Drugari, saksic je nazalost prodat. Ne mogu da opisem koliko mi je zao, ali kupljen je drugi auto. Prodat je za smesne novce. Nadam se da ce ga sledeci vlasnik cuvati bar priblizno kao ja.
Evo par poslednjih slikica.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Au Šone, pa što to . Pa mogao si kamp prikolicu da kupiš ako ti je trebalo više mesta
E, jbg, a što za male pare, video sam da si spustio na 2200 odjednom, a držao si visoku cenu.
Vidim da taj drugi auto koji si kupio i dalje zoveš "drugi auto", nisi se prešaltovao još, a..
O pa ti generalno sredjujes saxa,da ga nisi negde udario pa sad sve radis ili onako generalno sredjivanje.Sta ces raditi sa korozijom kod zadnjeg mosta i koseva?Svaka pohvala!
Pa pre jedno mesec dana sam udario u bankinu ,pa sam menjao stranicu i vrata a hauba je bila malo losija pa sam i nju uradio. I sa druge strane je bilo par sitnica pa kad vec radim odradim sve i miran sam,auto se uskoro farba ceo
A sto se tice korozije ocistio sam jos prosle godine da se ne siri jos vise
E, pa VTS-ovci, ja sam mog prodao
Decko je pozvan i verovatno ce se prikljuciti ovom vts kutku.
Sledeci korak Clio RS ili 206 RC, koji se prvi nadje dobar.
U svakom slucaju ne napustam vts kutak i ako bude neki VTS skup dolazim, ako me piramte
Ma nije toliko brz, naravno
Marko, ova slika ti ne valja , auto je dosta lepši uživo.
Imam neke slike kada je auto uzet, prljav, sa čeličnim felnama, zimskim gumama, koje su još uvek na autu ..... ali dobro, polako, jedno po jedno.
Comment