Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ajvanho
    CBC Član
    • 24.03.2009
    • 65
    • Beograd

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Polako se kao nesto pokrece????

Comment

• bugs bunny
      CBC Veteran
      • 24.10.2008
      • 167
      • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Samo proveri da li žalba odlaže izvršenje.
      Po novom zakonu kada dobiješ drugostepeno rešenje ide upravni postupak, posle koga dobijaš konačno rešenje sa kojim možeš da registruješ kola, i ne treba da te zanima da li će i kada da se plate carinske dažbine.
      Pozdrav svima.

Comment

• Indigoplava
        CBC Član
        • 23.12.2009
        • 57
        • vrnjacka banja

saint izbaci resenje ovde
        "Ako nije kako ja hocu,onda necu!"

Comment

• saint
          CBC Član
          • 25.02.2009
          • 70
          • Bg

Hoću, samo da ga skeniram.

Comment

• saint
            CBC Član
            • 25.02.2009
            • 70
            • Bg

Evo i resenja

Comment

• ZIV
              CBC Senator
              • 06.07.2009
              • 299
              • Beograd

Dobio prvostepeno resenje... od istog sudije..kao prethodnik...zena korektna do kraja - nemam nikakvih primedbi....... Ali da bi i ostali dobili isto mora se raditi po istom principu..jer jedan deo sudija ne razume tacno o cemu je rec ...ljudi imaju nedoumice... Ali to nije za publikovanje. vec za PP....Mistifikacije nema..sve je potpuno u skladu sa zakonom... Ako se doticni bude zalio podnecu krivicnu prijavu protiv istog... Svi ,,tercijarni,, krivci bice osudjeni..medjutim sta je sa odgovornoscu MUPA. uprave carina i krupne mafije /nije samo Bosnjacki u pitanju/....... Krivicni postupak protiv carinika ni izbliza nije gotov a bez resenja oni su nevini ko andjeli... O MUPU ne vredi trositi reci....isti princip rada vazi i sada...I tako ..nesto se desava..ali je konacna pobeda jos daleko....

Comment

• saint
                CBC Član
                • 25.02.2009
                • 70
                • Bg

Protiv njih ne mozes nikako..to je borba sa vetrenjacama.
                Sudija korektna do kraja, ljubazna, ispostovala rokove koje mi je rekla za saslusanje optuzene kao i za resenje.

Comment

• ZIV
                  CBC Senator
                  • 06.07.2009
                  • 299
                  • Beograd

Sve se slazem sa tobom prijatelju...Ali jedan deo nasih drugara ne zna ni gde su im predmeti, kod koga, sta je radjeno, koji su rokovi...vec verovatno misle da ne treba nista raditi pa ce se stvari po automatizmu za godinu-dve-tri resiti... Neki minimum od minimuma se ipak mora odraditi..ali nema nikakvog moranja..ko hoce hoce....a ko nece neka ceka...

Comment

• saint
                    CBC Član
                    • 25.02.2009
                    • 70
                    • Bg

Ja sam bio jedan od njih, izgubio sam vezu ssa predmetom pre 5 meseci.Nisam imao pojma gde se nalazi ni u kojoj je fazi.
                    Pa sam se aktivirao po tom pitanju pocetkom oktobra.I krenuo lepo od Carinarnice Sabac i saznao da mi se predmet nalazi u Rumi, zvao dobio sudiju koja mi doslovno kaze:"Gospodine, ovde ima gomila predmeta koji su stigli, ali do sad se niko nije interesovao za njih niti je zvao!? Vi ste prvi, pa cu poceti od Vaseg prredmeta"
                    I lepo zena odradila sve kako je rekla.

