Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Ne znam o kojem udruženju "crnogoraca" govoriš? O onom prvom, koje je iniciralo Uredbu, ili ovoj grupi koja protestvuje što su im oduzeta vozila? Ova druga grupa još nije registrovala udruženje, a prva ako je i registrovala, odbija da pomogne onima, koji su zloupotrebili Uredbu i na osnovu falsifikovanih ovlašćenja svesno izvršili kažnjivo delo. O oduzimanju tih vozila sam se izjasnio, da je u svakom slučaju nezakonito, pogotovo ako se radi o kupcima već registrovanih vozila.

Comment

• DAEWU
      CBC Veteran
      • 16.03.2009
      • 194
      • lazarevac

Ja predlazem 12-ti februar,ispred MIN.finansija na NBG,ako ste za?Franjo.. nije bitno ko je i zbog cega ,bitno je da su se udruzili i nemoj da vrdas sa koje kakvim pitanjima i da komplikujes nego se izjasni.Hoces neces i tacka,bez mnogo piskaranja.Spomenuo sam tvoje ime iz prostog razloga jer se prestavljas kao poznavalac zakona a to nam treba.Netreba da nas ti zastupas nego interno medju nama.Za advokata predlazem Mareinog kuma jer je covek imao rezultata po ovom nasem slucaju i kompletno je upucen i sto je vrlo bitno nece nas ****ti i zavlaciti.POZDRAV..

Comment

• Franjo
        Banovan
        • 14.08.2009
        • 2831
        • Inđija - Beograd
        • Renault megan II res

Ako sam do sada bio u nedoumici, sada jasno kažem NEĆU!

Sve sam do sada objasnio. Zašto se drži u tajnosti "uspeh kuma"? Šta je on uspeo nisam video u forumu. Rečeno je, da mu je presudom potvrđeno vlasništvo na vozilo. A tko nama to osporava?

Juče sam putovao u Osijek, pa sam usput iskoristio priliku da od carinika na graničnom prelazu Šid-Tovarnik dobijem neka obaveštenja o carinskom postupku u našem slučaju. Posebno su mi HR carinici objasnili problem našeg slučaja, kad sam pokazao moju dokumentaciju: nedostaje carinska dokumentacija iz Italije do Srbije. Kako su vozila "preskočila ili preletila" Sloveniju i RH?

Želim vam svima uspeh u akciji, dat ću vam svaki dokument koji posedujem, ali u moje ime neće niko ništa da radi bez ovlašćenja.

Comment

• DAEWU
          CBC Veteran
          • 16.03.2009
          • 194
          • lazarevac

Hvala na iskrenom i kratkom odgovoru,i budi siguran da niko nista nece ciniti u tvoje ime iako [a ti to dobro znas] bilo sta uspe vazice za sve.I ja sam bio u nedoumici sve do sada jesi li ili nisi,a sada sam siguran da jesi[vuk dlaku menja ali cud nikad]....NJIHOV.

Comment

• ZIV
            CBC Senator
            • 06.07.2009
            • 299
            • Beograd

verovatno je glupo sto se uopste ukljucujem u diskusiju /mnogo pametniji sam kad cutim ili kad spavam / ali treba znati i ovo...jedan deo ojadjenih i ponizenih ljudi ima ozbiljne zdravstvene probleme a kola su im bila potrebna kao sanitet ili hitna pomoc....provereno...svako LICNO javno ucesce na nekim mirnim demonstracija ili neka stresna situacija moze da bude ...poslednja.... Znam coveka iz okoline Zrenjanina, koji mi je licni prijatelj, izuzetno posten covek, koji mora u toku nedelje da ide na terapije.....Auto su mu oduzeli na ,,telefonski poziv,, ... nisu mu do dana danasnjeg dali bilo kakvo resenje, pouku u pravnom leku itd.... i opet oduzeto vozilo bez pravosnazne sudske presude protiv trecih lica... a prethodno vozili ljudi iz Zrenjaninskog MUPA... Elem covek ima dva-tri ozbiljna problema i jedan potpuni zid cutanja od strane vlasti..... Od tih ljudi ne mozemo ocekivati bilo kakvo licno ucesce vec samo KNOW-HOW.... Zato ajdemo fokus na to ko hoce u bitku i kada... da se pripremimo i dogovorimo.....
            Imam nameru da moju predstavku za donosenje uredbe MINISTARSTVU FINANSIJA saljem svakog dana - istovetan tekst - sa napomenom /tog svakog dana/ koliko dana sam lisen osnovnih gradjanskih prava... Kada bi gospodja Dragutinovic dobila 1.000 PETICIJA-PODNESAKA istog ili slicnog sadrzaja u roku od 7 dana..morala bi nesto da uradi... ne bi se moglo GLASNO CUTATI.....
            IDEMO DALJE...

