Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Kratko rečeno, zabrana otuđenja do okončanja postupka, koja bi bila uneta u za to predviđenu rubriku u saobraćajnoj dozvoli! Pa i novoj, poslednja stavka na poleđini.

Comment

• Indigoplava
      CBC Član
      • 23.12.2009
      • 57
      • vrnjacka banja

Iskreno,meni se ovo ne svidja sto je poslato,ali sad je kasno....to, da nemamo pravo otudjenja...dok se ne resi sudski spor???Sta ako to traje jos 5 godina...moj auto ce do tada biti krsina(i sad je krsina)!Ne razumem zasto raditi nesto protiv sebe?Zasto?Da NE bi mi, za...ebali nekog, ko sto su nas...Nas je bre drzava za ebala...i ona nepismena na salteru koja nije mogla da proveri da li je fals carina,jer im nisu baze povezane..ma bas mi se...Ja bas hocu njoj da prodam moj auto,pa nek se ona zeza sa njim ,kad je ispravan.Ne cini drugom sto ne zelim sebi!Alo bre???? Pa nisam ja Majka Tereza!
      no nema veze...sad je gotovo...videcemo da li ce ko uopste odgovoriti na to pismo...ako ne...idemo dalje...
      "Ako nije kako ja hocu,onda necu!"

Comment

• ford focus
        CBC Početnik
        • 17.01.2010
        • 7
        • beograd

Vec duze vreme pratim ovaj forum ali sam nedavno dobio internet. I ja sam jedan od vas. Auto sam kupio od Drazic Slobodana sa Novog Beograda u martu 2008. a oduzeli su mi u martu 2009. Auto je sada kod mene ali naravno bez tablica.
        Hocu da se pridruzim va[oj listi
        RADENKOVIC DEJAN, ford focus karavan 2002. Sremska Mitrovica

Comment

• Franjo
          Banovan
          • 14.08.2009
          • 2831
          • Inđija - Beograd
          • Renault megan II res

Dobro došao! Tebe smo čekali, jer je sada sve objedinjeno u SM. Krivični postupak protiv carinika sa graničnog prelaza Batrovci, krivični postupak protiv Bošnjački Saše i drugih, koji se vodio u Rumi i konačno carinski prekršajni, koji se vodio u Šapcu.

Pošto si pratio ovaj forum, nadam se, da ti je sve manje-više jasno.

Bilo bi korisno za sve nas, da nas upoznaš o svom slučaju, samo najbitnije. Šta si poduzimao da ti vozilo bude vraćeno? Šta poseduješ od dokumentacije?

Comment

• ford focus
            CBC Početnik
            • 17.01.2010
            • 7
            • beograd

Od papira imam sve, cak imam i fotokopiju Draziceve licne karte na kojoj smo napisali tacne podatke o prodaji auta i potpisali smo svojerucno. Isao sam u Palatu pravde kada je bio i Spasojevic Dusan i jos nekoliko ljudi. Od tada nikakav poziv nisam dobio. Ako se nesto dogovorimo, tu sam, mozete da racunate na mene.

Comment

• DAEWU
              CBC Veteran
              • 16.03.2009
              • 194
              • lazarevac

Pozdrav za sve nove i stare sapatnike.

Comment

• mistermobil
                CBC Senator XXL
                • 09.11.2008
                • 469
                • pecinci

Ford focus,kad je ‚‚uvezen‚‚ tvoj auto,to je sigurno euro 3,sto su to brljali
                Ko leti,vrijedi
                Ko vrijedi,leti
                Ko ne leti,ne vrijedi..
                (Grunf,TNT..)

Comment

• MilaRaus
                  CBC Član
                  • 16.07.2009
                  • 31
                  • Ruma

u veću za drugostepeni prekršaj ne znaju šta treba da rade sa predmetima!!!!!!!!!!!!!!!!
                  ajmo srbijo! zapevajmo, svi kao jedan!!!!

Comment

• ZIV
                    CBC Senator
                    • 06.07.2009
                    • 299
                    • Beograd

Za one sa IQ manjim od 50. Ili za one kojima malo teze ulazi......
                    Neki ljudi kao registrovali auta na svoje imena... a nisu platili carinske dazbine.... Bilo kakva zalba na resenje u drugostepenom postupku moze biti samo ako imaju nepobitan dokaz da su istu platili ili da je drugi platio u njihovo ime /malo naucne fantastike - AVATAR II/. Da su to imali ne bi ni bilo drugostepenog postupka... pa

Drugostepeni sud razmatrajuci zalbu PERE PERICA na prvostepeno resenje donosi sledece
                    RESENJE
                    Odbacuje se kao neosnovana zalba PERE PERICA na resenje u prvostepenom postupku.
                    Potvrdjuje se prvostpeno resenje broj... doneto dana.....
                    Uvidom u spise ovog predmeta nepobitno je utvrdjeno da je isti dana .... registrovao vozilo... marke..... Daljom analizom utvrdjeno je da isti dostavio falsifikovanu dokumentaciju o carinskom postupku i placanju carinskih dazbina. Optuzeni nije u svojoj zalbi dostavio bilo koji dokaz da je predmetno vozilo proslo carinski postupak.
                    Stoga se obavezuje PETAR PETROVIC da plati sve troskove odnosno:
                    - carinu
                    - PDV
                    - kamatu za neblagovremno placene javne prihode
                    - mandatnu kaznu za falsifikovanje javne isprave
                    sto u ukupnom iznosu iznosi.....dinara u roku od 15 dana od prijema resenja na sledeci racun
                    U slucaju neblagovremenog placanja iznos iz ovog resenja pristupice se plenidbi pokretne i nepokretne imovine, odnosno konverziji u jedinstvenu kaznu zatvora.

