji...u to sam gotovo siguran...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment
-
-
Originally posted by SciroccoJohnny...nisam se ni trkao sa njim tada...ali sa tobom cu rado da stanem na crtu...sto se mene tice moze i krug oko ade huje...pa da vidimo ko ce bolje vreme da napravi......mozda nemam jaci motor od tvoje azdaje...ali mi je auto 12 puta stabilniji...u to sam gotovo siguran...
...
To bi voleo da vidim
P.S. Aj sto mali ima muda, to je pohvalno, ali da li zna znanje?!?
A pored 00 vidim da ima i smisla za humor
Comment
-
Comment