Zar ne mislis da je samo S2K malo nepraktican za jednog porodicnog coveka, kome ce se ( mozda ) za dve - tri godine smeshkati neke male okice?
Jedino ako ne planira da S2K fura u garazi pa ono, divljanje vikendom. A da vozi nekog yugishu na dnevnoj bazi....
Pa šta sad? Zbog žene treba metak u pištolj i pištolj na čelo? Pa nisu majku mu sve žene rospije (mada se nekad može steći takav utisak). Ko može (jednog dana) da priušti S2000, može ženi da kupi jednu raspalu Corsu (samo da je letva volana već remontovana).
Đura aka. najveći pesimista na kugli zemaljskoj.
Jes vala, i meni buraz (oženjen, naravno, sa dvoje dece) stalno nešto u fazonu:
"Lep ti je auto ali nazad ima malo mesta a i šta ćeš sutra kad bude porodica..."
To što nazad ima malo mesta me baš briga jer se nikad ne vozim pozadi u svom autu
A što se tiče porodice sutra pa... misliću o tome sutra, kad bude.
Poenta priče je da je Saletov automobil kompletan. Zdrav, dobro ide, lepo izgleda... malo li je. Stvar je u tome da će bilo koja još "hiljada evra" biti uzaludno bačena na ovaj auto. Sledeći korak, po meni, može samo da bude sledeći auto.
po meni sledeci korak moze da bude turbo i kosei i neki ozbiljan trap, i ozbiljno vesanje. Baner, bas si pozer, fabrika lover itd. Gde je u tebi tuning. Ja mislim da od boljeg uvek moze bolje.
Što da stavi turbo? Da se kaže u društvu da ima turbo? Da se mlati s majstorima i električarima i čipadžijama pola godine? I onda kad sve bude gotovo da mu vazda nešto ne radi, auto pregreva, otpadaju creva, vakumi i ostalo. Nije to NFS Turbo, pa kliknes dugme i sve radi.
Iznad svega, auto će na pravcu gubiti grip, u krivianam balans i upravljanje i šta jeo onda uradio, ništa.
Za više snage treba druga šasija i karoserija.
Međurešenje je Integra TypeR, koja je, ipak druga priča (mada i dalje FWD, ali najbolji FWD auto ikada)...
Ha slazem se sa tobom tek od Integra Type-R, koja je ipak......
Baki, to je subjektivna stvar. Ko sta voli. Ja sam malo prepotentan i prenosim to nekad ljudima. Ja volim da kida cepa itd Ti volis da punis pun gas u krivini i da sve to drzi ko mutavo Ja s druge strane volim kad spicis pun gas i ako imas sper da ti kontrolises nivo gasa itd....
@ Propeler i Bane su u pravu, kome treba veći auto neka kupi, a za mene i zenu dosta s2000 i jedan ovakav civic sa strane!!!
@ BgIllegal - sta prepotentan???meni pricas kako nece ti se digne a vamo na forumu se hvalis kao prepotentan...cuti tamo...treba tebi jedan turbo punjač u bulju da se smiris!!!!
@ Trio - lepi su farovi, a koliko to suski bate!?
@ Sapcanin - mjuza se sluša, ne gleda se !!! cuces mnogo lepo radi...i snazno i kvalitetno...jbg kad majstor pravi...
@ 1nsane - ehehe da te ne znam...kakav zicer, stao si na nesto drugo....
@ V-Tec - lepo, ali da vozim auto po Miami Beach-u pa da stavljamo , ali posto je vecina puteva u srbiji kao off road put...ne ne ...
Comment