Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bugs bunny
    CBC Veteran
    • 24.10.2008
    • 167
    • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Originally posted by ZIV
    Konkretno: BŠ treba za min 130-150 vozila plati minimalno po 1.300,00 EVRA po vozilu. MINIMALNO. Ko veruje da on te pare ima kod sebe u novčaniku, neka digne ruku... Prinudna naplata...od čega .. koju on pokretnu ili nepokretnu imovinu ima da bi podmirio tih 200-300 hiljada EVRA...
    Ne treba BŠ da plati nego onaj koje prvi vlasnik vozila u Srbiji(bar je tako u mom slučaju).I u mom slučaju je žena prvi vlasnik a pošto je okrivljena da je uvezla tri vozila za svako plaća kaznu.

Originally posted by mistermobil
    Sad ne razumem i ja.Sta predstavlja data kazna za ``prve`` vlasnike-CARINU I PDV ili KAZNU ZA CARINSKI PREKRSAJ.Hoce to biti odvojeno?A ti prvi znaju kome su dali licnu kartu..I da,Shumadinac kaze da se neki `pravdoljubivi`idioti zale?!Na cega majku im
    Pod jedan plaća Carinu, carinske dažbine i kaznu za carinski prekršaj u ovih 1300 EUR-a.
    Pod dva žale se jer misle da će dobiti nešto žalbom a samo će odložiti izvršenje kazne za koji dan i ništa drugo.Eventualno možda im smanje novčanu kaznu.

Originally posted by MAREA
    prijatelji,koliko sam ja razumeo 1300 e je na racun kazne koja nema veze sa nama a da ce posle da izreknu cifru za placanje carine i pDv a to moze da se desi da traze od nas sto bi trebalo da iznosi manje od 1300
    Mozda gresim ,videcemo
    Možda se desi i ovako a možda ne ali to je princip u rešavanju postupka.
    U petak odnosno u ponedeljak ću znati šta mi je činiti, kada dobijem informacije sa carine.

Pozdrav svima.

Comment

• draganovac
      CBC Početnik
      • 26.06.2009
      • 7
      • beograd

Pozdrav svima.Imam pitanje za bugs bunny-a.Posto sam i ja jedan od ostecenih, a vlasnik automobila je zenska osoba iz Rume (DJ.T), zamolio bih bugs bunny-a da mi odgovori da li je vlasnik i njegovog auta ista osoba.

Comment

• bugs bunny
        CBC Veteran
        • 24.10.2008
        • 167

Originally posted by draganovac
        Pozdrav svima.Imam pitanje za bugs bunny-a.Posto sam i ja jedan od ostecenih, a vlasnik automobila je zenska osoba iz Rume (DJ.T), zamolio bih bugs bunny-a da mi odgovori da li je vlasnik i njegovog auta ista osoba.
        Nije kod mene je Svetlana Stojsavljevic, na koju se vode još dva vozila: Fiat Brava koja je registrovana 17.10.2007. godine i u carini se vodi pod brojem P-133/09 i Alfa Romeo koji je registrovan 17.01.2008. godine i u carini se vodi pod brojem P-134/09.

Pozdrav svima.

Comment

• mistermobil
          CBC Senator XXL
          • 09.11.2008
          • 469
          • pecinci

`` plaća Carinu, carinske dažbine i kaznu za carinski prekršaj u ovih 1300 EUR-a.``
          Ako je tako to je extra.Kazna za carinski prekrsaj ume da bude i u trostrukom iznosu vrednosti robe.
          .
          Ko leti,vrijedi
          Ko vrijedi,leti
          Ko ne leti,ne vrijedi..
          (Grunf,TNT..)

Comment

• Simica
            CBC Član
            • 03.11.2008
            • 39
            • Novi Sad

Danas sam nasao u sanducetu POZIV za svedoka, u krivicnom predmetu protiv Bosnjacki Sase, zbog krivicnog dela iz cl. 230 KZ, da dodjem na dan 01.12.2009. u Opstinski sud u N. Sadu, ISTRAZNO ODELENJE. Ovo je prvi put da se spominje doticna persona, jer mi je u resenju o vracanju vozila na cuvanje, pise da se vodi prekrsajni postupak protiv Grcic Vesne iz Rume. Naravno ni jedno od njih nije i prvi vlasnik vozila, niti sam ga od njih kupio. Prvi vlasnik je Stojsavljevic Nedeljko, iz Rume. Prema vasim ranijim postovima, ispada da se doticnom gospodinu sudi u vise sudova u Srbiji ili se samo skupljaju izjave svedoka i ostecenih po gradovima.

