Toyota Corolla AE86 - Hachiroku!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cvrle
    CBC Senator XXL
    • 11.06.2006
    • 1008
    • Beograd,Banovo brdo

Re: Toyota Corolla AE86 - Hachiroku!!!

Pa tu zivim u kraju, sto se ne javi , bas je bilo vreme za razgledanje kola

Heh branik je cudna prica, kad sam uzeo auto bio je sasvom normalan tj bas kad se zagledas vidis malo izbocenje, medjutim izgleda da je branik nekad skidan iz nekog razloga(nije lupan auto nikad) i da nije dobro bio namontiran posle tj pretegnut je taj nosac dole u vidu sipkice i od uticaja temperature (sunca) taj deo branika se krivio sve vise i vise. Pitao ja ljude koji se razumeju kazu da se desava ako se dobro ne namontira. Kad se pogleda malo bolje tacno se i vidi da nije od udarca vec kao da se plastika topila, sve u svemu i mene nervira.
    Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• SAXO
      CBC Senator
      • 16.12.2007
      • 251
      • Meljak

Stajao si ispod pijaca na sinama upaljena sva 4 nigde nikog,ja tu napravio polukruzno i nastavio dalje
      Mozes li ga vratiti uz pomoc fena na svoje mesto?Bio si kod plasticara nekog?

Comment

• Snejk
        CBC Senator XXL
        • 14.02.2008
        • 704
        • BG

E pa Cvrdžolina, red bi bio da novi vlasnik nastavi ovaj thread .

Uzdravlje ti karavan

Comment

• cvrle
          CBC Senator XXL
          • 11.06.2006
          • 1008
          • Beograd,Banovo brdo

Mislim da i ako krene krenuce novi thread jer to sto bar planira da odradi verujte zasluzuje punu paznju , i ipak je on sad novi vlasnik pa ce shodno time i da odluci.

Ja sam sad ponosni vlasnik JDM karavana koji ce uskoro biti predstavljen , stvarno je vise bilo mucenje pakovati porodicu kao sardine sa saftom (stvarima) gde god da krenes i akanje ipak jedne ikone na taj nacin ( ogradice, kolica, igracke i sl.). I toliko mi je drago sto je moj hachi zavrsio u ruke sadasnjeg vlasnika jer ga covek voli, zna sta je i mislim da ce nastaviti da mu pruza svu mogucu paznju koji taj auto zasluzuje, a prema onome sto bar ima u planu i vise od onoga sto sam ja mogao da mu pruzim.

Comment

• skijash
            CBC Senator XXL
            • 07.09.2007
            • 1354
            • Beograd
            • wrx

Opa, ko je ponosni vlasnik?

Comment

• cvrle
              CBC Senator XXL
              • 11.06.2006
              • 1008
              • Beograd,Banovo brdo

Nije pisao na ovom forumu, inace je dolazio i iscitao ovu celu temu i sve ostale vezane za AE86. Pored ovog Hachija od danas, ima jos jednu corollu G6 noviju tako da ce ovo biti na neki nacin i projekat i svakodnevni auto. Uostalom ja sam ga domacinski pozvao da dodje na forum pa eto verovatno ce se registrovati i napisati nesto

Comment

• peugeot308
                CBC Član
                • 26.02.2010
                • 43
                • Beograd

Pozdrav svima sad sam se registrovao samo da vam javim da ispod mog prozora veceras spava ova siva tojota. Dobijate slike sutra. Vlasnik auta je moj dobar prijatelj i zbog kvara na svetlima morace da prespava kod mene. Na prvi pogled solidan auto za svoje godine,nadam se da ce moj prijatelj dugo uzivati...

Comment

• hondaholic
                  CBC Senator
                  • 20.09.2007
                  • 201
                  • Beograd
                  • 1993 Honda CIVIC 4x4

Originally posted by cvrle
                  Mislim da i ako krene krenuce novi thread jer to sto bar planira da odradi verujte zasluzuje punu paznju , i ipak je on sad novi vlasnik pa ce shodno time i da odluci.

Ja sam sad ponosni vlasnik JDM karavana koji ce uskoro biti predstavljen , stvarno je vise bilo mucenje pakovati porodicu kao sardine sa saftom (stvarima) gde god da krenes i akanje ipak jedne ikone na taj nacin ( ogradice, kolica, igracke i sl.).
                  Da nisi neku Hondu pazario? Mozda?
                  1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

• Snejk
                    CBC Senator XXL
                    • 14.02.2008
                    • 704
                    • BG

Nije menjao brend, samo godinu proizvodnje i zapreminu kabine

Što se problema sa oborenim farovima tiče - i meni se to dešavalo. Upadnem u rupu - ugase se, promrdam prekidač - upale se..
                    Trebalo bi da ti to reši svaki električar.

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

opaaaa, stidim se sto sam preskocio ovu temu poslednjih dana, a bas se poslednjih dana mnogo toga izdesavalo

lecvr, mnogo mi je krivo sto je AE otisao, ali apsolutno razumem tvoje muke i sa te strane pozdravljam potez
                      ocekujem vise informacija o novom limu, a novom vlasniku hachija sve cestitke na izboru, zelim da te super sluzi i da ti pruzi duplo vise zabavnih momenata u voznji od cvrleta
                      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Damn86
                        CBC Veteran
                        • 24.02.2010
                        • 182
                        • SKADARSKA kaldrma

Zdravo svima ja sam Danilo, zovu me Damn i ponosno izjavljujem, DA ja sam novi vlasnik ikone
                        Zasto AE86?
                        Zato sto ima karakter katane,izgled besne cigle, smek wasabija i reputaciju drevnog zmaja ciji se urlik ori brdima i krivinama svuda po svetu. Lepo je citati casopise i forume ali kada vam pred nosem zasija oka nesto ili ste ludi i necete se obazirati ili ste Bolesno ludi i reci cete !DA! , koliko treba da doplatim?

