Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • muchenik
    CBC Član
    • 27.09.2009
    • 35
    • Beograd

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

neznam koliko bi nam NIN pomogao?

Comment

• DAEWU
      CBC Veteran
      • 16.03.2009
      • 194
      • lazarevac

RTS je vec objavljivao pricu o nama.NIN a i svi ostali.POZDRAV..

Comment

• MilaRaus
        CBC Član
        • 16.07.2009
        • 31
        • Ruma

Ne znam da li možemo pozvati ljude na skup preko oglasa u Blicu... Da damo oglas na pola ili 1/4 strane... Koliko to može da košta???

Comment

• Indigoplava
          CBC Član
          • 23.12.2009
          • 57
          • vrnjacka banja

Za svaki slucaj ja sam uplatila loto .Ako ne dodjem ne zamerite

"Moje tvrdo uverenje :Bolje sporije-ali brze!" Vojislav Kostunica
          "Ako nije kako ja hocu,onda necu!"

Comment

• DAEWU
            CBC Veteran
            • 16.03.2009
            • 194
            • lazarevac

Mila ..u svim novinama imas broj od marketing sluzbe,nazovi i pitaj.Svaka inicijativa je za pohvalu.POZDRAV..

Comment

• ford focus
              CBC Početnik
              • 17.01.2010
              • 7
              • beograd

Ljudi ja mislim da bi trebalo da se obratimo Veljku na studio B. I mislim da je najbolje da ga pozove Franja posto je on najrecitiji i dosta se razume u prava.

Comment

• Franjo
                Banovan
                • 14.08.2009
                • 2831
                • Inđija - Beograd
                • Renault megan II res

Pogrešio si, jer me ne poznaješ lično. Što se rečitosti tiče, Života me nadmašuje za nekoliko koplja! Pored zdravstvenih problema, imam mali milion razloga da ne učestvujem u bilo kakvoj akciji po ovom pitanju. Sve sam rekao u mojim postovima. Pratim i dalje ovu temu, što je svima vidljivo jer ne skrivam svoj status i javit ću se ako dođem do neke bitne informacije.

P.S. Sređujem dokumentaciju za tužbu protiv Države za sva (ne)dela koja sam već izneo.

Comment

• ZIV
                  CBC Senator
                  • 06.07.2009
                  • 299
                  • Beograd

Sve treba pokusati da se drzavni organi dozovu pameti... ali to tako tesko ide ...
                  PREDLAZEM HILJADITI PUT....
                  Ljudi imamo li nekog dobrog ,KRIVIČARA, koji nas moze zastupati protiv drzave... sve ostalo je razmazivanje......

Comment

• DAEWU
                    CBC Veteran
                    • 16.03.2009
                    • 194
                    • lazarevac

Originally posted by ford focus
                    Ljudi ja mislim da bi trebalo da se obratimo Veljku na studio B.
                    Ako mozes da stupis sa njim u kontakt,samo napred.Zivota..ja neznam jer do sada u svome zivotu mi nije bio potreban,a i Lazarevac je mala sredina,pre kod vas u Beogradu moze da se nadje.Hajde vi iz Beograda,malo se raspitajte,pa nam javite.POZDRAV..

Comment

• Franjo
                      Banovan
                      • 14.08.2009
                      • 2831
                      • Inđija - Beograd
                      • Renault megan II res

Pre izvesnog vremena čitao sam u Sudskoj praksi studiju "Pravo na imovinu", gospođe Julijane Nedeljković, tada Javni pravobranilac GO Lazarevac. Poseban osvrt na slučajeve pred Sudom za ljudska prava u Strazburu.

U našem slučaju potreban je dobar parničar, dobro potkovan iz ustavnog prava, jer je to prevashodno povreda ustavom zajamčenih ljudskih prava.

Comment

• Indigoplava
                        CBC Član
                        • 23.12.2009
                        • 57
                        • vrnjacka banja

Sve sto vise citam postove na ovom forumu,oprostite na iskrenosti,sve se vise razocaravam.Posle godinu dana postavla se pitanje ko ce nas zastupati????Jel su pare problem?Valjda cemo svi u tome ucestvovati.Jel problem naci coveka advokata,ko ce nas zastupati?Kod nas su toliko ciste stvari da ce neki pocetnik dobiti parnicu,ali je potrebno da se to pokrene.Da li znate da su nam predmeti jos uvek u Sapcu?Ne pricam za onih probnih deset...ja nisam medju njima.Jeste li zvali Sabac da pitate zasto nam predmeti cekaju toliko dugo da se proslede na sud.Meni su rekli do petka?!Kog petka?Ovde se slihtarimo jedni drugima ko je recitiji...pametniji...Ok slazem se...dajte da glasamo ko je najpametniji na forumu...Ali sta imamo od toga?
                        "Ako nije kako ja hocu,onda necu!"

