Drugari ja sam svega toga svestan i spreman sam da skupljam pozajmljujem i kradem da dodjem do svih vitalnih delova nemam nikakvih dilema i ne kajem se obozavam svoju japansku ciglu, a sve neverne tose ce se razuveriti za najduze 2 godine
p.s. cvrle crko mi komp i menjao sam mob pa mi se javi kad si slobodan , nemama vise tvoj broj...
LSD ima, ispravan je i radi odlicno. Te cifre o kojima pricate ste donekle u pravu ali samo donekle, jer najvise zavisi od toga sta covek zeli da uradi od auta i za koju namenu da mu sluzi. Naravno da se neke stvari moraju promeniti ali je opet daleko od te cifre koju pominjete i naravno da svaki odlazak kod majstora kosta ako nisi pravi entuzijasta pa nesto i ne radis sam.
Sta ovom autu fali da bi bio u jako dobrom stanju:
Zatvaranje sibera - 200evra - odradjeno
Kocnice- 200 evra
Amortizeri na primer Koni - 300evra
Ne znam sto bi menjao LSD ako je ispravan i radi sem ako nema potrebe i ne pravi auto za drift, reli ili vec pa mu je potreban 2-way ili vec.
Limarija uopste nije u kriticnom stanju da se radi pogotovu vitalni delovi, to sto je snejk platio toliko ili ti neznaci da to ne moze za manje para da se uradi i da bude opet kvalitetno.
Limarija ne moze da kosta vise od 300-400 evra neka bude i 500 sa delovima i to bas da bude skup, priprema auta za farbanje je 100 evra,usluzno spricanje u komori kod odlicnog majstora je 100 evra i materijal boje je max 200 evra. To bi bilo tako kad bi ja radio auto kod mojih majstora al ima ih razlicitih i ovo su realne cene, al svako veruje svom zato ga i placa.
Polovne stopaljke su 150 evra i kad sve saberes gore i oduzmes dodjes na manje od 2000 evra sa sve rukama majstora i imas auto u odlicnom i totalno ispravnom stanju.
Sve je stvar sta ko zeli i hoce da pravi od auta i za koju namenu hoce da mu sluzi, tako i ulaze.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
da, oba moraju da potegnu i u toj situaciji
kad su oba tocka na istoj podlozi, cesto diferencijal ravnomerno rasporedi snagu, ali kad postoji znacajna razlika u trakciji, otvoreni diff ce da okrene onaj na klizavijoj, a lsd mora oba da potera
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Optimalno probati ovo na uzbrdici, da se što više olakša točku na klizavoj podlozi da prokliza .
Cvrle, gde bi ti kupio koni amorte za 300? Toliko sam ja platio komplet i to zato što sam uzeo 2 zadnja za 100 pošto nisu odgovarali čoveku u HR a inače su skuplji, plus sam prednje platio bez pdv-a.
Sa čime bi se uparili ti koniji? Da li bi se radila AE92 varijanta napred? Ko bi radio testerisanje..
Ko bi ti rasturio ceo auto i sastavio ponovo? Enterijer, motor, ceo paket..
Jer misliš da ta šasija ne treba da se prevari ako će se iole ozbiljnije voziti.. Jel' to džaba?
I da naglasim, to što ti sam radiš neke stvari ne znači da je to džaba.
Danas sam zamenio krajeve spone mada mozda je majstor malo preuvelicao problem i hitnost da malo ima posla i on .... avaj nove su lepse u svakom slucaju, mada sad moram na reglazu volan mi stoji krivo, diskovi su Ok mada sam u radnji dobio plocice koje se ne poklapaju sa kljestima *(spoljasnja je ok unutrasnja ima siri zazor)
Trevbace mi dihtung izduvne grane i da zamenim plocice...sledece nedelje
Comment