Ma pazi... Sve mu je oprosteno... Naduvao se zlatnom bojom, svi znamo da to nije bas dobro po mozdane celije, otpadne po koja u zaborav... A on je pisao da je to radio dugoooo, dugoooo, tako da mislim da je tu malo vise njih izumrlo, no nema veze... Vidimo da mu je bilo lepo... Video je ruzicaste slonove kako boje zidove u zlatno, pa mu se svidelo i ofarbao enterijer, ali cudna su ti ispiravanja od boje, navlace coveka da proba opet, ali u vecoj kolicini, pa sada spominje neke felne, VTS-ove, zvucnike...
Jos ce probati da nas uveri da je zdrav i da mu ne treba pomoc lekara, za glavu, naravno, pa ce jos da tvrdi da vozi auto od 120ks...
Ma dobro, razumemo mi sve to... Mlados', ludos' i ti fazoni, svi smo mi to prosli jednom u zivotu (ili ne), ali dooobrooo, bitno je da je njemu lepo, a ako je njemu lepo i nama je, a ja volim sve sto voli mladi... i rado ga se sexam... ovaj secam...

edit: Hemmy samo pere Mazde, ne daju mu da ih vozi, kazu mnogo komplikovano to, lezi kako treba, ne bezi u krivini, moze pravo kada das pun gas
Jos ce probati da nas uveri da je zdrav i da mu ne treba pomoc lekara, za glavu, naravno, pa ce jos da tvrdi da vozi auto od 120ks...
Ma dobro, razumemo mi sve to... Mlados', ludos' i ti fazoni, svi smo mi to prosli jednom u zivotu (ili ne), ali dooobrooo, bitno je da je njemu lepo, a ako je njemu lepo i nama je, a ja volim sve sto voli mladi... i rado ga se sexam... ovaj secam...

edit: Hemmy samo pere Mazde, ne daju mu da ih vozi, kazu mnogo komplikovano to, lezi kako treba, ne bezi u krivini, moze pravo kada das pun gas

Comment