VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Uroš Crni
    CBC Član
    • 15.11.2011
    • 67
    • Novi Beograd
    • Saxo VTS 1.6 16v

Čamac, motor za čamac, 2 rezervoara, 1 bicikl, 3 putne torbe, 4 ranca i 2000 kilometara krivina.

Comment

• GoranBG
      CBC Senator
      • 29.04.2007
      • 282
      • Beograd
      • TU5J4

Vreme je za remont torzije h

Comment

• VR6
        CBC Senator XXL
        • 31.10.2004
        • 512
        • Sarajevo

Hoces reci da je sve to nabrojano stalo u Saxa, ukljucujuci i ovaj veliki motor? Ako jeste, stvarno ne znam gdje si to sve stavio, cak auto i ne djeluje tako pun. Ja bicikl jedva uguram, doduse bez vadjenja straznjih sjedista i bez rasklapanja, al opet...

Comment

• Uroš Crni
          CBC Član
          • 15.11.2011
          • 67
          • Novi Beograd
          • Saxo VTS 1.6 16v

Da, sve je stalo baš tako. Motor nije toliko veliki, 8 hp, oko 40 kg ima. Naravno sedišta zadnja oborena, napred smo sedeli devojka i ja, a bajs rastavljen dodje preko svega, to nisam slikao, jbg..

Gorane, torzija je i dalje odlična, malo izmasirana, al radi...pa video si na autoputu kad smo se sreli..

Comment

• SchoneNK
            CBC Senator XXL
            • 17.04.2006
            • 564
            • Beograd
            • Honda Accord CL7

Zeza te Goran, nije problem kod torzije u tezini, ona jednostavno ode na nekoj kilometrazi zbog prodora vode i vlage. Ako je moguce, proveri lezajeve sad dok sve deluje ok, ne cekaj da odu i ti tuljci, te da tocak dobije nagib. Prvi siptomi su obicno srkipuckanje i lupkanje preko neravnina.

Inace, i ja se uvek iznenadim koliko moze da stane u taj automobil. Ja sam prevezao citavu trpezariju iz Madjarske i jos gomilu robe. Sa biciklom se uvek namucim, moram oborim zadnje sediste. Mislim da cu zadrzati one nosace i iznajmljvati krovne kofere, posto mi sad treba sve vise i vise prostora, tj nemam tak luksuz da oborim pretvorim auto u dvosed
            www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• Uroš Crni
              CBC Član
              • 15.11.2011
              • 67
              • Novi Beograd
              • Saxo VTS 1.6 16v

Shone, nije da se nisam setio tebe i krovnih nosača kad sam stavio sve stvari pored auta i počeo da pakujem. Jesi ti našao deljivu zadnju klupu? Ja sam to rešio kad sam promenio ceo enterijer i stavio kožu..

I da li si probao da staviš distancere? Baš me zanima da li se na estetici dobije nešto ili ne.

Evo dve sličice..

Comment

• SchoneNK
                CBC Senator XXL
                • 17.04.2006
                • 564
                • Beograd
                • Honda Accord CL7

Nisam nasao klupu, trazio sam samo na oglasima. Mislim da sam i odustao od price, ako ne naleti nesto u dobrom stanju i ocuvano. Gledao sam cak na oglasima pezoice gti ne bi li naleteo na slicna sedista kao tvoja, ali uzalud. Ona koja nadjem su u prilicno losem stanju, uvek traze neku intervenciju. Aktiviracu krovne nosace i to je to.

Sto se tice distancera, ovi koje sam dobio uz oz f1 felne naravno ne mogu da se uglave na vts felne sem ako se ne odrubi onaj centralni deo za uvrtanje u felnu.

U medjuvremenu sam zeleo da malo zatamnim auto, ali je ispalo malo vise

www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• Uroš Crni
                  CBC Član
                  • 15.11.2011
                  • 67
                  • Novi Beograd
                  • Saxo VTS 1.6 16v

Dobro je ispalo. Mada je to zatamnjivanje stakala malo zeznuto što se tiče %. Ako je previše tamno postane jeftin boyracer fazon, ali sam provalio neke folije kroz koje se vidi skoro sve u kolima, a opet je zatamnjeno. To retko ko ima, a meni deluje kao najbolje rešenje. Priznaj da su te štopaljke inspirisale da zatamniš. Mnogo mu dobro stoje te tamnije.

Što tiče sedišta, najbolja su ona iz 106 S16, koja su kombinacija koža i alcantara, ali ih nema nigde u dobrom stanju...

Comment

• SchoneNK
                    CBC Senator XXL
                    • 17.04.2006
                    • 564
                    • Beograd
                    • Honda Accord CL7

Zvanicno opravdanje je bio bebac, ali podsvesno bila je zelja da se zatamni malo napred i malo vise pozadi. Problem je sto su saksu vec prilicno tamna stakla pa je ispalo previse, posebno napred gde sam hteo da izbegnem problem sa saobracajcima.

Trenutno mi je preokupacija izduv i podizaci stakala. Cini mi se da mi je katalizator opet zagusen prilicno, jer dobijam gresku starenje kata. Vec sam ga menjao i stavio zamenski slovenacki pre 60tak hiljada km. Ne znam da li da stavim neki protocni lonac umesto katalizatora. Vec mi je dovoljno buke na auto putu, pa ne bih bez stavljao cevku.

Podizac me nervira, ono lupanje kad se spuste stakla, videcu da li to moze nekako da se resi. Nasao sam jednog majstora koji se time bavi pa da vidimo da li moze da to resi.

Comment

• Uroš Crni
                      CBC Član
                      • 15.11.2011
                      • 67
                      • Novi Beograd
                      • Saxo VTS 1.6 16v

To lupanje prozora kad se spusti skroz se dešava i kod mene. To može da se reši sigurno parčetom sundjera ili unutrašnjom gumom od bajsa koja će da se zalepi na mesto gde "padne" prozor. Nije nikakva nauka. A ja sam katalizator skinuo i stavio cev. Vrlo malo razlike u zvuku, neprimetno.

Comment

• SchoneNK
                        CBC Senator XXL
                        • 17.04.2006
                        • 564
                        • Beograd
                        • Honda Accord CL7

Znam da je i Goran to uradio, sta se desava sa drugom sondom, da li javlja gresku?

Comment

• Uroš Crni
                          CBC Član
                          • 15.11.2011
                          • 67
                          • Novi Beograd
                          • Saxo VTS 1.6 16v

Goran je skinuo i srednji lonac, pa ima dosta metalnog zvuka, a ja sam samo skinuo katalizator. Meni je javljao grešku i pre toga, tako da se ništa dramatično nije promenilo. Svetli air bag i check engine već 15.000, a auto se ponaša normalno.

Comment

• GoranBG
                            CBC Senator
                            • 29.04.2007
                            • 282
                            • Beograd
                            • TU5J4

Ma nije ni bucan ni kad se sve izvadi i stavi samo cev,ako je fabricki lonac, tako je i Milanu i meni, a lampicu mi pali svakih par meseci,nekad i do pola godine kako kad,samo je izbrisem da ne svetli i teraj

Comment

• Uroš Crni
                              CBC Član
                              • 15.11.2011
                              • 67
                              • Novi Beograd
                              • Saxo VTS 1.6 16v

Goran je Delete Master. Ako vam nešto smeta, pozovite ga i izbrisaće zauvek...

Comment

• MILAN VTS
                                CBC Veteran
                                • 06.10.2010
                                • 159
                                • Beograd
                                • Saxo vts 16v

Comment

Working...
                                X