RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • hope
    CBC Senator
    • 03.06.2010
    • 212
    • ca

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

koliko sam ja upoznat tvoj egr nije isti ako na ph I,i koliko sam ja cuo taj egr se ne cisti,ali ako su ti rekli u servisu i mene zanima da li se cisti i kako

Comment

• savke
      CBC Senator XXL
      • 14.02.2006
      • 575
      • Novi Sad, Temerin
      • Laguna 2 ph2, Golf 3

Originally posted by sinisapancevo
      Pozdrav Lagunasi da li je neko imao problem sa kljestima na zadnjem disku,ispala je neka gumica tzv. prasnjaca a moze samo da se kupi komplet i to je oko 5000 - 6000 rsd.Polovna kljesta su 50e.
      Sta mi vi predlazete hvala
      Ako kljesta nisu ostecena, nema potrebe menjati ih. Meni je isto do pola bila spala ta gumica, ali je vracena na mesto. To hoce da se desi kada su plocice previse tanke pa klipovi puno izadju iz celjusti. Znaci ako ti kljesta normalno rade probaj na otpadima da nadjes polovnu gumicu, a ne cela kljesta. ima sigurno neispravnih na kojima ima gumica. Gumica je ista sigurno jos kod nekih modela renaulta a ne samo od lagune (Espace naprimer).
      Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• sinisapancevo
        CBC Član
        • 17.05.2010
        • 38
        • pancevo

Hvala Savke
        jel imas broj nekog otpada jer ja sam zvao nekoliko njih iz oglasa i svi prodaju cela kljesta

Comment

• thomas
          CBC Član
          • 04.10.2009
          • 97
          • Subotica

@ Sinisa @
          Kod mene je bila pukla gumica sa jedne strane pa ulazila prasina, klip se nije vracao i potrosio paknu. Uzeo sam samo jednu gumicu u ovlastenom servisu , nije bas jeftino 2000 din , meni bilo hitno nisam imao vremena da trazim drugu mogucnost

Comment

• maxag
            CBC Član
            • 30.04.2011
            • 57
            • Omoljica

Originally posted by savke
            LPR nije uopste losa marka i vidjao sam ih i pre. Nego retrovizori mi nesto jeftino deluju. Da li su to samo stakla ili komplet?

Kada sam kupio Lagunu ova tema je imala nekih 45 strana. Dok sam procitao sve imala je blizu 60. Zamislite koliko ljudima sada treba da procitaju 110 strana da bi bilo koliko-toliko u toku, a najbolje od svega je sto se u ovih 110 strana nalazi mnogo stvarno dobrih i korisnih postova....

Ziveo internet!
            Ja sam se učlanio na oko 340 strani sada čitam 110 stranu obnevideo sam,ali neka forum je pravi popravio sam i saznao dosta stvari o mojoj laguni ali dok nepročitam sve,neću postavljati pitanja bez veze,jer ću možda naći rešenje u postovima.

Comment

• vigvam
              CBC Početnik
              • 26.11.2010
              • 3
              • beograd

Cao. Laguna 1.8 2002. god. Vec par dana na displeju gde pokazuje temperaturu desava mi se da pokazuje neku cudnu T npr -15....-10....
              Kad je vruce, pokazuje normalno....al cim je hladnije ode u duboki minus pa tokom voznje krene da se normalizuje...
              onda odjednom tokom "normalizovanja" sa -3 se spusti na -13. Jutros konkretno je pokazivao normalno. Da li je neko imao slican problem ?

Comment

• modesti
                CBC Senator
                • 26.08.2009
                • 239
                • novi sad
                • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

vigvam-senzor spolj.temperature je u retrovizoru spoljasnjem pa ako ih uvlačiš može da se desi da "pobenavi", i tokom vožnje se vrati na normalu. Imam isti problem povremeno.
                It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• maxag
                  CBC Član
                  • 30.04.2011
                  • 57
                  • Omoljica

Originally posted by savke
                  Originally posted by DarkoP
                  Resenje za one koji hoce da iskoriste navigaciju
                  http://shop.conexx-video.de/artikel_id_ ... eo-in.html

Narode hocu ovo!
                  Samo postoji ona druga sa dva ulaza, pa na jedan nakacis kompjuter a na drugi kameru za rikverc...
                  Ja bih hteo prvo da se moj displej se upali da radi normalno a ne da se pali igasi.

Comment

• maxag
                    CBC Član
                    • 30.04.2011
                    • 57
                    • Omoljica

Originally posted by max3m87
                    sad sam se opet mucio sa onom sijalicom u piksli ma sanse nema to da iscupam, vuko sam i na dole i probo skinem zabice, znam gde su, ma sanse nema...
                    I Ja sam se mučio i polomio onu belu plastiku koja drži sijalicu.

Comment

• cale
                      CBC Senator
                      • 22.03.2009
                      • 297
                      • Backa Topola

Pa sa Lagunom treba kao sa devojkom!!
                      NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• savke
                        CBC Senator XXL
                        • 14.02.2006
                        • 575
                        • Novi Sad, Temerin
                        • Laguna 2 ph2, Golf 3

Mislis samo ostro!
                        Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• Plavke
                          CBC Član
                          • 11.05.2010
                          • 47
                          • Nova Pazova
                          • Renault Laguna II 1.6

I iz prve pa tako redom.

Comment

• gracanica
                            CBC Početnik
                            • 18.05.2011
                            • 1
                            • gracanica

Imam Renault Lagunu 1.9dci ,2002 godiste.
                            Pre nekoliko dana svorio mi se problem sa kvacilom,prilikom vise drzanje noge na kvacilu dolazi do zaglavljenja papucice kvacila,neki su mi rekli da propustaju cilindri kvacila a pri tome ne gubi ulje u kantici. Sta bi to moglo da bude i koliko kosta opravka?

Comment

• maxag
                              CBC Član
                              • 30.04.2011
                              • 57
                              • Omoljica

Originally posted by cale
                              Pa sa Lagunom treba kao sa devojkom!!
                              Imam 43 god.trebala bi mi jedna devojka da se vratim u stare dane,malo sam zardjo.

Comment

• maxag
                                CBC Član
                                • 30.04.2011
                                • 57
                                • Omoljica

Originally posted by mobbdeepqb
                                Ja sam menjao ulje u menjacu(pk6)Sipali su mi ELF Tranself NFJ 75W80(1000rsd litar)a stane 2,6 l.Preporuka je zamena na 80 000 km
                                Da li se sipa 2.6 l ulja u menjaču ili se sipa dok neprocuri ulje na onom leptir šrafu tj.rupi gde sipaš ulje u menjač(tada stane oko 4 litre.).

Comment

Working...
                                X