Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Ma pazi... Sve mu je oprosteno... Naduvao se zlatnom bojom, svi znamo da to nije bas dobro po mozdane celije, otpadne po koja u zaborav... A on je pisao da je to radio dugoooo, dugoooo, tako da mislim da je tu malo vise njih izumrlo, no nema veze... Vidimo da mu je bilo lepo... Video je ruzicaste slonove kako boje zidove u zlatno, pa mu se svidelo i ofarbao enterijer, ali cudna su ti ispiravanja od boje, navlace coveka da proba opet, ali u vecoj kolicini, pa sada spominje neke felne, VTS-ove, zvucnike...
    Jos ce probati da nas uveri da je zdrav i da mu ne treba pomoc lekara, za glavu, naravno, pa ce jos da tvrdi da vozi auto od 120ks...

Ma dobro, razumemo mi sve to... Mlados', ludos' i ti fazoni, svi smo mi to prosli jednom u zivotu (ili ne), ali dooobrooo, bitno je da je njemu lepo, a ako je njemu lepo i nama je, a ja volim sve sto voli mladi... i rado ga se sexam... ovaj secam...

edit: Hemmy samo pere Mazde, ne daju mu da ih vozi, kazu mnogo komplikovano to, lezi kako treba, ne bezi u krivini, moze pravo kada das pun gas

Comment

• Manfred
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2007
      • 905
      • Beograd

ajde bezi spavaj, puko si

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

ok je ispalo a sad nemoj da ciganises sa tim VTS i kojekakvim glupostima nego kupi materijal ko sto su sedista i stranice kod skijasa i hevtalicu u ruke. za pocetak presvuci stranice u crno pa ce ti detalji na vratima puno lepse izledati.

sto se felni tice opet neka ti skijashev auto bude reper. posto je auto spusten i ako imas distancere nemoj ni da probas 195/50. kacice pozadi. jedino da izvlacis branik a nekih 2cm.

zaboravio si jedan detalj... cetkicu u ruke, naprskas malo farbe u cep od spreja i popuni bojom znak na volanu

e da, sad se setih. da se ne bi hebavao sa tapaciranjem i lepljenjem. postoji sprej za promenu boje enterijera. ne mogu da se stim tacno koja firma ga pravi ali imam kod kuce neki katalog pa cu napisati. velika verovatnoca je da ga mozes naci u GL-u ili koliko sam skapirao cesto ides u inostranstvo ili neko od tvojih pa neka ti potraze.

iii...leba ti... oces li vise da operes te patosnice i papucice ...
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• skar
          CBC Veteran
          • 15.10.2007
          • 102
          • begrad-miljakovac

lepo je ispalo ali ipak vrati u crno lepse je

Comment

• skijash
            CBC Senator XXL
            • 07.09.2007
            • 1354
            • Beograd
            • wrx

E, video sam sinoć uživo kako je ispalo, i baš mi se sviđa. I još ovo što zverko kaže, da uradi tapacirunge u crno i biće skroz opasno! (i sad je, ali će tek da bude )
            p.s. Tek sada smeta onaj obrtomer... Skidaaaaj inače dajem ljudima podatke

Comment

• SAXO
              CBC Senator
              • 16.12.2007
              • 251
              • Meljak

Aj probaj i tu roze boju da vidimo kako stoji
              Mnogo mi ovo odskace od enterijera,ipak mi je lepse crno-ali ako se tebi svidja samo napred

Comment

• shonsy
                CBC Senator XXL
                • 11.05.2007
                • 1391
                • London/Beograd
                • Honda CBR 125R

Originally posted by zverko
                ok je ispalo a sad nemoj da ciganises sa tim VTS i kojekakvim glupostima nego kupi materijal ko sto su sedista i stranice kod skijasa i hevtalicu u ruke. za pocetak presvuci stranice u crno pa ce ti detalji na vratima puno lepse izledati.

