Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mistermobil
    CBC Senator XXL
    • 09.11.2008
    • 469
    • pecinci

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Kakve su to muljare,brate..Rowatz,slazem se sa ljudima,mislim da nije pametno to sto radis,vece su ti sanse da resis problem ako budes isao putem zakona,mada u ovom slucaju i sam zakon od strane drzave nije postovan.Pogresio si sto si tom liku poslao papire,jbg
    Ko leti,vrijedi
    Ko vrijedi,leti
    Ko ne leti,ne vrijedi..
    (Grunf,TNT..)

Comment

• uskoro prevaren
      CBC Član
      • 09.12.2008
      • 36
      • Novi Sad

Da, nisi to trebao da uradis, definitvno, ali sta sad. Idi i prijavi policiji to sve i nadaj se kao i mi da ce ti kola jednog dana biti vracena sa regularnim papirima! Mada imas jos i varijantu da gledas da uvalis kola na neki otpad, mada ti je i to rizicno, jer se otpadi svakodnevno proveravaju upravo zbog tih stvari, tako da ti to bas ne bih savetovao!!!

Comment

• gaggi
        CBC Član
        • 26.11.2008
        • 15
        • beograd

Kad čitam ove vaše postove toliko se iznerviram da mi nije dobro, pa dal je moguće da živimo u stecištu prevaranata i bagre kojoj niko ništa ne može a normalni ljudi se jadaju ovako i razvlače po celoj Srbiji kao prebijene mačke nebi li vratili svoje automobile. Iskreno mislio sam da ste zatečeni u toj situaciji zbog nekoliko bolesnih dripaca a postali ste prvenci u ovom haosu o čemu govori vest koju sam pronašao.
        http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=352801
        Pozdrav.

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

gaggi, citaj malo temu, link je postavljen juce, par postova iznad
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• bugs bunny
            CBC Veteran
            • 24.10.2008
            • 167
            • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Rowatz bolje uradi kako ti svi preporučuju nego da se posle kaješ.
            Ljudi imali neko bilo kakav predlog što se tiče udruženja.

Comment

• MAREA
              CBC Veteran
              • 10.11.2008
              • 117
              • kladovo

Ljudi,pozvan sam u Sup jutros da bi mi izdali zvanicno resenje da cu moci da registrujem auto po okoncanju slucaja.Da li smo blizi kraju ili se uplasili jer imam sutra sudenje protiv Mupa zbog ovog (jedini sam koji je odmah tuzio Mup).Javljam se cim se vratim POzdrav

Vratio se

po nalogu Sup Ruma uzeli su mi izjavu zbog dokazivanja vlasnistva jer moraju da imaju dokaz da bi doneli odluku da sam prvi vlasnik i da mogu da ga carinim a istu odluku ce morati i sud u s.mitrovici da donese a procitali su mi clan u zakonu koji su doneli da zbog takvog carinskog prekrsaja tj.u ovom slucaju savesni kupci ce moci da registruju svoje automobile ali po okoncanju postupka

Comment

• uskoro prevaren
                CBC Član
                • 09.12.2008
                • 36
                • Novi Sad

Da, ali sta je sa kolima koja ne zadovoljavaju e3 standard?

Comment

• DAEWU
                  CBC Veteran
                  • 16.03.2009
                  • 194
                  • lazarevac

CESTITAM MAREA Upravo sam se cuo sa pravnicom na carini.Moj predmet jos nije stigao na carinu.Sto se ostalih tice,njeno je mislenje da ce se resiti pozitivno po vlasnike auta.Dusane ,ja predlazem da se stvar maksimalno ubrza.Ako treba neka pomoc javi na P.P. P R I J A V I T E S E

Comment

• MAREA
                    CBC Veteran
                    • 10.11.2008
                    • 117
                    • kladovo

Mslim da EURO3 nema veze sa nasom pricom .Ja vam kazem da su mi u Kladovu tako reklijer su dobili taj dokument.MisliM da se na slucaju radi i dobro je dok se nesto desava.Ja se nadam da to ide dobro po nas.Ovo je mali grad i mislim da IDE BRZE nego po vecim gradovima.Rekli su mi da je tip koji je prvo registrovao auto kupio od novosadske firme i da s svi papiri ok sem carinske deklaracije pod cijim brojem je ocarinjena neka suncokretova sacma.

Comment

• bugs bunny
                      CBC Veteran
                      • 24.10.2008
                      • 167
                      • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Originally posted by uskoro prevaren
                      Da, ali sta je sa kolima koja ne zadovoljavaju e3 standard?
                      To smo utvrdili jos odavno da ni jedan auto nije E3 standard ali iz tog razloga ce carina da nam izadje u susret da platimo carinu i porez i da ih vozimo kao da su regularno uvezeni.

Pozdrav svima.

Comment

• DAEWU
                        CBC Veteran
                        • 16.03.2009
                        • 194
                        • lazarevac

Marea,ako ti nije problem napisi koji si MUP.tuzio u Rumi ili u Kladovu?Jesili isao preko advokata i kako je obrazlozena tuzba? Unapred zahvaljujem,POZDRAV

Comment

• MAREA
                          CBC Veteran
                          • 10.11.2008
                          • 117
                          • kladovo

da sa advokatom sam pod jednom tuzbom tuzio prvenstveno Mup(nebitno koji jer je to isto) pa na drugo mesto prethodnog vlasnika .Mup sam tuzio jer je saobracajna bila regularno izdata od strane Mupa a da toga nije bilo ja auto nebi kupio a prethodnog vlasnika sto mi je prodao auto sa skrivenim manama.

nas advokat je rekao ovako:U ime grupe on predlaze da se napise za pocetak podnesak gde bi se problemu prislo malo ozbiljnije i gde bi trazili da nam se automobili vrate pre okoncanja postupka .To bi kostalo otprilike kao za jednog da pise po tarifi ali se cena povecava za 30% po broju u grupi a mi bi podelili na nas 15 -oro pa bi to bilo nesto minimalno s tim sto bi svako morao da posalje punomocje advokatu sa svojim potpisom.On licno misli da od odlazka tamo nema nista .To je to !Ako ste zainteresovani obavesticu vas o detaljima
                          .POZDRAv

Comment

• milutin85
                            CBC Član
                            • 08.11.2008
                            • 71
                            • Beograd

Ako se svi sloze ja sam za,mada ako vec dobijamo 100 % kola svi da li ima potrebe uopste da se obracamo advokatu?

Comment

• MAREA
                              CBC Veteran
                              • 10.11.2008
                              • 117
                              • kladovo

drugi clanovi ove nase grupe (koja ocigledno samo kuka po netu)su se raspitivali i ja vam dajem informaciju a vi kako hocete

Comment

• DAEWU
                                CBC Veteran
                                • 16.03.2009
                                • 194
                                • lazarevac

Ja sam za,jedino kod tebe ima nekih konkretnih rezultata.Iz tvoje price vidim da je taj tvoj advokat ozbiljan,dok kod ovoga sto sam ja bio od nekih pola sata razgovora 25. min.je potrosio na njegov troskovnik.I u principu nista mi konkretno nije rekao.A i niko ne daje nikakve druge predloge.

Comment

Working...
                                X