Vrtiguz - Nissan 200sx S14

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

pa znas kako
    u odnosu na Octaviu TDI, sve drugo trosi kao tanker
    dosuh 20l sinoc , ali me ubedjuju na www.nissan-hr.com da ta potrosnja nema teorije da se napravi

njima se krece 11-15, gde je 15 vecinom ostra gradska voznja

ja sam ga lose vozio ( na jako niskim obrtajima ), bile su mi prljave dizne a i EGR ventil me je jahao

promenio sam stil voznje, vozim ga od 2500-3500o/min, sipao sam aditiv za ciscenje dizni ( oseca se razlika ) i zatvorio sam EGR, pa sad da pokusam da oborim potrosnju ispod 15

sledece sedmice ide zamena filtera i ulja, a onda neminovni potez, ugradnja tng-a
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• BGILLEGAL
      CBC Senator XXL
      • 22.05.2006
      • 653
      • Beograd

Za 600-700e mozes vecu turbinu da stavis ko covek. Vozi se manje, i manje ce da trosi. Meni bi bilo zao da secem busim i drkam taj auto i motor!

Comment

• skyline
        CBC Senator XXL
        • 31.07.2007
        • 3149
        • Cacak

pa Ozy, inace osnivac NISSAN-hr Forum vozi naturpijani S14a sa Landi Renzo instalacijom

IvanT mi nudi tomasetto turbo kit za varijante do 250ks
        za 1100e u cacku imam varijantu koja mozda moze i vise da napoji

zasto bih sebi prepolovio vreme uzivanja, zar ne
        Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Skyline GT-R
          CBC Senator XXL
          • 13.02.2005
          • 806
          • Chicago - My Kind Of Town

Mogu li samo da pitam..koliko to hp imas sad, pa ces za 1100e da dobijes 250hp (tj whp), odnosno i vise od toga.
          I kakve su to modifikacije ukjljucene za 1100e?

Btw, moj drug je kupio skoro ovakvog (240sx).Isto '97 , isto 90-a hiljada na satu...samo sto njegov ima lepse farove - uzi su i namrsteniji ,extra felne, hks exhaust, sportsku suspenziju...pitacu ga da dodje i postuje slicice.

Comment

• *IvanT*
            CBC Senator XXL
            • 30.01.2005
            • 3234
            • Srbija, Beograd, Kara

Nije u pitanju Turbo kit za tuning, već kit za konverziju motora na autogas (LPG).
            http://www.lovatogas.co.rs

Comment

Sad sam provalio sto sam ti omasio filter...

Ja sam gledao Nissan, modele iz Spanije, i naravno da mi ne ocitava tvoju sasiju...Sad sam sa caletom gledao, u japanskom EPC, i naravno pise mi i kako se zove cova sto ti je sklopio auto...

Znas samo sta me buni?Ti mi rece da je auto '97 godiste, a meni po sasiji pise da je proizveden u petom mesecu '95?To je validna info, bice da ti je prva registracija u Srbiji bila '97...

A ono sto sam ti rekao da je prednost, da delis dosta komponenti, ja sam se zapanjio kada sam video da je filter, koji zapravo ide na tvoj auto, nosi toliko Nissana, i dizela, i turbo, i atmo, i kombija, i pick upova, da ne verujes...

Imam i taj koji ti treba, cujemo se sutra, da vidim hoces Micro ili Premium.

I uzivo ti je auto mrak, mada nema bas puno mesta za banderu kao ja, tj. kad se digne rucna, ja nemam mesta za kolena, znaci ne vredi da mislim o driftu...

Ali taj stil nisko siroko, jako lep..Bolje felne, atraktivniji spojler zadnji i ....previse sanjam, puno kosta...

Comment

• skyline
                CBC Senator XXL
                • 31.07.2007
                • 3149
                • Cacak

Originally posted by Skyline GT-R
                Mogu li samo da pitam..koliko to hp imas sad, pa ces za 1100e da dobijes 250hp (tj whp), odnosno i vise od toga.
                I kakve su to modifikacije ukjljucene za 1100e?

