Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • STILISTA
    CBC Veteran
    • 17.12.2007
    • 182
    • BEOGRAD

a kad si pazario auto?
    jesi li gledao uopste sta kupujes ili nisi? Nisam te skapirao gde mislis da ga vratis? Ja bi ga vratio coveku od koga sam ga kupio ako to uopste mozes da uradis tj dal je covek tu.(uz pretnju motornom testerom)
    Mozes da ides da ga proveris u SUP da se vidi sta je radjeno al ako jeste ondak ce ti oduzeti auto itd itd.
    kad bi mogao da ga vratis odakle si ga i uzeo to bi bila prava stvar!

Comment

• boki1982
      Banovan
      • 16.03.2008
      • 273
      • Beograd
      • Fiat stilo JTD

slazem se sa stilistom ako nisi uzeo na ime ili vec neka ta prica ako samo mozes da dodjes do vlasnika obavezno to uradi nemoj cekati da ga uzmu pa onda da gledas sta ces

Comment

• panto
        CBC Veteran
        • 04.11.2007
        • 148
        • ljubic

Zar mislite da će prodavac-prevarant da prihvati krivicu? . Ladno će tvrditi da on sa tim nema ništa i da je prodao legalan auto, te da ga ne zanima šta je kupac posle toga radio.

Comment

• mikisxy
          CBC Senator
          • 25.09.2008
          • 238
          • beograd

treba te prevarante obesiti na trgu za 00 da vise.doveli dotle da mora ceo naucni tim da proverava auto kad kupujes,pa niko nije nasao pare na ulici.mogli bi zakonodavci malo da se pozabave sa tim problemom a ne udri po neduznom kupcu

Comment

• auto mafija

ljudi mislim da bi trebalo da ostavljate i svoje imejl adrese,da kontaktiramo i tako.Po mojim informacijama carina Sabca potrazuje vozila radi carinjenja,jer nasa vozila nisu ni videla carinu.Zasto Sabac NEZNAM!?Postoji jos jedna stvar,kada su moj auto proveravali,motor i sasija se poklapaju sa saobracajnom,i to je ok ,ali ko proverava validnost papira ,racuna carine pecata,NIKO!Kazu ako se posumnja u papaire koje prate vozilo,oni se proveravaju,ako se ne posumnja da je ,kao u nasem slucaju sve lazno,nista to prolazi kroz ruke supa i niko za to ne odgovara.Na staranu pitanje,da je takvih papira proslo u zadnjoj seriji oko 200 i da se niko ne pita dali je lazan pecat ili skeniran racun.BOZE SACUVAJ!

Comment

• milutin85
              CBC Član
              • 08.11.2008
              • 71
              • Beograd

Moj mail je paunovic.milutin@gmail.com, ako neko ista sazna neka pise,dule lepo se provedi na odmoru a ja se nadam da cemo nasa kola vratiti do tad,imali jos sta novo,da li je iko saznao jos nesto,ja nista,molim one koje znaju nesto da napisu ili nas kontaktiraju,pozz svima ... ps... sada je benzin oko 75dinara a plin 42 din. a mi nemamo nasa kola ,stavrno smo maleri,a vozili smo ih kad je benzin bio 113din

Comment

• mistermobil
                CBC Senator XXL
                • 09.11.2008
                • 469
                • pecinci

Ma izes benzin,neka je i 500din litar,samo da se ta vozila vrate..Olivera,SUP lepo pere ruke od svega,a oni su NADLEZNA SLUZBA ZA PROVERU.Za cega pise ZABRANA OTUDJENJA 60DANA-ZBOG PROVERE LEGALNOSTI,prema tome u domen legalnosti spada sve sto je vezano za taj pojam,pa i papirologija.Ja razumem da moze da se potkrade 1,2,5,10 vozila,ALI NEMOZE DA SE POTKRADE 300 do 500KOMADA!Dokle vise majmunisanje u ovoj drzavi.I sad ih kao bole uvo,oduzmu vozila,a vi se ljudi tuzakajte i tucite..a sto se dopisivanja tice,molim vas da iznosite sve sto saznate na forumu,da bi i mi ostali smrtnici culi novosti,nema potrebe da se dopisujemo interno,jedino ako je nesto bas privatna stvar.pozdrav
                Ko leti,vrijedi
                Ko vrijedi,leti
                Ko ne leti,ne vrijedi..
                (Grunf,TNT..)