Takvo odusevljenje i bolesnu opcinjenost je i Cvrle odmah primetio

Nisam vrsan poznavalac mehanike i automobilskih sistema i ovo je prvi zadnji pogon koji vozim, ali volim TOYOTE i rado u njih sedam

Do sada sam vozio karavan koji je nakon prve kise zavrsio kod sestre a ja sam na kredit uzeo corollu g6 2001.1.6vvti i u njoj sam uzivao dok se nije desilo CUDO...

Dugo razmisljam o Hachiu i o MR2ojkama ali ih nema a godiste ne dozvoljava uvoz tako da sam na sve to gledao kao na klasicnu mastariju.

Jedne noci moj komsija koji nije mogao da spava cackao je po netu i naleteo na OGLAS...

Razboleo sam se , zvao, ponudio, pogledao i dogovor je sklopljen na obostranu radost (vise mju) .
                        Tacno je da u okruzenju nemam bas puno ljudi koji mi nisu rekli da sam Debil misleci na godiste auta a ne znajuci moci i lepote kojima odise samo na prvi pogled, a tek zvuk, pa osecaj, NAJJACI JE kao Harley sa kabinom.

S obzirom na to da je Cvrle srcano i udarnicki peglao po motoru ja imam potpuno poverenje da je on dobar i da mu sem paznje i redovne kontrole ne treba nista, ja planiram da se skoncentrisem za pocetak na podvozje i limariju, hitno mi je da sredim siber a voleo bih da sredim zadnjesvetlosne grupe i da zamenim komandnu tablu za onu seksi crveno zutu.
                        Ne volim da vozim vise od suvozaca tako da ce verovatno da leti zadnji sic a na njegovo mesto ce da dodje Xcina .
                        Prednja cu verovatno samo da tapaciram jer jako dobro drze gore- ledja, mada bi mi prijalo da je sic malo nize podu auta.
                        Sto se tice boje imam par zamisli, primarna je mat crna u kombinaciji sa ganmetal sivom ili ta ista siva sa drnom sa crvenim flickovima ili mozda bude crno na crno sa crnim

Sto se tice svetala koja moj drugar pominje nije stvar u cukanju nego se stampana ploca vremenom sva razlemila, cika majstor to malo pec pec i sad je ok , obrtomer nije uspeo da skapira kako da poveze kaze "idi kod zike sajle ".
                        Cd je lego fino mda se nesto gubi kontakt ali komsija kaze da ce sutra to lako da sredi.

Neko je pominjao ovaj volan , ODLICAN JE jako direktan i prijatan, sve u svemu auto prija i manje je nepredvidiv nego sto sam se plasio pre kupovine, s obzirom da su mi kola ranije bila sa prednjim pogonom i navikao sam da tzam i da se igram gasom dok skrecem. Sa azdahom cu neko vreme da se stapam pa kad jedno drugo naucimo...

Neko vreme se verovatno nece nista desavati sa kolima u toku sam cimanja za izlozbu koju spremam mesecima pa paranema ni za sijalicu.
                        Kad nesto novo bude sa kolima budite spokojni da cu vas obavestiti.
                        POZDRAV i nastavicu na ovoj strani iz postovanja prema 20! stranica skole i istorije koju mi je Cvrle nesebicno prepustio.

hm, mogu li se ovde postaviti fotke bez da se aplouduje na sajtove za storidz, nego direktno sa kompa?
                        Japanci su mali ali su ludi do kraja!

Comment

• V-Tec
                          CBC Senator XXL
                          • 30.06.2006
                          • 1615
                          • Beograd
                          • '89 Civic d16a6

Nek ti je sa srecom
                          shuto-expressway.com

Comment

• cvrle
                            CBC Senator XXL
                            • 11.06.2006
                            • 1008
                            • Beograd,Banovo brdo

Eto zasto mi je najiskrenije drago sto je auto zavrsio u tvoje ruke, dovoljno je procitati post i shvatiti...jer za Hachija je upravo potrebna ta energija...da ne kazem ludost koju sam i ja imao, koju imam i dalje ali su prioriteti nesto drugo.

Inace kao sto sam ti i rekao, i dalje stojim na usluzi za savet i svaki problem ako bude bio ili pomoc u resavanju istog ako znam i mogu, ne mora uvek sve kod nekog majstora

Slike mozes da postavis direktno ovde, imas ispod ovoga gde pises putokaz i samo uploaduj direktno sa kompa i on ce ti pakovati u post automatski, a s obzirom da si profesionalni fotograf koji radi za ozbiljnu agenciju nesumnjam u odlicne fotke

Danas kad smo se culi u jednom momentu si rekao da si u nekoj podzemnoj garazi, naslucujem da je palo neko slikanje

Comment

• Snejk
                              CBC Senator XXL
                              • 14.02.2008
                              • 704
                              • BG

Nadam se neke cice a ne auta..

Comment

• cvrle
                                CBC Senator XXL
                                • 11.06.2006
                                • 1008
                                • Beograd,Banovo brdo

Pa cice se slikaju na keju a ne u podzemnoj garazi

Comment

Working...
                                X