Btw, moj drug je kupio skoro ovakvog (240sx).Isto '97 , isto 90-a hiljada na satu...samo sto njegov ima lepse farove - uzi su i namrsteniji ,extra felne, hks exhaust, sportsku suspenziju...pitacu ga da dodje i postuje slicice.
                da, u pitanju je kit za konverziju na autogas

a taj SX sto ga ima tvoj drugar je S14a, odnosno restilizacija, koja je sa sobom donela jos neke sitne modifikacije

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

@ Trio - moze biti da je 95 god, a da je registrovan 97, ali u italiji, ne u srbiji
                  stavise, da je 97, trebao bi biti s14a

sto se delova tice, do 00
                  a sto se tice ove abnormalno visoke potrosnje, sumnjam da nije neki od senzora, jer me zeza na srednjim obrtajima, oseca se ziv benzin kada radi, a nekada na kratko i izbacuje crn dim na leru, sto je znak extremne potrosnje
                  da li se ti senzori, klapne i ostale zajebancije poklapaju sa ostalim nissanovim modelima?

sto se tice mesta u kabini, pravljen je za nas japance, a ne za vas visoke

evo, upravo sam stigao i ganjao sam ga malo putem, gde nema murije
                  ne znam da li bolje ide, lezi ili koci
                  neverovatno koliko uliva samopuzdanje
                  odusevljen sam, samo da sredim ovu potrosnju i rad

Comment

• jomini
                    CBC Senator XXL
                    • 11.03.2007
                    • 490
                    • Novi Sad

Danas kad videh auto...
                    Još jedan biser Japana na Cannonu...
                    Malo sam i ljubomoran sad, prelep je!
                    San ispunjen. Impreza Turbo.

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

trudimo se da japanizujemo Cannonball, tj. da im otovrimo oci

ljubomoran si???
                      ajde da se menjamo, i ja sam ljubomoran na tebe

Comment

• V-Tec
                        CBC Senator XXL
                        • 30.06.2006
                        • 1615
                        • Beograd
                        • '89 Civic d16a6

@skyline: Da ti malo zagolicam mastu...

Jes' da je redizain i da je "malo" jaci....

Straight Sixin' - 1997 Nissan 240SX (RB25DET)

shuto-expressway.com

Comment

• Skyline GT-R
                          CBC Senator XXL
                          • 13.02.2005
                          • 806
                          • Chicago - My Kind Of Town

Ok...nocas smo imali "slucajan" skup.Sledeci vikend bi trebalo da nas bude vise..ali..ovo je taj 240sx.Ovde cak i ne izgleda nesto...kad Mark uradi slike bice bolje.Od pozadi auti izgleda...BOLI GLAVA.

Inace, slika od pre par sati...Mark (aka 240sx) i Danny (aka EVO 370awhp) sipaju gorivo.Pripreme pred divljanje na hwy

Danny i ja smo se toliko zaneli da smo promasili exit sa hwy

Inace, bila je i jos jedna 240-ica ISTA kao @Skyline-ova.Skoro kupljena...spremna za veliko sredjivanje.

Ajde da ne gusim sad, otvoricu temu u japanskom odseku pa ce biti slika i info o autima

Comment

• skyline
                            CBC Senator XXL
                            • 31.07.2007
                            • 3149
                            • Cacak

e, ovo je bezmalo full styling za SX-a
                            ja ne bih nista vise dirao
                            extra izgleda

mada, pored Lancera mi je skroz bled

Comment

• skyline
                              CBC Senator XXL
                              • 31.07.2007
                              • 3149
                              • Cacak

@V-Tec - hehe, nema potrebe da mi golicas mastu
                              dovoljno sam sinoc video i na Ibarskoj magistrali sa ovakvim stock autom

Comment

Cuj ti sad Jominija i Skyline, mi svi vlazimo na njihova auta, a oni ljubormorni jedni na druge, pa sve skromni...

Alo, deco, pa pola foruma bi bubreg dalo za vase aute, a vi se jadni sve prenemazete...

Slazem se za styling, neke trkacke 17 cola i jaci zadnji spojler, i eto mladjeg brata od GTR R34...

Najbolji mi je Skyov komentar:"Treba mi naftna busotina da bi ga vozio... "

Comment

Working...
                                X