Jeste brate...to je ono kada si provozao Andreja do mostara i nazad... ...mislim da si na snimku pokusavao da me stignes... ...salim se ne mogu jos da vozim 250km/h zbog pneumatika, losa mi sara...
Brate cim dodjem kuci okacicu i onaj snimak kada si sa Zeljkom peglao kroz centar...jeste da je snimak malo losiji, ali boze moj...vazno da se cuje taj cuveni zvuk...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Polomio sam se da nadjem neku sliku tvog auta sa belim OZ. Ja mislim da bi to trebalo da uradis. Znam da ti se svidja samo neces to da uradis iz nekog inata
Polomio sam se da nadjem neku sliku tvog auta sa belim OZ. Ja mislim da bi to trebalo da uradis. Znam da ti se svidja samo neces to da uradis iz nekog inata
Mislite o tome
Takva hauba kosta
TUGSH-0702CO-A HONDA CIVIC H/B 92-95 3D A 46.412,21 Din.
pa ti vidi jel ti bolje da uzimas pravu, ili da lepis karbion foliju...Inace, na sajmu u Zagrebu sam opipao karbon haubu na Preludu i CRX Del Sol, sto ih prodajem i ludilo...!!lako kao pero, bre ni ne oseti se..
Ljudi, je l video neko nekad karbon posle dužeg korišćenja? Grebe se i kruni užasno i izgleda odvratno. Kapiram da ga treba lakirati. U svakom slučaju, ja sam protiv ovog stajlinga, ma kolko on koštao.
Comment