VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SchoneNK
    CBC Senator XXL
    • 17.04.2006
    • 564
    • Beograd
    • Honda Accord CL7

Super su fotke, malo tamne, ali im daje smek Jesu to iste felne kod obojice?

Ja svratih do servisa koji mi je Dragan preporucio, a bogami se i zadrzah jedno 3 do 4 sata. Ociscen usis, zamenjene svecice i zamenjena lmbda sonda prednja. Nisam mogao da cekam da mi stigne preko neta, pa sam u Panteru uzeo Hoffer univezalnu za 6200. Na njoj pise NTK Japan.

Najvise vremena je otislo kod zamene lambde, jer je zapekla i morala je da se skine izduvna grana komplet. Razlika, motor radi dosta mirnije i rafiniranije, a videcemo i ujutro da li su nestali simptomi trzanja. Videcu i da li ce mozda gasni uredjaj da upali lampicu. Ne osecam neku specijalnu razliku kako auto vuce, ali cu biti prezadovoljan ako bude manje trosio
    www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• markosaxovts
      CBC Član
      • 19.06.2012
      • 86
      • Beograd
      • Saxo VTS 1.6 8v

Nisu iste felne. Kod mene su Alessio , a kod Dragana OZ

Comment

• dragan_drift
        CBC Član
        • 06.06.2009
        • 40
        • Beograd
        • Clio Sport ph2 172

Evo mog snimka sa Navaka, nisam puno forsirao zbog temp. ulja i vode koje posle 2-3 kruga, ode na 3/4, sledeci put, ako budem isao, obavezno neki stari slikovi i celicne felne, pa udri
        Prvo malo "neprijatna" situacija,

sva sreca pa uleteh u blato, inace kamenje unisti sveze ofarbane felne , na autu sve ok.

Comment

• boban1982
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2010
          • 1106
          • Batajnica
          • SAXO VTS-BIC

@schonenk
          Prodajes saxa stvarno ili pokusavas da vidis da li mozes dobiti tri soma?
          Vidi se da auto odrzavas besprekorno,ali tesko je dobiti te pare...

Comment

• SchoneNK
            CBC Senator XXL
            • 17.04.2006
            • 564
            • Beograd
            • Honda Accord CL7

To je cena, sta da radim Javio se samo jedan decko i nudio zamenu. Auto ostaje kod mene, ne pada mi na pamet da ga prodajem. U utorak radim veliki servis, a sledi i malo zasluzenih kozmetickih izmena tipa presvlacenja volana i ostecenih delova enterijera, te spolja plastika. Imao sam ideju da kupim Leon 1.8t, ali od toga nema nista.
            www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• SchoneNK
              CBC Senator XXL
              • 17.04.2006
              • 564
              • Beograd
              • Honda Accord CL7

Originally posted by dragan_drift View Post
              Evo mog snimka sa Navaka, nisam puno forsirao zbog temp. ulja i vode koje posle 2-3 kruga, ode na 3/4, sledeci put, ako budem isao, obavezno neki stari slikovi i celicne felne, pa udri
              Prvo malo "neprijatna" situacija,
              vidéo, partage, téléphone-appareil photo, visiophone, gratuit, envoi

sva sreca pa uleteh u blato, inace kamenje unisti sveze ofarbane felne , na autu sve ok.
              http://www.youtube.com/watch?v=LfOyw0dSnjs
              E pa lepo, vidim da si uzivao Inace, ima i fotka trenutak nakon tvog okretanja na bud3.

Sto se tice temperature, ja sam prosle godine bio na stazi na 40 stepeni. Na onom asfaltu je bilo 50 najmanje. Ja pola sata nisam pustao gas, dodje na na tih 3/4 ali ne ide preko. To mu dodje "radna temperatura" na stazi

Meni je najdramaticnija bila sikana na pravcu, ostao sam bez kocnica nakon tri kruga, a za ulazak u sikanu stvarno treba dosta samopouzdanja. Glupo je prekociti se jer treba brzo izaci na ostatak pravca, a opet poljubac sa gumama ne bi bio prijatan.

U svakom slucaju, steta ne otici tamo, a opet steta i sto traze toliko novca za td.

Comment

• dragan_drift
                CBC Član
                • 06.06.2009
                • 40
                • Beograd
                • Clio Sport ph2 172

Video sam slike na bud3, extra su, uhvatili me nespremnog
                Staza je, po meni, bas ok, ima bas zahtevnih delova i da nema sikane, na pravcu bi se dostizale velike brzine
                pa bi se na kocenju i plocice i diskovi pregrevali.
                Meni su kocnice bile konstantno dobre, imam mintex diskove i mintex 1144 plocice, teflonska creva i sve to
                zajedno je odradilo posao veoma dobro.
                Cena samog t.d. jeste jaka, da je ostao onaj termin od 30 min, vrh, ali to je jedino sto imamo, nazalost.

Comment

• markosaxovts
                  CBC Član
                  • 19.06.2012
                  • 86
                  • Beograd
                  • Saxo VTS 1.6 8v

Kad bi mi mogli da se skupimo nas recimo 4,5 pa da idemo da vozimo na adi huji ona karting staza.Mislim da je mnogo povoljnija i ovako mi se svidja vise od Navaka.
                  Sta mislite?

Comment

• GoranBG
                    CBC Senator
                    • 29.04.2007
                    • 282
                    • Beograd
                    • TU5J4

Aj se skupimo nas 5,6 idemo na dino u nedelju u smederevo

Comment

• SchoneNK
                      CBC Senator XXL
                      • 17.04.2006
                      • 564
                      • Beograd
                      • Honda Accord CL7

Jel to ovaj Bobo, sto je Akiju merio? Koje su cifre u pitanju?

Comment

• GoranBG
                        CBC Senator
                        • 29.04.2007
                        • 282
                        • Beograd
                        • TU5J4

Da da on,kako kaze Milan 15 eur je taj dan,kad je dyno day.eto ima nas 3 ajmo dalje

Comment

• markosaxovts
                          CBC Član
                          • 19.06.2012
                          • 86
                          • Beograd
                          • Saxo VTS 1.6 8v

Sta cu ja na dyno,da se brukam

Comment

• GoranBG
                            CBC Senator
                            • 29.04.2007
                            • 282
                            • Beograd
                            • TU5J4

Nikad se ne zna, mozda se mi obrukamo

Comment

• markosaxovts
                              CBC Član
                              • 19.06.2012
                              • 86
                              • Beograd
                              • Saxo VTS 1.6 8v

bas ,nikad se ne zna. Ja svejedno ne mogu u nedelju radim
                              Ali kad otopli malo kad prodju ovi kisni dani mogli bi da se skupimo pa da idemo da iznajmimo stazu na adi huji. Izlgeda mi jako zanimljivo

Comment

Working...
                              X