217 konjica.... dovoljno da mu bacas **** u krivini Ja bi to samo full odrzavanje i udri! Na tom autu sta god da krenes da radis pozdravi se sa parama! Srecno sa novim autom!!!
@BMW 325i - razmislicu o avataru, jer je ovo screenshot iz jednog od prvih videa, zbog kojih sam se zaljubio u drift pre xxxx godina
a i fotka je do 00
@srdjan_p - uh, da znas da je opasan. Pre 2 veceri sam prebrzo uleteo u jednu krivinu sa glatkim asfaltom i otkinuo mi se. Srecom prisebna glava i balans auta su nas ocuvali u komadu. Trdicu se da izbegavam takve egzibicije.
@M@rio - sta zezas kad sam te jedva pretekao
@V-Tec - ima ih. Kako sam cuo, jos 4. Novi Sad, Arilje, Leskovac ( GROB od auta za 3500e, gledao sam ga ) i jedan valjda, slupani u BG-u.
Sto se iskustva tice, ne bas mnogo, ali sam za volan auta seo pre 19 godina, pa se nesto malo i naucilo za to vreme. Makar sam naucio da ne rizikujem previse.
@sri98 - zar i ti sine Brute. Pa ovo je turbak, jos se vrti samo na 7k.
momci, ako posluzi vreme, docicu u nedelju, voleo bih da ga pogleda neko malo iskusniji od mene
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
217 konjica.... dovoljno da mu bacas **** u krivini Ja bi to samo full odrzavanje i udri! Na tom autu sta god da krenes da radis pozdravi se sa parama! Srecno sa novim autom!!!
nije 217
147kW ili ravno 200, ali sasvim dovoljno za fun
zasad ostaje stock, sem mozda, kroz neki period, da mu sredim usis, stavim veci IC, protocniji izduv ( bez izduvne grane ) i to je zasad to od nekih modifikacija
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Heeheheh ajde neko nek pazari moju preludu po nabavnoj ceni da idem da pazarim tu S14 od 8k. Kad bi prodao ovo moje sledece bi bilo tako nesto a za chip respekt. Ako moze to da se dobavi, skupis, narucis, bocnes, uzivas!
Comment