Comment

• MAREA
                  CBC Veteran
                  • 10.11.2008
                  • 117
                  • kladovo

Re: Pomoć oko oduzimanja vozila

jao ljudi pa mi na sedam strana samo mlatimo preznu slamu niko od nadleznih da nas bilo sta obavesti.Do inspektora koji su na slucaju iz milicije smo doprli a posto je sad slucaj na carini ima li neko neku vezu za tamo? Kazu iz mupa da se krivicne prijave pisu i dok se slucaj ne resi i dok se kazne ne naplate nema ni govora o vracanju automobila.Zato uzmite advokate i tuzite sto pre vlasnike od kojih ste kupili auto zato sto vam je prodao auto sa skrivenim manama tj,prodao ono sto u stvari nije.podmladen na primer. Dobijate na sudu garant.Morace da vrati pare. U meduvremenu stavite mu zabranu na prodaju imovine itd . To ce pre da se zavrsi nego ovo sa carinom
                  Pozdrav

Comment

• Simica
                    CBC Član
                    • 03.11.2008
                    • 39
                    • Novi Sad

Ljudi, jel radi ovo jos uvek. Tri dana niko nista ne pise. Jel' su svi digli ruke ili nema nista novo?

Comment

• klebi2
                      CBC Početnik
                      • 26.12.2008
                      • 1

Pozdrav iz Su. Na žalost našao sam se i ja na ovoj stranici,pomoću lepe naše države i mafije. Tu moram da spomenem ime Bobana Dražića iz N.BG.a. Isti problem ista pitanja. Udružimo se nekako i ja sam za to. Iz supa Ru. i Mitrovica hrabre me za pozitivan izhod za nas. Cuo sam da je cifra oko sedamsto.

Comment

• ada
                        CBC Senator XXL
                        • 04.06.2005
                        • 2375
                        • Novi Sad
                        • Svasta nesto

ako mogu da pomognem javite.
                        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• MAREA
                          CBC Veteran
                          • 10.11.2008
                          • 117
                          • kladovo

da kazu da su u pregovorima da se nama vrate automobili .Danas je inspektor Dragan bio na sastanak sa carinom i rekli su nam da pozovemo u ponedeljak da bi nam rekli sta su se dogovorili.Ovaj drugi kaze da postoji mogucnost da mi platimo neku kaznu od 1 do1.5 hilj evra ali da dobijemo resenja da mozemo da vrsimo potrazivanja od prethodnih vlasnika ,uvoznika itd .Oni ce ustvari biti okrivljeni a mi oslobodeni ali cemo pre doci do auta ako tako platimo.Valjda sam bila jasna ko ne razume nek se javi

Comment

• Simica
                            CBC Član
                            • 03.11.2008
                            • 39
                            • Novi Sad

Bolje da su mi ga ukrali, pa trazili otkup, nego ovako. Makar bi znao da su pravi mafijasi, a ne ovi skriveni iza drzave i propisa. Svi znamo da cemo tesko naplatiti stetu, verovatno nikad. Pa ni ovaj auto nisam otplatio, duzan sam jos 1200 evrica, a sta cu za nova placanja, ni sam ne znam.

Comment

• MAREA
                              CBC Veteran
                              • 10.11.2008
                              • 117
                              • kladovo

najnovije vesti su da je jedna grupa automobila danas predata nadleznim carinama za to mesto i da ce se sve zavrsiti za mesec dana a kako neznam

Comment

• MAREA
                                CBC Veteran
                                • 10.11.2008
                                • 117
                                • kladovo

: Da imate zdravlja, da imate srece, da Vam se ostvare zelje i manje i vece, da zracite vedrinom, da odbacite tugu, da Vam drage osobe budu deo sna i da Vam sve u Novoj Godini pocinje sa DA. Srecna Vam Nova 2009. godina...
                                I NARAVNO DA NAM VRATE AUTOMOBILE

Comment

Working...
                                X