Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uskoro prevaren
    CBC Član
    • 09.12.2008
    • 36
    • Novi Sad

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Pa da je malo podmazes?

Comment

• DAEWU
      CBC Veteran
      • 16.03.2009
      • 194
      • lazarevac

Franjo..citam tvoj posladnji post i razmisljam da ustanovim dali radis za suprotnu stranu ili si provokator ili teski kontras ili si se necega ili ti nekoga uplasio?Na pocetku svoga pisanija si cestitao Zivoti na svakom podnesku,zalbi isl.i sam si mnogo toga napisao pa cak i premijeru,a sada pises za iste da su to samo eseji.U pocetku si poznavao KZ.235.pa cak i ustavni clan 58. a sad kazes da je zakon na njihovoj strani.Upocetku si pisao da je ovo sramota za drzavu i da treba ici ispred vlade,a sad kazes da ne treba ljutiti drzavu[valda zbog onih cudnih smetnji na mejlu].U pocetku si pisao,potsecanja radi ovako;
      Originally posted by Franjo
      Traži se zaista dooobaaar advokat iz Beograda, radi tužbe protiv Države RS - MUP i Uprave Carine, jer su njihova službena lica počinila niz krivičnih dela i prouzrokovala materijalnu i nematerijalnu štetu.
      a sada kazas da ti se nigde ne zuri i da imas vremena na pretek.Svi smo mi u istim g...... i svi mi gajimo neku nadu da ce se ovo ludilo okoncati i da ce pravda trijumfovati,pa nemoj nam je bar ti ubijati.ISKREN POZDRAV ZA SVE KOI NISU IZGUBILI VERU..

Comment

• milutin85
        CBC Član
        • 08.11.2008
        • 71
        • Beograd

Pozz za sve,nisam izgubio veru,rudim se na sve nacine da nadjem dobru vezu za brzo resenje ovoga,mnogi mi obecavaju brzo resenje ali ne verujem nista dok ne vidim,ovih dana mi javljaju da li su ti famozni papiri stigliu bg pa da vidimoko radi na tim slucajevima,ja sam u velikoj guzvi oko posla ako bude neki skup javite,zorane svaka cast,samo tako nastavi,mislim da smo blizu kraja .......

Comment

• Franjo
          Banovan
          • 14.08.2009
          • 2831
          • Inđija - Beograd
          • Renault megan II res

Tu sam! Ne mislim da odgovaram. Ništa ne bih menjao u mojim postovima. Advokata još uvek tražim. Ako znaš nekog preporuči mi ga.

Comment

• MilaRaus
            CBC Član
            • 16.07.2009
            • 31
            • Ruma

Ja ne znam da l' smo mi svi zajedno normalni????

Ako je Marea (čini mi se) kako kaže na kraju a on je sve završio sa advokatom nije malo ni da se skupi nas 8 pa da idemo istim putem preko istog advokata. Dobijemo Rešenja a onda samo idemo povremeno kod Svetlane i skačemo joj po glavi... Javljam se danas kasnije sa informacijom da li se nešto veštači u Beogradu ili ne...

Pošto sam JEDINA ovde među vama dečacima red je da me poslušate i da probamo da se organizujemo i napravimo sastanak sa advokatom koji zna put. Ja sam već angažovala jednog koji mi je rekao da ako je to već neko završio zašto ne idem kod njega. Pametan čovek!!!

Comment

• Franjo
              Banovan
              • 14.08.2009
              • 2831
              • Inđija - Beograd
              • Renault megan II res