Comment

• MAREA
              CBC Veteran
              • 10.11.2008
              • 117
              • kladovo

Ziv,predlazem ovakotkucaj podnesak koji cemo svi da otkucamo ili odstampamo istovetno samo sa razlicitim potpisom i da posaljemo na istu adresu Dragutinovicki i gospodi sa carine Idriji Hadibegovic ,pa sto kazete kad bi dobili gomilu istih podnesaka u kojima je glavni akcenat na SAVESNI kupci i Ojaden BUdet nemarnoscu pravosudnih i carinskih organa pa da vidimo da li ce se neko odazvati
              POZDRAV

kroz takva istovetna pisma moze da se nasluti organizovanost a i velicina problema

Comment

• MilaRaus
                CBC Član
                • 16.07.2009
                • 31
                • Ruma

to sa pismima sam ranije predlagala i mislim da je odlična ideja, kao i da se okupimo 12.feb...

inače, informacija od danas je da ljudi koji su dobili Rešenje iz Šapca na koja su podnete žalbe pa su ista poslata u BG u Veće za drugostepeni prekršajni postupak treba da znaju da to Veće više ne postoji nego čekamo da se formira Viši prekršajni sud koji će donositi drugostepena Rešenja... Neki dan sam vam prenela informaciju da su nam rekli da ne znaju šta da rade sa tim Rešenjima koja su dobili iz Šapca. Informacija od danas je da zovemo za 5 dana... i ko zna dokle tako... auto mi je još u Šapcu, još malo pa ćemo da mu dajemo godinu dana... ha

Comment

• Indigoplava
                  CBC Član
                  • 23.12.2009
                  • 57
                  • vrnjacka banja

Pozdrav svima.Franjo,ne razumem te. Sve vreme aktivno ucestvujes u diskusijama na forumu i kad dolazimo do nekog konretnog dogovora ti odustajes.Zasto?Deset predmeta koji su otisli na sud iz sapca ,nisu u boljoj poziciji nista ,od nasih ostalih...ja bih volela da su njima vec vraceni auti,ali nisu,i verujem ako ikada budu doneli neku odluku,da ce ona vaziti za sve...Ja cu sigurno ici tamo gde se svi dogovorimo.Mislim da bi mozda trebalo da osnujemo neko udruzenje,neka neko pametniji od mene da ime...i da u okviru tog udruzenja zahtevamo svoja prava.ZIV ,posalji nama svima taj tekst za misnistarku,ako ce ista pomoci da ga svi saljemo sa svojim potpisima...
                  "Ako nije kako ja hocu,onda necu!"

Comment

• MAREA
                    CBC Veteran
                    • 10.11.2008
                    • 117
                    • kladovo

022/610-491 Opstinski organ za prekrsaje u S.Mitrovici ,gde bi trebalo da budu nasi predmeti.Ja cu sutra da zovem a zovite i vi pa cemo se dopisivati ,mozda saznamo nesto konkretnije.Ija dolazim 12 .februara

Comment

• DAEWU
                      CBC Veteran
                      • 16.03.2009
                      • 194
                      • lazarevac

Dacko druze nisam ni sumnjao,hvala svima na podrsci i potvrdi za dolazak sto mi uliva nadu da jos nije sve gotovo.Zivota..objavi tu peticiju i adresu pa da saljemo.Dajte neke sugestije kako i na koi nacin da obavestimo ljude koi nisu na ovom forumu,da li da damo neki oglas u stampu ili nesto slicno? Plava [nemoj zameriti krace je] je predlozila osiguravajuce kuce sto i nije lose,dakle bilo kako samo da se ljudi informisu.Ljudi ..ako nista drugo,bar cemo se upoznati i razmeniti brojeve tel.POZDRAV..

Comment

• Franjo
                        Banovan
                        • 14.08.2009
                        • 2831
                        • Inđija - Beograd
                        • Renault megan II res

Službeno lice, koje je radilo na registraciji vozila u PS Inđija, penzionisano je 2008. godine. Danas sam svratio u PS da tražim odgovore po kojim propisima oduzimaju vozila i čekalo me iznenađenje: šef odseka za otkrivanje i istrage u vezi privrednog kriminala, na čiji rad se nisam žalio ministru Dačiću, jer je bio u svemu korektan, penzionisan je. Kao što sam pisao, dozvolio mi je uvid u spise mog vozila, a radili su po nalozima iz Rume.

Novi šef nije imao vremena da me primi.

Na vratima gde je bilo OJT Inđija - katanac i obaveštenje da je to državna imovina i neovlašćen, nasilni ulazak je kažnjivo delo itd... O predmetima koji su vođeni - ništa, a tamo sam podneo krivičnu prijavu i pokrenut je istražni postupak.

Comment

• muchenik
                          CBC Član
                          • 27.09.2009
                          • 35
                          • Beograd

Par dana nisam bio u mogucnosti da pratim desavanja na forumu,pa ako moze neko da mi poblize objasni sta je taj 12 februar,jel nesto zvanicno dogovoreno ili je za sada samo predlog za okupljanje?U svakom slucaju DOLAZIIIM!!!

Comment

• ford focus
                            CBC Početnik
                            • 17.01.2010
                            • 7
                            • beograd

dolazim i ja 12. februara

Comment

• DAEWU
                              CBC Veteran
                              • 16.03.2009
                              • 194
                              • lazarevac

Bravo ljudi..12-tog je dan kada bi trebalo da se okupimo i da izrazimo svoj protest,naravno mirnim putem.Ja sam u nekim pregovorima i sa ljudima sa RTS-a,videcemo da se taj nas skup i medijski proprati.Ako neko zna nekoga i sa neke druge televizije neka ih kontaktira,moze i stampa naravno.POZDRAV..

Comment

• Miksa
                                CBC Član
                                • 16.03.2008
                                • 15
                                • Beograd

posto je rts drzavni tesko da ce doci, pre ce doci neki iz novina nego oni
                                Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.

Comment

Working...
                                X