Nije,RWD je..
Auto ti je PRELEP, zacudjujuce odlicno ocuvan , ide fino,put ne drzi kako ne treba,vec kako ovakav auto i "treba".
Dizi kredit,stavljaj veci turbo,kupuj polovne i gume i uzivaj u ovakvom autu na pravi nacin!!!
Sa srecom!!
Auto me je odusevio udobnoscu, sto stvarno nisam ocekivao za auto ove klase.Pogotovu kako moze da se vozi.Stabilan, udoban, brz, sta covek vise pozeleti.
Mozda manju potrosnju.
If you have no lag, you have no turbo.You also have no huge torque increase to look forward to.
@Vocko - ok, radi malo losije na plin
u stvari, radi malo losije i kosta duplo manje
ali, iako radi losije, to je i dalje DVESTAPETNAEST konja
@*IvanT* - uzmi Golfu meru, pa reci sta je pokazao
@Jesse - filter vazduha mi je bio
juce je stigao novi od Tria i auto je postao Corolla 1.3 sto se tice kultivisanosti u voznji ispod turba
@M@rio - malo vise oseca poprecne neravnine, jer mu je dosta kratko medjuosovinsko, ali za auto koji krivine u klisuri u Brdjanima sa ogranicenjem 50 vozi 120 ili bem li ga koliko i moze jos, samo da ne ide preko nosa, zadivljujuce udoban
stavise, uopste me ne umara na dugim relacijama
sigurno bi bio udobniji mercedes S, ali moze i u ovome da se putuje
@V-Tec - ako si bio na skupu, zao mi je sto se nismo upoznali
a sto se tice linka,
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
@Vocko - ok, radi malo losije na plin
u stvari, radi malo losije i kosta duplo manje
ali, iako radi losije, to je i dalje DVESTAPETNAEST konja
evo sta je Zax napisao (ko zna zna )
Mislim da bi sukus svega bio, ne tko i što je brže, nego da se za 45% cijene benzinskog goriva voziš na 92% snage auta, što i te kako ima smisla.
Ja kad se zbilja zaželim malo entuzijastičnije provozat (a svi znamo kako to kod mene izgleda) prebacim na bengu, jednostavno mislim da je to bolje za motor a i ja se nekak bolje osjećam, rastrošno
I sa time se slazem, plasim se samo tog ulenjivanja motora, jer je to vec greh za jednu takvu masinu
Ja cu ti reci, a Skyline ce da postavi slike da vidite...Filter vazduha je bio Nissan original, ali nije menjan sigurno jedno 20000 km, i bio je nevidjeno prljav, delom ukrivljen, a imao je i neku masnu fleku...
I stavljen je evropski brand, bre 400 dinara kosta, nista posebno, a auto oziveo i ide kako i treba da ide..
To je kao kad bi ti neko stavio na usta najlonsku kesu, probusio tek tek par rupica, da eto imas malo vazduha, a onda te naterao da sprintas...
Shto se tog ulenjivanja na plin tiche.Evo posle vishe od godinu dana voznje na plin sam skinuo otkachio plin tj restrikor (samo na 10 minuta ) i izmerio fabrichku konjazhu.Nit vozim brzo tj peglam nit sam ga taj dan terao da produvao.Tako da tutni plin i uzhivaj
Comment