Iako sam protivnik ovakvog pisanja, jer je kontraproduktivno, ne vodi nikuda i ne služi ničemu, moram da odgovorim: Pitam se tko je ovde provokator i treba li da se nekoga plašim? To mi je i žena pre izvesnog vremena rekla: pusti sve, misli na ovo dete! Iako u godinama, nakon dva sina posrećilo mi se, pa smo dobili kćerku, koja je sada apsolvent na jednom univerzitetu upravno-pravnog usmerenja. Pisano mišljenje o nekom pravnom problemu nazivaju esejom. Mišljenje brane u seminarskoj raspravi. Životu, koga sam imao čast lično da upoznam, uvažavam i kao ličnog prijatelja. Kritika ako to tako shvatate odnosila se samo na dopis UC. Ja sam im pre više meseci mnogo sažetije i konkretnije pisao, na što mi je odgovoreno zakonskim odredbama o carinsko-prekršajnom postupku.
              Veoma sam tolerantan čovek i ne smatram se najpametnijim. Prihvatam kritike ako su suvisle i opravdane. Mislim da je jedini i pravi put - put prava. Treba pisati svima, koji su nadležni za rešavanje problema, ali što kraće i potpuno jasno. Službenici koji čitaju naše dopise, nemaju vremena ni volje da pročitaju do kraja naše eseje, a pogotovo ako se radi o noveli. Kao što mi je Života rekao o dijagonalnom čitanju. Evo primera: verujem da je malo tko stigao u čitanju do ovog dela posta!?
              Primer mog obraćanja premijeru izložio sam vam sa namerom da nekom pomognem, kao ideja da i on to učini, ali kratko i jasno, bez "solenja pameti", jer su oni po zakonu najpametniji. Ako se drugačije ne dokaže!
              Moja vera i nada umreće samnom! Pozdrav svima

Comment

• ZIV
                CBC Senator
                • 06.07.2009
                • 299
                • Beograd

1. Podržavam i priključujem se na svaki mogući način /finansijski, vremenski, dokumentaciono/ tužbi protiv MUPA i/ili države...
                Sva moja obraćanja imaju svrhu da ,,podupru,, stav da smo se obraćali institucijama sistema i da isti ,,nisu uradili ništa,,. I ,,ništa,, je ,,nešto,,
                2. Obraćanje UC imalo je jednu jedinu nameru - otkočiti situaciju u Šapcu koja je za moj pojam potpuno neprihvatiljiva ... Umesto definisanja šta se tačno radi, do kada to traje, i kako izgleda završnica slušamo Šeherezadine priče u izvođenju Svetlane Bošković... Ako dotična ima problema u svom radu neka kaže ko je koči... poslaćemo stotinu zahteva tom nekom da preduzme nešto,, Ako meni lično u jednom danu kaže da je ,,slučaj,, predat Šapcu a potom u istom danu drugoj osobi saopšti da će ,,slučaj,, biti predat Beogradu onda ja stvarno......
                3. Pošto su mi i MUP i carina na 10 minuta hoda a ministarstva 4 autobuske stanice onda mislim tu ,,komparativnu prednost,, maksimalno korisiti. Ipak mi je puno lakše nego nekom ko je u Kladovu, Vranju, Lazarevcu....
                4. Ako će sve ove naše aktivnosti ,,sprečiti,, da barem jedan čovek u srbiji bude ,,pošteđen,, maltretiranja i da mu se ne oduzme vozilo koje je krvavo radeći zaradio i kupio, biću najsrećniji čovek na svetu. To mi je neki win-min.

Comment

• DAEWU
                  CBC Veteran
                  • 16.03.2009
                  • 194
                  • lazarevac

Hvala Milutine..inace potsecanja radi on je jedan od onih koi su imali petlju da stanu pred kameru.Zivota svaka cast samo nastavi,cenim kad covek razmislja pozitivno.Franjo..nemoj da pogresno shvatis da ja imam nesto protiv tebe,ali razumi i ti mene.Kako da te shvatim kad prvo pises sa velikom nadom i zarom za isterivanjem pravde,da bi ne mnogo kasnije bio protiv bilo kakve akcije i smatras da nema nikakvog efekta bilo sta preduzimati.Izvini molim te ali je te ne razumem.Sto se tice advokata u ovom trenutku on nista ne moze da nam pomogne sve dotle dok ne dobijemo bilo kakvo-takvo resenje.Osim u sporu protiv prodavca,a jasno vam je da su nam tu sanse da izvrsimo povracaj novca minimalne da ne kazem nikakve.Marea je to nekoliko puta vec objasnjavao.Iz ovoga sami zakljucite sta nam je ciniti.POZDRAV...

