Reci mi kako si lepio, tj gde ste nanosili lepak? U gornjem delu samo na metalne nosace koji idu na zabicu, kao sto je i fabricki radjeno? Niste nanosili nigde vise? Da li je gornja ivica plastike lepo legla na lim?
Kod mene je problem bio sto su oni metalni nosaci zahrdjali, pa se plastika odvojila od tih nosaca. Tako smo ih uzeli, skinuli hrdju i opet zaljepili na plastiku gdje su i bili (dvokomponentnim ljepilom). Ja sam uradio kako i fabrika, samo ljepilo nisam stavljao, mada to ne bi bilo ni lose staviti. Gornja ivica lijepo lezi na limu, osim na samom pocetku vrata gdje je prije bilo ljepilo - tu je odvojena al svega par mm, nista strasno
Al skuzio sam jos jednu stvar, na ovoj slicici gdje je ovo zeleno oznaceno, tu treba isto ici malo ljepila, inace ona plastika je odvojena malo od vrata pa glupo izgleda. To mene sad muci. Tu je izgleda nekad i tvornicki bilo malo ljepila, sto se vidi na ovoj slicici plastike sa zadnje strane, samo ja to nisam skuzio na vrijeme - jer kod mene je to ljepilo bilo skroz popustilo. Pa eto da napomenem, tu obavezno staviti malo ljepila - ili zive gume, da to fino drzi. Sto se ostatka plastike tice, ako se metalici fino poljepe, nema problema. Mozda i uslikam kad tu plastiku kako sad stoji na autu...
umesto lepka, gume i ostalih cuda, bolja je dvostrana traka a najbolja dvostrana traka sa prajmerom.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Jedno pitanje za kolege VTS-ovce. Imam jedan problemcic koji se javio iz cista mira, dakle sve je radilo tip top parkiran auto i ujutru kada sam krenuo primetim da mi je volan tezi u tacno odradjenim polozajima (na 45 stepeni, pa narednih 45 je lak, pa narednih 45 tezak i tako) isto je i kada se volan vraca nakon skretanja u tim polozajima moram sam rukom da mu "pomognem". Znaci po krivinama nemam nikakvih problema u voznji jer se volan ne savija puno, ali kod voznje po gradu i skretanjima se javlja problem. Da li neko zna u cemu bi mogao biti problem? P.S. Nije u pitanju saxo, vec xsara vts 120kw.
@bobane
saxo kao u uvek cista 10
@markosaxovts
takodje cista 10
@dellas032
kod mene se to javlja isto na xsari(1.6 vts), ali vise pri isparkiravanju tj. motanju u mestu, nekad motam lakse nekad malo teze nema pravila , u voznji prilikom vracanja volana iz krivine ili slicno nemam problem. Pumpa mi je ok, nema da bruji, sisti, muce i slicno... Jedino da probas da promenis ulje? I jel imas malo lufta u volanu, mozda je do letve...
Nema lufta, ulje novo u letvi jer je letva relativno skoro reparirana. Pumpa ume da zazuji nekad malo ali tako je bilo i pre ovog problema. Znaci on tacno u odredjenim uglovima postaje tezi i uvek na istim mestima, prvo sam se istripovao da volan kaci u onu plastiku jer je bukvalno taj osecaj, ali ne kaci nigde.
@bobane
saxo kao u uvek cista 10
@markosaxovts
takodje cista 10
@dellas032
kod mene se to javlja isto na xsari(1.6 vts), ali vise pri isparkiravanju tj. motanju u mestu, nekad motam lakse nekad malo teze nema pravila , u voznji prilikom vracanja volana iz krivine ili slicno nemam problem. Pumpa mi je ok, nema da bruji, sisti, muce i slicno... Jedino da probas da promenis ulje? I jel imas malo lufta u volanu, mozda je do letve...
Marko, jel tvoj stari dobar limar? Od juce ne mogu otvorim vozacka vrata. Neko ili nesto mi je nabilo lim levog krila kod zmigavca i vozacka vrata zapinju. Nema tragova udarca, kao da je neko nagurao lim cm, cm i po unutra.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment