Originally posted by nik2yu
moja mala 147
Collapse
X
-
ulje, svi filteri, ciscenje dizni, kacenje na komp, kompletna provera svega i svacega, podmazivanje vodjica prozora, 12360 din.
al je covek profesionalac
evo sa racuna: 4.5*600 ulje
filter za ulje 610
filter za vazduh 1350
filter kabine 3200
servis ( ruke ) 4500
Pa sledeci ko ide da zna da se pripremi, super radi covek, al jeste malo skuplji.Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment
-
-
samo govorim da covek zna svoj posao, sto je dosta retko u ovoj drzavi, skinuo je i vratio tapacirung sa vrata za 10 min. A i sta me svi vi sad zezate kad ste mi vi rekli da je on jedan od najboljih i jeftinijih? pa gde vi servisirate kola za tih 80 eura?Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment
-
-
oooooooooo pa kolega, otkud ti u ovim nasim krajevima??? da nisi zalutao malo? ma *ebes zadnji lonac necu da mi se cuje auto ko da je neki trkacki kad ima samo105 konja. mislim da cu ipak samo da zavarim onaj izduv. inace, cesno me neki baja danas kod faxa, pa sam kupio neki anti-scratch removal, pa cu da ga probam kad operem kola jer je samo onako malo izgrebao lak,cini mi se da nije farbu, al kad ga nadjem, bas cu da ga pitam ko ga je ucio da vozi. bila je neka bela 145 cini mi se
alfista, pa me jos i ogreba, lepo lepo. ti? kad ce autic i branik na njemu konacno?
Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment
-
-
Originally posted by nik2yune stvarno, odusevljen sam, sad svim alfistima po ulicama grada iskazujem posebno postovanje, pustam ih da se ubacuju i ostale stvari, i nekako kad ti mahne da se zahvali osetis da je pravi alfista, pa sto da se medjusobno i ne pomazemo
poz svimaAhhah, odlično. Nemali broj puta se parkiram na prazan parking, a kad se vratim do kola vidim još neku Alfu odmah do mene iako mesta ima na sve strane
. Često i sam to radim
.
Nisam znao za foru sa daljinskim spuštanjem prozora, mada sam sumnjao da postoji. Kod mene se svi prozori automatski i podižu i spuštaju. Ako ti se automatski spušta onda bi morao automatski da se i podiže (ako je ispravan).Алфа... и то црвена!
Comment
-
-
To ti bas i nije trajno resenje,s tim se skidaju samo one najmanje ogrebotine,cim je malo dublja,ne pomaze...
Mene su udarili vratima po 5-6 puta sa obe strane otkad sam kupio auto(nije imao ni jednu tacku pre!),pa sam se odlucio za trajno resenje,kupio sam 2 tanke lajsne i zalepio sa obe strane duz one najisturenije linije gde obicno udaraju...Problem resenAlfa rulez!
Comment
-
-
Sto bi bila ruzna,ja sam montirao 2 tanke hromirane lajsne,lepo se slazu sa hromiranim grilom i kvakama,ne kvare estetski izgled auta,a i odlicno sluze svrsi...Uostalom,nek svako odluci sta mu se vise isplati,da stavi lajsnu i bude miran,ili da svaki put gubi zivce kad vidi novu ogrebotinu na vratima od kojih vecina nece moci da se skine poliranjem...Alfa rulez!
Comment
-
-
ma bre pozadi po cosku me je samo malo zakacio, samo lak, ne znam sutra ako ne bude padala kisa perem makinu sutra pa cemo videti koliko ce da ukloni, a i ovako se ne vidi puno. a to masinsko poliranje kosta 70 eura tako da ce radije sacekati leto pa ono sto smo se dogovorili, poliramo ih ceo dan ti i ja. a da nece mozda da mesto zauzme neka alfa??? 145 boxer npr??? i tako moze lepo da se sredi, mada nema tu sta mnogo da se sredjuje.
A te hromirane lajsne sa strane da stoje toliko dobro stavila bi ih alfa fabricki, iskreno misli da tako kvaris liniju automobila, al svako ima pravo na svoje misljenje.Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment
-
-
Za lajsnu se slazem i da napomenem, opet je to samo privremeno resenje i ako ti ta lajsna bude stajala malo duze, moze se desiti kad je skidas da s****s lak, pa ti vidi...
Ne verujem da ce biti Alfa, ili Clio 2 ili neka malo opasnija, starija makina...
Jel dolazis na skup Cannon-ovaca na livadi?
Comment
-
Comment