sto se felni tice opet neka ti skijashev auto bude reper. posto je auto spusten i ako imas distancere nemoj ni da probas 195/50. kacice pozadi. jedino da izvlacis branik a nekih 2cm.

zaboravio si jedan detalj... cetkicu u ruke, naprskas malo farbe u cep od spreja i popuni bojom znak na volanu

e da, sad se setih. da se ne bi hebavao sa tapaciranjem i lepljenjem. postoji sprej za promenu boje enterijera. ne mogu da se stim tacno koja firma ga pravi ali imam kod kuce neki katalog pa cu napisati. velika verovatnoca je da ga mozes naci u GL-u ili koliko sam skapirao cesto ides u inostranstvo ili neko od tvojih pa neka ti potraze.

iii...leba ti... oces li vise da operes te patosnice i papucice ...
                E hvala ti na informaciji, znatno si mi olaksao posao, samo jos da nadjem taj sprej i sredicu ga... A i ovo za volan ti je super ideja!

@Svi ostali, slusajte skijasha i reaper_HGT-a, videli su uzivo pa su jedini merodavni da pricaju sta je i kako je!

Comment

• reaper_HGT
                  CBC Senator XXL
                  • 05.09.2007
                  • 888
                  • Beograd

Originally posted by shonsy
                  @Svi ostali, slusajte skijasha i reaper_HGT-a, videli su uzivo pa su jedini merodavni da pricaju sta je i kako je!
                  izgleda extra! i to sam ja video po polu-mraku, sa crnom je vrh!
                  josh kad uradi crne tapacirunge

Comment

• Manfred
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2007
                    • 905
                    • Beograd

Originally posted by skijash
                    za to cemo mozak da mu probijemo dok ne skine, jel da?

Comment

• skijash
                      CBC Senator XXL
                      • 07.09.2007
                      • 1354
                      • Beograd
                      • wrx

Naravno

Comment

• Vocko
                        CBC Senator XXL
                        • 25.04.2005
                        • 4556
                        • nBGd

Originally posted by Manfred
                        Originally posted by skijash
                        za to cemo mozak da mu probijemo dok ne skine, jel da?
                        Pa dobro to nije tesko... Jedan ga drzi da se ne pomera, drugi pridrzava shtemajz, a treci zamahne macolom.

I gotovo

Ocekujem poziv za weekend

Comment

• jevtic
                          CBC Senator XXL
                          • 26.11.2006
                          • 729
                          • beograd

mislim da sam video danas ovaj auto na gazeli, ali neću ništa da pričam da ne bude da sam ga pomešao sa nekim.
                          ex - fabia 1.9 tdi
                          golf 2.0 tfsi

Comment

• shonsy
                            CBC Senator XXL
                            • 11.05.2007
                            • 1391
                            • London/Beograd
                            • Honda CBR 125R

Originally posted by jevtic
                            mislim da sam video danas ovaj auto na gazeli, ali neću ništa da pričam da ne bude da sam ga pomešao sa nekim.
                            Da, verovatno sam to bio ja! Ostavio me je na samom ulivanju na gazelu, na uzbrdici, tamo gde se suzava put u jednu traku. Ma haos. Pukla mi je sajla kvacila. Treba mi hitno pomoc. Da me ne oderu sutra bzvz. Zna li neko kako se menja i da li je problem da to uradim sam sa drugarom ili moram na neki kanal kod mehanicara?

Comment

• Vocko
                              CBC Senator XXL
                              • 25.04.2005
                              • 4556
                              • nBGd

E do penisa!
                              Pazi salju mozes da napravis kod "boban sajle", samo mu treba uzorak, a kako se skida tj mena, to zaista nemam pojma, niti koliki je to posao

Comment

• Manfred
                                CBC Senator XXL
                                • 04.08.2007
                                • 905
                                • Beograd

bratko... sta da ti kazem, sajla nije skupa, a kolika je hebada promeniti je to nemam pojma, ali verujem da nije mala...

cenim da ni u servisu ne bi uzeli vishe od 1000-2000 dinara

Comment

Working...
                                X