Pa pazi....realno poceo sam da sumnjam u ispravnost tog dyna iz prostog razloga sto je ona kriva uzasna na skoro svakom autu Po njemu ispada da nema dobrog-idealnog auta iako je sve zivo izmenjano na njemu tako da i u ovu snagu sto je on izbacio kod mene na tocku nesto je i ne uzimam zdravo za gotovo.
U svakom slucaju ne interesuje mene papir nego ulica
Kad to sve razradim i prvi put poteram kako (ne) valja ja cu videti da li ima dobitaka ili nema. Ovo je "pravljeno" za moju dusu i svaki dan,402 me ne zanima tako da je snaga manje vise ne bitna ali je opet poenta da on ide kako treba i ne trosi ulje kao sto je neko vreme pre generalne tuko 1l za nepunih 100km!
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Ma salim se bve,znas i sam Predrasude su cudo,ipak je ovo definitivno najkvalitetnije odradjen auto na nasim prostorima ali ja se malko salim.Ako neces da se pominje kes,mozemo i u pivu da proracunamo
Laki, majstore, stvarno si redak primer, svaka cast! Prvo sa Milicom, a sad i sa njim, valjalo bi da otvoris radnju: Laki pimp mi kolica!
Meni moj saxoni ovde strasno nedostaje, stalno mislim na to sta cu mu sve uraditi na leto, tako da znas da se radujem zbog tebe kao da je moj! Pored tebe covek ne mora da zamislja sta bi moglo da se uradi, dovoljno je da samo otvori tvoju temu!
Comment