Evo ga jos jedan pelcovani racer
Mora da se probamo,svidjami se ta recenica ali ne znam zasto.
Daj bre tom cici da zamenimo f28 za f20 sa sve ugradnjom i doplatom od 100eur+troskovi goriva
Hvala za pohvale
Sta ce ti f28 na kadetu, prvo ima tezi zamajac drugo ne moze da stane moraces malo da recne limariju a i ako crkne bilo sta mozes da ga bacis jer nema delova za njega
Znaci bukvalno za sve sa kadeta postoje glanc novi delovi i to u fabrici tako da za delove nije problem
Sto se zamajca tice po meni i dalje radi ona varijanta sto tezi zamajac to bulji momenat. Yebes lagani zamajac,kad vidi brdo vec je posustao iako jos nije stigo do njega.
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Za sve ali bukvalno sve postoje novi fabricki delovi,znaci nemoj niko da te laze da necega nema ili da ne moze da se poruci
F28 je po meni do yaya prenos,jednom recju kratak a dugacak.(doduse ovo su dve reci ali Boze moj )
Hajde poruci mi sinhron 2i3 brzine ako znas gde ima. Mislim da gresis za sve postoji nov deo ali za njega ne
Daj neki avans kao kaparu,cisto da se ne cimam ko kreten pa da me ispalis,i javim ti za par dana kad dobijes deo ,u roku od najvise 2 meseca dobijes glanc novi deo samo da znas da to nije ni malo jeftino tako da se pripremis na to posto pare date za avans ne vracam.
Comment