uu pa ekstra! Mozemo da se okupimo, samo sto je frka zbog vremena. Videcemo... ako bude kise ili cak snega... Dogovoricemo se sutra. Bas me interesuje da vidim taj tvoj uragan, tornado, kosavu i ostale vetrove..
@Fiat stilo: Cekaj, jel ti imas neke ludacke woofere u gepeku?
Znam da ima jedan crni stilo u BG-u, mota se po centru stalno i mnoogo jak bas dopire iz njega.
Znam da sam jednom stajao na trgu republike i od jednom pocne da se cuje sve glasnije i glasnije,
kad ono posle 15sek. stoji stilo na semaforu u francuskoj ulici a bass sabija iz njega.
Da brate stalno se motam po centru ima dva JBL po 400 nominovanih 2 pojacala tribal iks i konvezator od jednog farataa to nisam hteo do danas da otkrivam....
Reglaza trapa ti radi sigurno na starom sajmistu- servis Samardzic od dejtonke kada krenes ka starom savskom sa leve strane kroz 150 metara 063/77-22-437 Nikola
Alfabet is like:ABT...
I like to hear Honda, to see Italian's, but I like to have only a V.A.G. car
Ajde okaci slike da vidimo nasta je ispalo... A sto se tice reglaze trapa, mislim da rade i oni u Tosinom bunaru, pored "Vizure". Nego, imam jednog decka koji je izrazio veliku zelju da se potegne sa tobom... hehehe... vozi golfa 5icu 1.9 tdi sa, kako on kaze, ~ 105 ks. E, sad, danas smo se vozili i moram da priznam da ide stvarno dobro, cak mnogo bolje nego sto sam ocekivao. Pa ako si raspolozen, recimo u nedelju, da organizujemo neki okup?
Da brate stalno se motam po centru ima dva JBL po 400 nominovanih 2 pojacala tribal iks i konvezator od jednog farataa to nisam hteo do danas da otkrivam....
Nadam se samo da si pogresio u kuckanju posto je ova recenica puna gresaka.
400 nominovanih - nisu se oni nominovali za oskara, znaci imas po 400 nominalnih wati ili ti 2x400 rms!
konvezator - nema tu nikakvih konverzija, imas kondenzator
farat - (fart znaci prdez na engleskom ) kaze se farad(to je mera za kapacitivnost kondenzatora) P.S.To ti uopste ne treba!Bolje da si dao 100eur za neki do 00 akumulator!
Comment