POUKA O PRAVNOM LEKU....

Sudija......

- Dostavljeno

Tako bi neki plemenski varac u DZU-DZU plemenu napravio neki odgovor a nase sudije neznaju da sta da rade sa zalbama na prvostepeno resenje....
                    Ludo burazeru, ludo

Comment

• MilaRaus
                      CBC Član
                      • 16.07.2009
                      • 31
                      • Ruma

nemoj tako Ziv... Znaju oni.
                      Ipak su svi oni i dostojni i stručni i vredni i efikasni.......................................... ...........
                      Ne bi me čudilo da je ovaj moj prepošteni prodavac napisao:
                      ŽALBA NA REŠENJE - Nisam, majke mi!!! I da tamo neko čita i češe se po glavi, misleći: "Aj, ovo ću sutra! Ovaj možda nije kriv!!!!".
                      A moj Lanos se u Šapcu pretvara u gumenu bombonu!!!!

Comment

• Indigoplava
                        CBC Član
                        • 23.12.2009
                        • 57
                        • vrnjacka banja

Dobro i sta cemo sad da radimo?Uzgred da vam kazem,mi smo auto kupili od nekog Dejana iz Leskovca,koji je imao ovlascenje za auto.Njega smo takodje pomenuli, kad nas je gospodja Svetlana zvala na prepodnevni matine u carniu u Sapcu..Steta da taj decko ne bude pomenjen kad se bude delila imovina....Bas se ponekad zapitam cita li "ona' ovo,ili on...cita li ovo jos neko ,osim nas ,ojadjenih...ponekad me sramota sto sam sebi dozvolila da me jedan,takav lik,kao taj Dejan izradi.Ali to osecanje sramote je za neki drugi forum..ili kauc kod nekog vrsnog psihijatra

Comment

• MilaRaus
                          CBC Član
                          • 16.07.2009
                          • 31
                          • Ruma

Originally posted by Indigoplava
                          Dobro i sta cemo sad da radimo?
                          Bilo kakva ideja za bilo kakvu akciju (organizaciju) ovde, na ovom forumu, je uzaludna.
                          Pokušano je "preko nekoliko" puta od strane nekolicine članova sa raznim pozivima, i ništa...

Ovde se loguješ... isprazniš... svi te pročitaju sa razumevanjem... i to je to...
                          U nadi da će se "nešto" desiti... svako tera svoju priču...

Comment

• DAEWU
                            CBC Veteran
                            • 16.03.2009
                            • 194
                            • lazarevac

Pa dobro i sta sad?Hocemo li u nedogled da cekamo ili cemo da nesto preduzmemo?Probali smo i sa pisanjem i sa medijima,dajte da probamo i sa protestom sta nas kosta ispred MIN. finansija ili pravde.Vidite li da su se ,,crnogorci,,udruzili posle 20-tak dana a mi nemozemo posle godinu i kusur.Predlazem[po ko zna koji put]da negde u prvoj polovini februara se sastanemo ispred MIN. finansija ili pravde i da izrazimo svoj protest i revolt zbog nepravde koja nam je ucinjena.Ako ima zainteresovanih neka se jave.DACKO..bilo bi dobro ako bi razgovarao sa tvojim kumom da i on dodje i da nas zvanicno zastupa[napitam te dali ces doci jer znam da hoces]Franjo ..bilo bi dobro da i ti dodjes jer si covek od zakona a i Zivota i svi ostali.POZDRAV..

Comment

• MilaRaus
                              CBC Član
                              • 16.07.2009
                              • 31
                              • Ruma

Danas si se čuo sa mojom Oljom...tako da smo i mi ZA!!!
                              Kaži datum... U nadi da ti i ovaj pokušaj ne propadne... pozdrav od Mile

Comment

• Indigoplava
                                CBC Član
                                • 23.12.2009
                                • 57
                                • vrnjacka banja

Opet moram po brojevima
                                1.Ne mogu da pamtim imena ,mislim da je DAEWU rekao da treba da se sastanemo polovinom februara.Znaci ,izbacis tacan datum vreme i mesto,tako se radi ako mislis da nesto uradimo
                                2.Trebalo bi da neko obavesti i druge ljude,a to je nabolje mozda uraditi tako ,ko poznaje osiguravjuce agencije,one su vrlo upuceni u nase slucajeve,pa da kazu i drugima da dodju...jer razumemo se da ne objasnjavam,sto nas ima vise...
                                3.Postoji li neko resenje,gde mozemo pricati izmedju sebe,dok smo na forumu,bar tako da se informisemo...npr..ja sad vidim ko je online,ali ne mogu sa njima pricati
                                4.Trebalo bi ako neko poznaje Oliveru,mislim da je na pinku,kovacevic...nisam sigurna...da nas pozove u emisiju...
                                5.Ako pocne razvlacenje po sudovima...trebalo bi stvarno da uzmemo istog advokata,bar mi na spisku...
                                6.Kad nam vrate vozila...obavezna zajednicka rostiljada,za lecenje dusevnih trauma,nanetih oduzimenjem pokretene,kasnije nepokretne imovine

Comment

Working...
                                X