Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

dakle ne mogu da verujem sta sti ti povezao. grana na skijasevom saxu je kupljena predhodnom vlasniku za rodjendan od strane njegovog brata tako da bi u toj kombinaciji ti trebao da iscimas tvog da ti kupi istu
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• alenas
      CBC Član
      • 21.01.2008
      • 102
      • negotin

pomagajte niko nema dizne za vtsa. jel znate neki otpad ?

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Chekaj ako su ti polomili u servisu diznu shto nija ne uvalish da se ebavaju sa tim?

I love my

Comment

• alenas
          CBC Član
          • 21.01.2008
          • 102
          • negotin

ko ce da dokaze to oni sgidaju krivicu sa sebe to su mi otkrili na dijagnostici

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

vas dvojica niste normalni

@alenas: kako su ti bre slomili diznu, nije ona od plastike da moze da se slomi. ono sto znam da se lomi su kontakti za struju na brizgacu ili ulozak dizne ako je auto poseduje pa onda tu vuce falsh vazduh. nema sta da se oni ogradjuju. jel auto radio pre nego si ga dovezi u servis, radio, jel sad ne radi, ne radi, zdravo dovidjenja.
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• shonsy
              CBC Senator XXL
              • 11.05.2007
              • 1391
              • London/Beograd
              • Honda CBR 125R

Nisam jos nasao felne... Moguce da cu zavrsiti za desetak dana, ceka se isporuka! Odlucio sam da uzmem polovne felne, a nove gume! Smatram da je to ipak najbitnije, pogotovu za mene posto mi je sad potpuno druga dimenzija u voznji...Krivine i brzine nekada i sad ne mogu da se porede. Dacu moje sa klija i ove sa saxa za tako neku kombinaciju... A onda farbanje u tozla!
              Nego, malopre sam bio do kola i uspeo sam da namestim sat! Dao sam kontakt, sacekao da se pojave sat i kilometraza, pritisnuo i zadrzao desno dugme par sekundi. Sat je poceo da trepce, onda isto to desno dugme treba pritiskati i tako nastelujes sate, onda pustis par sekundi i on sam prebaci na minute. Opet isto dugme i za minute i na kraju ga ostavis, on to snimi i gotovo! Jedino za ponistavanje onog kljuca(oznake za servis) nisam uspeo da provalim kako se resetuje i da li moze da se iskljuci ta opcija?

Comment

• shonsy
                CBC Senator XXL
                • 11.05.2007
                • 1391
                • London/Beograd
                • Honda CBR 125R

hehehehe ljudi moji sad vam je verovatno jasno zasto sve farbam u zlatno...LuDiLo mi je u porodici nasledna osobina! Dolazi rodja sa sve upakovanim poklonom u fulu, ja se smejem reko uzeo mi covek balans stanglu i svi krecemo da se smejemo...otpakujem kad ono grana i to IZDUVNA SUPERSPRINT!!! Nastaje opste odusevljenje i odmah sam imao par ponuda za prodaju! Rodjo,brate hvala ti!!! Danas sam prespavao pola dana te nisam slikao...ali bice, naravno i utisci iz voznje! Doneo je rodja i Sparco papucice i ukrasne glavice ventila...hehehe ali prave!
                p.s. to sto kaze da dodaje 42 konja...ne slazem se...previse je kvalitetna izrada...ako nedobijem 58 konja necu nijedan!

Comment

• mishio
                  CBC Senator XXL
                  • 29.05.2007
                  • 1204

vidjen VTS danas u blokovima

spusten do patosa, skroz je dobar, samo felne neke da stavis i bruka

Comment

• shonsy
                    CBC Senator XXL
                    • 11.05.2007
                    • 1391
                    • London/Beograd
                    • Honda CBR 125R

aa znaci bio sam u pravu! Krecem sa semafora i ulivam se u jurija gagarina i gledam belog saxa koji ceka svetlo. Bas sam zastao i snimam da li si ti... Nikakave reakcije ti nisam primetio na licu te pomislih da sam se zahebo! Kad posle projuri pored mene i skrenuo si kod meka, tad sam bio skoro siguran da je to mishio! Nego, daj da napravimo neki klub recimo VTS club Serbia ili VTS mania ili VTS POWER ili tako nesto! Pa da ne moramo da piljimo jedni u druge kako bi se prepoznali. A i radi druzenja, saveta i pomoci bilo kakve vrste! A sta mislite o tome?

Comment

• shonsy
                      CBC Senator XXL
                      • 11.05.2007
                      • 1391
                      • London/Beograd
                      • Honda CBR 125R

Evo slika sa montaze izduvne grane SUPERSPRINT!

Comment

• shonsy
                        CBC Senator XXL
                        • 11.05.2007
                        • 1391
                        • London/Beograd
                        • Honda CBR 125R

Aaaa znaci pas spijun?!