Comment

• bugs bunny
              CBC Veteran
              • 24.10.2008
              • 167

Originally posted by Simica
              Prvi vlasnik je Stojsavljevic Nedeljko, iz Rume. Prema vasim ranijim postovima, ispada da se doticnom gospodinu sudi u vise sudova u Srbiji ili se samo skupljaju izjave svedoka i ostecenih po gradovima.
              Stojsavljević Nedeljko je suprug od moje prve vlasnice, a inače Saši Bošnjačkom se sudi u S.Mitrovici pa je sud iz S.Mitrovice poslao poziv svim sudovima gde se nalaze oštećeni da ne bi dolazili svi u Mitrovicu. Inače to rade iz razloga da bi brže završili proces i da ne bi morali da nam plaćaju troškove puta u Mitrovicu. Jer po zakonu imamo pravo kao svedoci ako idemo u Mitrovicu da nam plate troškove puta.

Pozdrav svima.

Comment

• bugs bunny
                CBC Veteran
                • 24.10.2008
                • 167

Originally posted by mistermobil
                `` plaća Carinu, carinske dažbine i kaznu za carinski prekršaj u ovih 1300 EUR-a.``
                Ako je tako to je extra.Kazna za carinski prekrsaj ume da bude i u trostrukom iznosu vrednosti robe.
                .

Piše u mom rešenju da ide od jednostrukog pa do četvorostrukog iznosa.
                Pozdrav svima.

Comment

• Franjo
                  Banovan
                  • 14.08.2009
                  • 2831
                  • Inđija - Beograd
                  • Renault megan II res

Originally posted by bugs bunny
                  ... Jer po zakonu imamo pravo kao svedoci ako idemo u Mitrovicu da nam plate troškove puta.
                  Ja sam dvaput išao u Četvrti u Beogradu, kao oštećeni i nijednom mi nisu platili, jer nisu imali para krajem godine. Sada sam imao poziv u Prvom, ali se nisam odazvao, jer je upućen na adresu u N. Beogradu, gde sam stanovao pre tri godine. O promeni adrese upoznao sam ih na prvom ročištu, što znači da nisam uredno pozvan. Šta ćeš, kad ne čitaju!

Comment

• bugs bunny
                    CBC Veteran
                    • 24.10.2008
                    • 167

Čuo sam se sa Carinarnicom u Šapcu i dobio potvrdu kada je pogledano moje rešenje da gospođa okrivljena mora da plati carinu, carinske dažbine i kaznu za carinski prekršaj a ako ne plati prinudno će joj naplatiti i tek onda kada Ministarstvo finansija RS-Carinarnica Šabac dobije dokaz o uplati ja mogu da dobijem konačno rešenje da mogu da registrujem vozilo.

Pozdrav svima i da dobijete što pre konačna rešenja da možete da registrujete vozila.
                    P.S. Ako nešto saznam pre srede javljam a ako ne javljam u sredu rezultate daljeg postupka u carini.

Comment

• muchenik
                      CBC Član
                      • 27.09.2009
                      • 35
                      • Beograd

Originally posted by bugs bunny
                      da gospođa okrivljena mora da plati carinu, carinske dažbine i kaznu za carinski prekršaj a ako ne plati prinudno će joj naplatiti i tek onda kada Ministarstvo finansija RS-Carinarnica Šabac dobije dokaz o uplati ja mogu da dobijem konačno rešenje da mogu da registrujem vozilo.

To znaci moze da se oduzi ko zna do kada!!!?

Comment

• bugs bunny
                        CBC Veteran
                        • 24.10.2008
                        • 167

Originally posted by muchenik

To znaci moze da se oduzi ko zna do kada!!!?

Dobio sam uveravanja da ne bi trebalo to dugo da traje, iz razloga što je to već završeno rešenje.
                        Pozdrav svima.

Comment

• mundja66
                          CBC Početnik
                          • 23.11.2009
                          • 1
                          • Beograd

Ja sam jos 1 clan ove nevesele druzine kome je prvo oduzet a onda i vracen auto ali bez saobracajne i tablica sa zabranom voznje, registracije i otudjenja.
                          Imam nameru da preko suda trazim odstetu ali nisam siguran koga treba da tuzim, da li drzavu, Mup ili carinu pa molim gospodina, koji je koliko znam jedini dosad tuzio i uspeo da dobije spor u ovom slucaju, da me kontaktira na mail mundja66@gmail.com ili na 0628737008 jer bih voleo da se posavetujem. Hvala.

Comment

• DAEWU
                            CBC Veteran
                            • 16.03.2009
                            • 194
                            • lazarevac

Ljudi imali kakvih novosti?Jeli jos neko zvao carinu ,do kog broja su stigli?Glupo mi da ja zovem stalno.Pozdrav za novog clana,nemogu reci da mi je drago al sta je tu je.POZDRAV..

Comment

• Ajvanho
                              CBC Član
                              • 24.03.2009
                              • 65
                              • Beograd

Ajde dajte br tel da zovnem i ja da vidim kakvo je stanje

Comment

• DAEWU
                                CBC Veteran
                                • 16.03.2009
                                • 194
                                • lazarevac

Carinarnica Sabac:015\384-925.POZDRAV..

Comment

Working...
                                X