Comment

• Indigoplava
                      CBC Član
                      • 23.12.2009
                      • 57
                      • vrnjacka banja

Kod mene je sasvim drugaciji slucaj.Od pocetka procesa znam gde mi je predmet,znam njegov broj da me probude u pola noci,nosim sudiji u Pecince Dackovo i Dusanovo resenje,da vidi kako druge sudije to rade.Kad su resenja stigla kod njih sa carine,govorio mi je da se takva kola oduzimaju,kad sam odnela resenja njegovih kolega onda mi prica da ce mi kola vratiti ali da cu JA platiti carinu!!!...I tako..Kaze da je mala bila maloletna kada je dala licnu kartu za registraciju vozila...A NiJE!Drugarica mi je advokat...pricam joj situaciju...u celu pricu je umesan Mup...prijateljski odgovor,NE KACI SE SA NJIMA,ona kaze da ni ona ne sme...a gde je carina...no otom potom.

Comment

• DAEWU
                        CBC Veteran
                        • 16.03.2009
                        • 194
                        • lazarevac

POZDRAV SVIMA..Kako vidim jedino zene imaju .... ,jer jedino sudije zenskog pola imaju petlju i zelju da se ovo okonca.Ovaj moj em sto je lenj i ne poznaje situaciju em se necega plasi,ne znam cega ili koga?POZDRAV..

Comment

• bugs bunny
                          CBC Veteran
                          • 24.10.2008
                          • 167
                          • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Moj predmet je u petak stigao u Carinu i sutra ide kod nadležnog na rešavanje za upravni postupak i pitanje je dana kad ću dobiti konačno rešenje, odnosno tako mi je obećano da se čujem sutra sa gospodjom sa carine da mi kaže dalji postupak, stim što Mup pravi problem sa konačnim rešenjem jer sad oni traže da li su plaćene carinske dažbine a inače po zakonu (konačnom rešenju) ja dobijam produženje registracije i nigde ne piše u vezi carinskih dažbina da Mup treba da dobije potvrdu da su plaćene.

Pozdrav svima.

P.S. Na drugostepenu odluku sam posle žalbe okrivljene čekao skoro godinu dana.
                          Pozdrav Nikoli.

Comment

• ZIV
                            CBC Senator
                            • 06.07.2009
                            • 299
                            • Beograd

Nisu proveravali da li su prilikom prve registracije placeni carina i PDV a sad traze../Barem da se neko nasalio da okrene banku ili carinu i da pita nekoga za proveru..reda radi/.....Imaju najbolju kolekciju falsifikovanih uplatnica na svetu..mogli bi muzej da otvore sa stalnom postavkom.. Da sam nesto mladji otisao bih na Kamcatku da cuvam medvede...Ovako naredne godine vrednost mog vozila i carine se gadjaju a onda cu samo da se smejem...

Comment

• saint
                              CBC Član
                              • 25.02.2009
                              • 70
                              • Bg

Originally posted by bugs bunny
                              Moj predmet je u petak stigao u Carinu i sutra ide kod nadležnog na rešavanje za upravni postupak i pitanje je dana kad ću dobiti konačno rešenje, odnosno tako mi je obećano da se čujem sutra sa gospodjom sa carine da mi kaže dalji postupak, stim što Mup pravi problem sa konačnim rešenjem jer sad oni traže da li su plaćene carinske dažbine a inače po zakonu (konačnom rešenju) ja dobijam produženje registracije i nigde ne piše u vezi carinskih dažbina da Mup treba da dobije potvrdu da su plaćene.

Pozdrav svima.

P.S. Na drugostepenu odluku sam posle žalbe okrivljene čekao skoro godinu dana.
                              Pozdrav Nikoli.
                              Godinu dana?????!!!! A ja mislio da se kraj nazire..u stvari agonija se nastavlja.Long live Srbija!

Comment

• Indigoplava
                                CBC Član
                                • 23.12.2009
                                • 57
                                • vrnjacka banja

Ne umem da posaljem privatnu poruku!Danas je trebalo da se odradi resenje za moj auto,ali sudija je opet bolestan... Razumem ga,tako je i meni bilo kad sam bila na trudnickom.Pozdrav

Comment

Working...
                                X