Comment

• Franjo
                          Banovan
                          • 14.08.2009
                          • 2831
                          • Inđija - Beograd
                          • Renault megan II res

Hvaljena gospođa ministarka uspela je da haotično pravosuđe u potpunosti parališe. Ušao sam u trag "našem" predmetu koji se vodio u Opštinskom sudu u Rumi, pod br. KI-23/09. Sada je u Osnovnom sudu u Srem. Mitrovici i još nije preraspoređen. Nisu stigli do tog broja! Informacije na tel. 022/600-100 (pisarnica). Još uvek nisam saslušan!

Planirao sam danas da odem do Rume i SM i dobro što sam zvao. Po onoj: ko pita ne skita!

Na jedvite jade ušao sam u trag mojoj krivičnoj prijavi protiv "prodavca", koja je iz Četvrtog OJT prebačena u Palatu pravde Prvo OJT u Beogradu. Iz pisarnice su me obavestili da je i dalje u radu, pošto je vraćena iz Rume na nadležnost njima.

Comment

• DAEWU
                            CBC Veteran
                            • 16.03.2009
                            • 194
                            • lazarevac

Normalno je da uzmemo jednog zajednickog advokata.Prvo sto je jeftinije a drugo,kao sto su nam predmete objedinili tako cemo i mi tuzbu da objedinimo.Iz tih razloga je potrebno da se okupimo a isto tako [ne manje bitno] je da se upoznamo,da razmenimo tel.da olaksamo komunikaciju i da se dogovorimo sve ono sto nemozemo preko foruma.POZDRAV..

Comment

• Franjo
                              Banovan
                              • 14.08.2009
                              • 2831
                              • Inđija - Beograd
                              • Renault megan II res

Indigoplava nisi dobro pročitala postove, ili ti je nastala zbrka zbog raznih tumačenja. Može jedan (zajednički) advokat, ali za svaki slučaj posebno. U parničnom postupku, na koji ćemo biti na kraju upućeni, ne može se podneti kolektivna tužba. Kolektivna tužba može se podneti Ustavnom sudu i Međunarodnom sudu u Strazburu, zbog onog što nam je svima zajedničko, a to su ljudska prava.

Što kažeš da se radi o čistom slučaju i da bi parnicu dobio svaki početnik, to je upravo naš problem: vozila su krijumčarena, falsifikovana je dokumentacija i nisu plaćene dažbine, zbog čega se još uvek vodi predkrivični istražni postupak.

I o telefoniranju sam dosta pisao. Da ponovim, nikakav službeni podatak nisu dužni da daju putem telefona, osim ako su raspoloženi da potvrde, da je predmet kod njih.

Daewu je ponovo pobrkao činjenice:

1. Krivični postupak pokreće Tužilaštvo po službenoj dužnosti i tu su naši, kako kažeš, predmeti objedinjeni. Stvarno to je jedan predmet, pokrenut na predlog MUP.

2. U prekršajnom postupku je svaki predmet za sebe i vodio se u carinarnici u Šapcu.

Do sada nikome nije osporeno pravo svojine na oduzeto vozilo i zato je to "privremeno", do okončanja postupka.

U krivičnom i prekršajnom postupku dokazuje se krivica, jer se nevinost podrazumeva. U mojem slučaju, nigde nisam osumnjičen kao saučesnik, što je dobro, jer bi u suprotnom to zakomplikovalo postupak. U celoj stvari kupovine vozila uvek sam imao svedoke.

Comment

• ZIV
                                CBC Senator
                                • 06.07.2009
                                • 299
                                • Beograd

Uz svo dužno poštovanje i uvažavanje... ali dajte da pitamo nekog ko se time profesionalno bavi koje su naše pravne mogućnosti... Sa jednom advokatskom kancelarijom sam u pregovorima da organizujemo neki radni sastanak i to 12 tog ... Nemam para za bacanje...nemam astronomsku platu... ali kad se bolesni ipak treba ići kod doktora a ne kod komšinice koja je medicinska sestra... Pa da čuejmo šta možemo, koliko to košta, koliko traje... ne košta ništa... Ako neko svaki dan radi profesionalno posao verujem da on ipak zna više od nas i da zna neke praktične ,,cake,,... A da li ćemo pak angažovati nekog .... otom potom...ali ajde iz prve ruke da cujemo nesto novo....nesto sto ne znamo...
                                Ako ćemo sami da dalje oremo ovu njivu bojim se da će to trajati narednih nekoliko DECENIJA... Pa ako ce moje vozilo dotle da bude ruzna olupina neka bar drzava za svoj katastrofalan propust plati ceh i vrati neku kintu nazad u dzep....poniženim .....oštećenim - poštenim građanima..../koji su ....vidi u tekstovima... stranka/....
                                PS: ne ucestvujem u bilo kakvom takmicenju jer smatram sebe samo ,,prisilno regrutovanim obveznikom,, a cilj mi je da makar neki novi klinci ne ....nahebu kao što sam ja.....

Comment

Working...
                                X