Deluje bas lepo, onako nedirnut, samo ovaj sparco arb diskretno ubacen. S obzirom da si ostao na zujalici, interesuje me gde vidis najveci napredak u odnosu na vts. Kvalitet izrade, menjac, motor, kocnice, sve pomalo?
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Pa razliku bi poredjao baš ovako kao što si rekao. Da se razumemo, nije to neka ogromna razlika, ali je prisutna.
Inače, kada sam rešio da prodajem saxa imao sam priliku da provozam clio sport 182. Ok auto je klasu iznad saxa, ali trapovi su me definitivno oduvali i to razlog kupovine clia.
Ne znam za pravac, ali za krivine, ozbiljno brz auto. Kada se sredi kako treba (silen blokovi, amortizeri, kocnice, gume), čista bolest!
E, ovako. Juče ja naletim na oglasima na quick shift ručicu menjača, pozovem i javi mi se Dragan On kaže da je ručica dosta dobra, ali da je tvrda i rešimo da probamo to kod mene, pa ako mi se svidi da je uzmem. Tako se dogovorimo da se nadjemo u subotu da montiramo.
U medjuvremenu sam iscimao i ostale, pa ćemo se nas nekoliko naći u subotu u 13h ispod Brankovog mosta, kod skejt parka. Dolazak su potvrdili: GoranBG, MilanVTS, Markosaxovts, Dragan i ja. Pozivam i ostale koji vide ovaj post da dodju u subotu.
Plan je da se montira ta ručica kod mene, Goran će sigurno poneti dijagnostiku ako nekom treba da se brišu greške, a ako mislite da možemo da proširimo akciju na neki roštilj ili samo donošenje pića, dajte predloge.
Pa Shone, ja ti poslao poruku da se nalazimo kod Brankovog, al nisi odgovorio...
Nova ručica je kratka, precizna i tvrda. Ako si raspoložen za vožnju prija, a u suštini je dosta tvrda, nema sa dva prsta da ubacuješ. Dobro je što ima štelovanje hoda, i prvenstveno sam je zamenio jer je ona fabrička bela plastična kugla na kraju ručice pukla, pa je svako menjanje iz prve u drugu cvilelo...pa me nerviralo.
Pozdrav momci,nisam dugo bio na forumu pa nisam video da se okupljate,drugi put cu doci.
@milan vts,ako se ne varam vidim da si podigao prednji kraj na saxu,a sta si uradio sa oprugama?
Ja sam Vaso. Neke od vas sam upoznao na okupljanju pocetkom ovog meseca. Draganov saxo je poveren meni da ga cuvam, pazim i gazim Nadam se da cemo da se druzimo u zdravlju i veselju.
Comment