VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • boban1982
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2010
    • 1106
    • Batajnica
    • SAXO VTS-BIC

Odg: VTS kutak

@nidzola
    Pogledaj na saxperience slike vts-a,videces da na svakom ima korozije kod zadnjeg trapa,mozda je to sto kod njih tokom godine padne dosta kise,kazem bas sam obratio paznju,videces i kako rade zastitu odozdo.
    @mihilow
    16-tice su plafon za saxa,ide ti guma 195/40,koja nikako nije za nase puteve,najbolje su 15-ice!
    @vr6
    Jesi li podizao zadnji deo na autu,u nekim ranijim postovima si opisivao kako si podigao prednji deo,pa je ostalo i zadnjida se malo nivelise?

Comment

• nidzola1
      CBC Senator
      • 26.04.2010
      • 252
      • Srbija

da li zna neko ovaj auto i o cemu se radi sa motorom? razmisljam da li mi se isplati zbog motora ili ne ?

Comment

• mihilow
        CBC Veteran
        • 05.07.2011
        • 180
        • beograd
        • traktorce saxo

@goran videcu i ja to da promenim iritira me moj setajuci menjac
        @boban pa 15 cu ,oz naso sam 5tokrake ,samo cekam drugar da bude slobodan pa da ih donese iz bosne ,sa srafovima 4x108 i gume pirelli p5000 195/50 ko nove 150 evrica
        @vr6 pitao sam uopsteno za felne u bosni gledao sam onaj sajt pik.ba skroz su super cene

Comment

• boban1982
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2010
          • 1106
          • Batajnica
          • SAXO VTS-BIC

@nidzola1
          Zvao je drugar za tog saxa da pita,crkao mu je ECU (motorni kompjuter)!Ne znam koliko je to sigurno uzimati,ne mozes da znas u kakvom je stanju motor,jer ne moze da upali,mora da je neka velika zaj...ija cim je resio da ga proda...

Comment

• nidzola1
            CBC Senator
            • 26.04.2010
            • 252
            • Srbija

upravu si mada kad bi hteo da proda samo motor mozda bi i isao na rizik, ecu mogu da nabavim pa bi bila kocka, samo ne znam da li bi prodavao motor sa papirima, zvao sam ga danas nedostupan je bio...

Comment

• GoranBG
              CBC Senator
              • 29.04.2007
              • 282
              • Beograd
              • TU5J4

Trebace ti instalacija onda cela zbog senzora i svega,a i menjac jer je kraci vts-ov umrtvio bi taj motor sa tim menjacem od 8v,a ecu je preko poprilicno skup u odnosu na mk1 model jer su retki oko 200 funti neki cak i vise ako je skinut imobilajzer

Comment

• nidzola1
                CBC Senator
                • 26.04.2010
                • 252
                • Srbija

ako se uklopim sa cenom svega videcemo, ako lik oce da proda nesto odvojeno sa auta

Comment

• mihilow
                  CBC Veteran
                  • 05.07.2011
                  • 180
                  • beograd
                  • traktorce saxo

veliki je rizik ako je ecu otiso njemu je sve na kompu i struji ,zezanje je ,menjac mora da se menja ,ecu je preko 200e preko pa milioni zivaca za sve to *****o je kad bi bilo da odes da upalis auto da znas pa da se vadi motor sigurica al ovako bilo koj da moze da upali cimaj ici cu ja da ga vidim p.s. buduce felge http://www.pik.ba/artikal/1654851/alu-felge-sa-gumama/ trebalo bi da bude sredinom januara
                  Last edited by mihilow; 22.12.2011, 02:13.

Comment

• boban1982
                    CBC Senator XXL
                    • 14.03.2010
                    • 1106
                    • Batajnica
                    • SAXO VTS-BIC

"goranBG
                    Da li je isti menjac na saksu 1,1 i 1,4 ili se samo razlikuje od menjaca koji ide na 16v motor?

Comment

• GoranBG
                      CBC Senator
                      • 29.04.2007
                      • 282
                      • Beograd
                      • TU5J4

Svi imaju razlicite odnose,imas ovde odlicnu temu sa svim mogucim menjacima,i 1.1 i 1.4 koriste 180mm kvacilo,a 1.6 200mm

Comment

• Uroš Crni
                        CBC Član
                        • 15.11.2011
                        • 67
                        • Novi Beograd
                        • Saxo VTS 1.6 16v

Forumaši,

aj da se javim i ja, pošto sam postavio oglas za mog vts-a. Bio sam kod Žilieta i i drugih majstora i stvari stoje tako da mora da se uloži dosta u auto, za šta ja nemam ni volje, ni vremena, ni keša. To što je sečen ispade najmanji problem, jer je dobro urađen, ali mora da se menja torzija, zadnji amortizeri, zbog toga je tvrd nazad ko daska, prednja spona, i curi hladnjak malo. Sve u svemu, ima ulaganja, a mene mrzi da radim to sve.. evo i linka, pa ako znate nekog ko bi hteo da se bavi ovim autom, ja ću spustiti cenu onom ko hoće da ga kupi.

Pozdrav, Uroš.

Comment

• mihilow
                          CBC Veteran
                          • 05.07.2011
                          • 180
                          • beograd
                          • traktorce saxo

kad bi bio 6speed menjac neki **** bi dao ,moje traktorce nikako nije prijatno na autoputu preko 2000rpm do 2000-2250 je divan cuti ma milina posle krene da trokoce ,a to mu dodje nekih 75-80 na sat ,ljudi sta mislite za felge ?
                          @uros ,u ne dizi ruke tako lako imas par slupanih vts-ova mozes da pocupas delove sa njih ,bar zujalicu mozes slupanu svuda da nadjes ,a ako ga prodajes ,sta imas u vidu koj autic ?
                          @ goran ako tako gledamo moje dizlo treba da ide 141.7 mph sto mu dodje 227 otprilike
                          @jao urose pa tvoj sam auto video kod tuckwooda u subotu ,ja bas prokomentarisao vidi sto je lep saxo i devojka kaze a sta ce mu ove mindjuse na haubi {uvek usere momenat} greota a lep auto ,prodaj mi remus DD
                          Last edited by mihilow; 22.12.2011, 14:17.

Comment

• GoranBG
                            CBC Senator
                            • 29.04.2007
                            • 282
                            • Beograd
                            • TU5J4

to je max teoretska brzina za taj menjac,to koji je motor unutra to je druga stvar mozda bi vts motor sa 1.5d menjacem izvukao 141mph da ima 300ks

Comment

• mihilow
                              CBC Veteran
                              • 05.07.2011
                              • 180
                              • beograd
                              • traktorce saxo

a video sam to posle nisam odma sve procitao kontaktirao sam onog lika sa yutjub-a za onaj qm 1.5 td kaze da je uzeo turbinu sa opel 1.7 combo 2000to ,to mu dodje ona corsa kombi kao ,kaze nema mere i to turba da mi kaze ,sam je pravio dovod ulja +custom usis i izduv ,oko 10k kilometra ima turbo i kaze nije imao neke probleme tako da kao motor moze da podnese vecu snagu samo da je sve dobro uradjeno http://www.youtube.com/watch?v=B8gK_7h1ZxU to je taj autic

Comment

• GoranBG
                                CBC Senator
                                • 29.04.2007
                                • 282
                                • Beograd
                                • TU5J4

da da gledao sam ovog dobro ide

Comment

Working...
                                X