Comment

• Franjo
                    Banovan
                    • 14.08.2009
                    • 2831
                    • Inđija - Beograd
                    • Renault megan II res

daewu mislim da sam te u potpunosti shvatio, samo ti ne shvataš mene. Puno pogrešnih, nadam se ne zlonamernih navoda iz mojih postova. Evo i ova diskusija razvodnjava ideje i akcije oko rešavanja našeg pitanja. Sve se svodi na praznu priču. Niko se nije javio na postavljena pitanja šta je konkretno poduzeo.
                    Prijatelj Života se pridružuje tužbi. Kojoj tužbi? Ja sam podneo krivičnu prijavu protiv službenog lica MUP, a tužbu podiže po službenoj dužnosti Javni tužilac, ili odbacuje prijavu kao pravno neosnovanu. Pola godine sam mu dosađivao, dok nije pokrenuo istražni postupak, što još ne znači da će podiči tužbu. Podnete krivične prijave u 4.OJT N.Beograd protiv lica koje mi je stvarno prodalo vozilo i kojem sam platio ugovorenu cenu 4.800 eura, prosleđene su OJT Ruma na nadležnost. I tu me lažu, ali još nemam ništa napismeno šta je poduzeto. Međutim, sve je učinjeno po zakonu. Postoje propisani rokovi u kojima se pojedine radnje moraju izvršiti, ali ih se najčešće ne pridržavaju. Tačno je, da ste mi baš vi dali nadu da ćemo svi zajedno uspeti u isterivanju prava i pravde, ali mi je pojedinci i ubijaju. Što se tiče žara, mislim da se razbuktava.
                    Što se tiče neslaganja i dalje sam protiv akata nasilja kao što je blokada komunikacija i slično.

Comment

• Franjo
                      Banovan
                      • 14.08.2009
                      • 2831
                      • Inđija - Beograd
                      • Renault megan II res

Evo još jednog primera:

Comment

• muchenik
                        CBC Član
                        • 27.09.2009
                        • 35
                        • Beograd

ljudi ovo prepucavanje ne vodi nigde,ajmo na ulicu ima nas dovoljno da nesto promenimo na taj nacin!!

Comment

• DAEWU
                          CBC Veteran
                          • 16.03.2009
                          • 194
                          • lazarevac

Ja ne potenciram nikakvo nasilje niti blokadu komunikacija, vec da odgovorne za nas problem nateramo da konacno zarade svoju platu.U kraju u kome ja zivim ima jedna veoma dobra izreka,,dok beba ne zaplace majka s... ne daje,,ako ih ostavimo bez ikakvoga cimanja oni ce nas totalno zaboraviti.Bojim se da oni o nama skoro da i ne razmisljaju,iz nekih informacija do koih sam dosao za nase predmete se cak i ne zna gde su niti ko je nadlezan.Marea je napravio presedan kada mu je presudjeno da je on trajni vlasnik,na to cemo se svi pozvati ako bude potrebno.Zivota stalno podnosi zalbe,molbe,prituzbe raznoraznim institucijama[na koje oni veoma retko ili nikako ne odgovaraju] sto ce nam u daljem postupku veoma koristiti.I mnogi drugi ponesto cine,pa hajde onda da se konacno udruzimo i da pomognemo sami sebi jer oni su se uspavali u svojim udobnim foteljama.Ta grupa kriminalaca koja je sve nas ojadila jos uvek ima uticaja i u Rumi i u Sapcu cim je uspela da uspori ili jos gore zaustavi nas predmet.APELUJEM na sve koji ovo prate da se konacno urazumimo i da konacno nesto konkretno preduzmemo jer namirila je se godina.POZDRAV..

Comment

• MAREA
                            CBC Veteran
                            • 10.11.2008
                            • 117
                            • kladovo

Nasao sam danas coveka u PU Beograd kod koga su zaista stigli predmeti za vestacenje pecata i vestacenje pocinje verovali ili ne 12.10 a ja cu da se potrudim da moj bude prvi
                            POZDRAV

Comment

• DAEWU
                              CBC Veteran
                              • 16.03.2009
                              • 194
                              • lazarevac

Originally posted by muchenik
                              ljudi ovo prepucavanje ne vodi nigde,ajmo na ulicu ima nas dovoljno da nesto promenimo na taj nacin!!
                              ovakav zar i pozitivnu energiju zelim da cujem.Deda Franjo ..otvori taj cug iraspali vatru do kraja.

Comment

• muchenik
                                CBC Član
                                • 27.09.2009
                                • 35
                                • Beograd

ajmo ljudi,ajde da se budimo iz ovog ruznog sna niko za nas nece resiti nase probleme,moramo sami!!

Comment

Working...
                                X