A nemora da znaci da ce biti bucan...nemoj da brines...evo moze Tomic da ti kaze...On je ugradio Remus i nije bucan...tj, jeste ali kada ti to pozelis.Znaci kad ga das po vatri!Na malim obrtajima je veoma tih..mislim bzv.je da stavljas nastavke...to mi je trulex i nikako mi neide uz alfu...to me vise podseca na gnojfa 1 lil 2...
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
ne znam jos videcu za taj izduv. e aj ovi sto imaju 147 da mi pomognu jos oko nekh gluposti. kad ugasim auto nije moguce upaliti poziciju, farove, samo levu ili desnu poziciju, nista. kako to? ako mojoj sestri na corsi to radi? i da, vozacki prozor se automatski i spusta i podize, a suvozacki samo spusta, a kad hocu da ga podignem moram da drzim i koci mi gadno. normalno? resenje? i mnogo mi je glup prekidac za paljenje zadnjeg brisaca, na onom desnom stapicu, ili ja tu radim nesto pogresno?
Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Pa na Alfi i Fiatu se drugacije pali poziciono svetlo. Imas malo dugmence pored kontakt brave. Pritisnes ga i dok ga drzis okrenes kljuc jos za jedan "zub" kao da gasis auto...
Sto se tice prozora znaju da koce, imao je neko problema sa tim ovde na sajtu tako da ces verovatno dobiti odgovor sta je u pitanju...
U kom smislu je glup prekidac zadnjeg brisaca?
Sto se tice svetala mislim da ne mozes da ukljucis nista kad je skinut kontakt, odnosno da ne postoji ta opcija parking svetla....barem kod mene nema, a i nikada nisam imao potrebu da tako nesto koristim.......ali moze da se napravi, odes kod elektricara da ti preveze zice tako da mozes da upalis pozicije kada ti je skinut kontakt odnosno izvadjen kljuc i to je to.....sto se tice prozora trebala bi oba prekidaca, i vozacem i suvozacev da imaju dva stepena, odnosno pri kratkom pritisku na isti prozor se malo pomera u zeljenom pravcu, a pri duzem pritisku prozor se automatski zatvara ili otvara skroz......ono sto je tebi verovatno otislo u suvozackim vratima je vodjica elektro podizaca i to je dosta cesta stvar na ovom modelu (imas vec na forumu pisano je o tome)....meni jos uvek ne koci toliko da ne mogu da normalno otvaram i zatvaram, ali uvek postoji sansa da jednom zapne, ispadne iz lezista ili da od kacenja pregori motor podizaca, a onda ti je za popravak potreban motor elektropodizaca a on nije jeftina stavka....zato otidji negde da ti promene te vodjice koje kostaju par stotina dinara i trebalo bi da bude ok......
Mogu da se ukljuce poziciona svetla nego 70% ljudi koji voze Italijane to nisu provalili... Opisao sam kako se pale. A te vodjice obavezno zameni pre nego sto zatamnis stakla... Pozdrav
Sad vidim ovo za svetla, izgleda da su se preklopili postovi za trenutak odnosno si ti bio brzi .....e idem odmah da vidim, iako moram da silazim iz kancelarije bas me zanima.....na kraj pameti mi nije bilo
Prepoznaje se po:
Bele felne 15" Zimi / Perla bela 16" Leti, Solidno zatamjena stakla, Mala Reg. tablica napred. Alfa Zmija na prednjim krilima, Cuore Sportivo na pragovima
Mislis nisam palio ni kod nje .....sad kad sam sishao na parking onda sam tek skontao o cemu se prica, odnosno poenta je da se brava stavi u poziciju parking..........
ha nisam jedini koji je buo glup za poziciju pa ja ne znam kako ti paliz zadnji brisac al ja moram da okrenem onaj kao tockic na desnom stapicu, tj ako zelim da jenom obrisem zadnje staklo dok su mi upaljeni brisaci moram da ga upali pa iskljucim. jel tako ili sam i za to glup? za automatsko zatvaranje desnog prozora me iskreno malo mrzi da se cimama i otvaram to da bih popravio tako glup kvar, al za ove vodjice moram da vidim, nego se sve plasim kad mi skinu tapacirung na vratima da ga nece lepo vratiti, a ? i jel bi radio desha to? kad vec idem kod njega. i da, rece neko da ce me redovan servis kostati oko 80 eura, nesto mi to malo, jel moze neko da potvrdi to, markoni, ili neko drugi ko je radio na 147? jer moj cale je imao passata a sad bmw 320d i redovan servis mu je uvek bio oko 250-300. nesto mi tu smrdi, mada posto je alfa to moze samo da mirise
Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Za brisanje zadnjeg stakla mozes da ubacis u rikverc dok ti rade brisaci, pa ce da proradi i zadnji! Zezam se, okrenes tockic i ako ces samo jednom vratis, a ako oces stalno da brise ostavis!!! Desni prozor se ne zatvara automatski, vec samo otvara, to nije kvar, tako je... (mali tip ako ne znas sad kad pocnu vrucine stisnes dugme na kljucu za otkljucavanje, i drzis duze, koliko drzis toliko on spusti oba prozora, moze i skroz, pa oladis malo auto pre nego sto sednes,raniji modeli su mogli i da zatvore kasniji od 2002 samo da otvore, da ne ukljestis nekog) Sto se tice redovnog servisa, to je ulje, filteri ulja,vazduha i klime i to je negde od 80-100 E, ne znam sta ti je problem sa tom cenom (dodji kod mene uradicu ti to za 200E) , opet se zezam, pa ti idi u DELTU bice i tamo 250-300...
komplet prednji trap mozes da uradis za 350-800E u zavisnosti od delova
termostat je negde oko 50-60 E
plocice kocione i napred i nazad 100 E + ruke
kajsevi i spaneri oko 250-300 E
i to je sto znam da ti kazem...valjda sam ti pomogao!!!
oversteer = scared passenger = o yeah
understeer = scared driver = o shit
Comment