Bio sam danas do mehanicara... Zamenio sam gumice na balans stangli, donji nosac motora, a za chek engine lampicu komp kaze da je greska u dizni. Oticicu u ponedeljak da mi provere pritisak i da ociste dizne, a ni svecice nismo pregledali. Onaj zvuk sto mi lupka od levog tocka je najverovatnije solja ili sam amortizer. Tako da sam odlucio da ne bacam pare na to vec da sacekam ugradnju novih amorta. U planu je i vadjenje katalizatora i stavljanje cevi koja ga imitira, sa staklenom vunom, rupicama, dakle temperatura ne bi trebala da se menja te ni sa sondama necu imati problema! To mu dodje kao protocni katalizator... Srednji izvadjen, zadnji protocan, pa cemo da vidimo... Nadam se da ce biti !!!

Comment

• shonsy
                          CBC Senator XXL
                          • 11.05.2007
                          • 1391
                          • London/Beograd
                          • Honda CBR 125R

krenem ja danas do kola po neki alat, kad sam dosao do mesta gde sam ga parkirao, videh da nema nijednog automobila... Noge mi se odsekle, reko ukrali mi vts-a suze krenule... Ubedim ja sebe da ga ipak nisam tu parkirao iako sam bio 100% siguran i krenem na drugi parking da ga trazim. I tako obrnem krug, a njega nema! Pomislio sam da ga nije pauk digao ali sam brzo odbacio tu pomisao jer ne bi bilo logicno uopste! Al sta cu, sednem u klija i odem do lesinara kod starog sajmista i ugledam ga tamo medju onim zlim insektima! I tad me obuzmu sreca i tuga u isto vreme! Srecan sto ga nisu maznuli, a tuzan jer znam koliko moram da se ispruzim kako bih ga odvezao! Zamislite odakle su ga oni digli, cisto izivljavanje! Ulica u mom bloku, dakle na kraju Novog Beograda, kazem da sam u centru parkirao pa bih se opet bunio, a ne ovde Bogu iza nogu!
                          Evo prikazacu vam sta je "umetnik" nacrtao:

Bio sam parkiran na samom pocetku pune linije, a ispred mene jos dva metra pa jos jedno vozilo i ispred njega jedno 5-6 metara do pesackog prelaza! Dakle bio sam udaljen 10tak metara od pesackog prelaza, a jedno 20-30 metara iza mene je postavljen znak "P". Navodno sam nacinio prekrsaj jer sam parkirao pored pune linije neostavljajuci 3 metra do nje! A pritom sto je jos gore, vidite krivinu na slici, e pa u toj ulici dok traje krivina i kad se ispravi put, nacrtana je puna lnija do polovine puta, a od pesackog pa nadalje su parkirani automobili i nikada nikog odatle nisu digli. I kako onda mene dizu zbog jbne pune linije, a njih ne?! Cisto izivljavanje! Na sred ulice, pribijen uz ivicnjak, udaljen 10tak metara od pesackog(ne smanjujem vidljivost i samim tim nikako ne ugrozavam pesake)znak "P" iza mene i jos na samom pocetku pune,a oni me dignu i naplate 6300din, 6300 im majki j*m! Uh popiz*eo sam!
                          Posle sam pricao sa komsijom i rece mi covek da mogu da se zalim i da postoji velika mogucnost da ce mi vratiti pare ja u to cisto sumnjam! Nikada oni nista nikom nisu vratili, a ponajmanje novac Treba da trazim u opstini, valjda, da mi izdaju potvrdu da su na tom mestu stavili znak za dozvoljeno parkiranje, Sa tom potvrdom da idem da se zalim i + da mi uvaze sve ove okolnosti koje sam i vama isprivao! Eto izjadao sam vam se i molim ako neko ista zna sto bi mi pomoglo neka vice!

Comment

• TurboCharger
                            CBC Veteran
                            • 30.05.2007
                            • 153
                            • BG, Resnik

Au koji bezobrazluk... :x

Mogu da zamislim kako je kad vidis da ti auto nije tu a znas da si ga tu parkirao

Comment

• shonsy
                              CBC Senator XXL
                              • 11.05.2007
                              • 1391
                              • London/Beograd
                              • Honda CBR 125R

Vocko i Miloica, jeste bre normalni, sto me napadoste?! Pa nisam toliki kreten da ga ostavim na istom mestu! Sad sam parkirao na delu puta gde je isprekidana linija. Dakle mogu da me povuku za kur*c! Nema pesackog, nema pune linije, a ako me dignu i odatle, oticicu i izvalicu znak i nabicu im ga u **** kad vec ne vide na oci! Jbo ih sinter!

@skijash - tako je rodjo! Ima da im naplatim i kamatu i usput da izbusim gume onim zlim masinama! Danas mi to palo napamet...

@TurboCharger - grozan osecaj, noge su mi se odsekle u trenutku!

@miloica - brate pa znas i sam da uvece nema gde da se parkira! To ispred ulaza tesko, jer su i odatle nosili, a i jos da rizikujem da mi onaj matori baci flashu od 2 L vode i da mi raz**** krov ili haubu ne daj boze!

Da li se neko od vas zalio na parking sluzbu?

Comment

• reaper_HGT
                                CBC Senator XXL
                                • 05.09.2007
                                • 888
                                • Beograd

jbt koji imbecili treba im se nahebati . . . .gori su od kerova
                                ortakinji isto tako odneli ispred ulaza, trazi im pare mozda neshto i uradish

Comment

Working...
                                X