Vrtiguz - Nissan 200sx S14

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

eee, S14a, lepo, lepo
    mada, neoriginalni prednji branik i neupasovana svetlosna grupa mi bude sumnju
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• jomini
      CBC Senator XXL
      • 11.03.2007
      • 490
      • Novi Sad

Juče sam u NS video jedan žuti S14. Slikao sam ga, kasnije ću postaviti sličice.
      San ispunjen. Impreza Turbo.

Comment

• coco
        CBC Senator XXL
        • 24.10.2004
        • 476
        • i`am from the land that is placed nowhere

eto kolega s posla dosao sa svojim nissanom pa sam malo vozao nissana i uzeo sam par fotografija. auto je booolesno dobar i tak to. moj prvi komentar na auto je bio: ma hebo audija i njegovu industriju
        "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• Originally posted by jomini
          Juče sam u NS video jedan žuti S14. Slikao sam ga, kasnije ću postaviti sličice.
          Jesi siguran da je S14?
          Cije tablice?

Ajde stavi slike, bas me zanima...

Comment

• jomini
            CBC Senator XXL
            • 11.03.2007
            • 490
            • Novi Sad

Samo sam uvu stigao da škljocnem.

U prolazu, ebi ga...

Comment

• V-Tec
              CBC Senator XXL
              • 30.06.2006
              • 1615
              • Beograd
              • '89 Civic d16a6

Kakvi su ovo stopovi?
              shuto-expressway.com

Comment

• QV lale
                CBC Senator XXL
                • 09.11.2005
                • 734
                • Zrenjanin (klek)

Jomini ,kralju ma bre to je Mazga MX6 xexexex......
                Originally posted by Sheta_Junior
                ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• jomini
                  CBC Senator XXL
                  • 11.03.2007
                  • 490
                  • Novi Sad

Stvarno?

Kakva blamaža, a?

A liči... I iz kola video i uslikao... Opravdano je....

Comment

• skyline
                    CBC Senator XXL
                    • 31.07.2007
                    • 3149
                    • Cacak

hehhe, i ja sad gledam i cudno mi

drugi stopovi, manji tockovi, rezervoar sa leve, a auspuh sa desne strane

nego, pre sat vremena na magistrali u prolazu sretoh malo tamnije crvenu S14 sa LE tablicama, ali nije to ona koju sam gledao
                    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• V-Tec
                      CBC Senator XXL
                      • 30.06.2006
                      • 1615
                      • Beograd
                      • '89 Civic d16a6

To je izgleda ona sto sam je video na Vracaru (BG).
                      shuto-expressway.com

Comment

• Taj Bosanac je bio i ranije u NS, a ta Mazda ima 2.0 FE motor, znam, jer je uzeo prosli put neke delove kod nas...U sustini, usminkan 626 kupe, pod drugim imenom..A lice, s tim da je S14 mnogo mocniji...

Comment

• cvrle
                          CBC Senator XXL
                          • 11.06.2006
                          • 1008
                          • Beograd,Banovo brdo

Mene je na prvi pogled prevarilo jer ima slicne stopaljke kao S13 model K'S, ali opet kad sam malo bolje pogledao nije to to. A po meni taj S13 K'S ima lepse lice i od S14 i od klasicnog S13 sa farovima koji se otvaraju. Lici mi na Skylina iz tih godina...
                          Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• skyline
                            CBC Senator XXL
                            • 31.07.2007
                            • 3149
                            • Cacak

mali update

nakon vise nedelja nerviranja zbog slabe i nekultivisane vuce na niskim obrtajima i stucanja i gutanja knedle kada pali turbinu, pronasao sam gremlnina

na njegovo pronalazenje me je naveo jedan nemili dogadjaj

nakon jednog ostrog starta u prvoj, auto je naglo promenio zvuk sa lepog na BRRRRRRRR (nalik busnom auspuhu ili izbijenom dihtungu izduva ) i dobio vrlo neprijatne vibracije

nakon par stotina metara sam utvrdio da je definitivno nesto oko izduva

u startu je to bilo samo na visim obrtajima, ali posto moja noga ne moze mirna, zvuk se spustao sve nize i nize, da bi na kraju i na ler gasu imao zvuk busnog auspuha

i ne samo sto je imao taj zvuk, nego nije ni isao kako treba

napokon nahvatam majstora da skinemo i sredimo, on rasafi pokopac, pogleda, vrati i rece " otkinuta su ti 2 brezona na turbini, pravac Uzice u Turbo servis, oni ce ti to najbrze, najbolje i najjeftinije uraditi"

auto je uradjen i ne skidam osmeh sa lica i zbog zvuka i zbog toga kako sada ide u kompletnom opsegu obrtaja

epilog - neko je pre mene pokusao da cacka oko izduvne grane ili turbine, zalomio 2 srafa i odustao

na tom metu je auto konstantno gubio pritisak neophodan za pokretanje turbine
                            na kraju, srafovi su pukli, pukao je dihtung...... i tako

ovom prilikom zelim da se zahvalim Turbo servisu, jer su se ceo dan lomatali oko turbine spakovane u debilno skucen prostor, a pre svega majstoru koji je ceo dan proklinjao sefa, jer je uopste primio ovakav auto da se radi

Comment

• QV lale
                              CBC Senator XXL
                              • 09.11.2005
                              • 734
                              • Zrenjanin (klek)

E bas mi je drago ,sto si napokon nasao kvar!Sad ces u potpunosti moci da uzivas!
                              Originally posted by Sheta_Junior
                              ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• skyline
                                CBC Senator XXL
                                • 31.07.2007
                                • 3149
                                • Cacak

sad sam stvarno zadovoljan autom
                                divan zvuk ima kad dohvati 4000, jako lepo i kultivisano ide sve do paljenja turbine, a onda pocinje zurka

i sto mi je jos jako bitno, testirali su turbinu i totalno je ispravna

sa ovim sam zavrsio inspekciju auta i definitivno se uverio da sam uzeo fantasticno ocuvani primerak

Comment

Working...
                                X