Re: VTS kutak
da li neko zna koji su diskovi prva ugradnja u saxa vts-a 1.6 16v?
...unapred Hvala!
da li neko zna koji su diskovi prva ugradnja u saxa vts-a 1.6 16v?
...unapred Hvala!
, covek kaze vec nije i obavezno bolje, sto ne znaci da nisi nasao meru u kojoj to jeste. U svakom slucaju, svako povecanje mase delova koji nisu fiksno pricvsceni za karoseriju i rotiraju po logici stvari utice u odgovarajucoj meri na dinamicke karakteristike vozila (upravljivost, ubrzanje, kocenje...). Ti si po meni ipak otisao na umerenu varijantu 266mm, a ne 283mm kako si najavljivao.
Da li neko uopste ima fabricku preporuku za ulje sem same marke? Znam da preporucuje polusintetiku sigurno, ali se na mnogim mestima navodi i sintetika u slucaju da se motor napreze.

3k za ulje da probam kakvo je nije strasno. Ako bude srkao kao i ovo ili vise, a temperatura ulja bude ista pod opterecenjem vracam se na polusintetiku i krace intervale zamene. Ne znam da li si procitao ovaj gore boldovani deo, Racing ima viskozitet slican 10w40, pa se nadam da ce potrosnja biti u najgorem slucaju kao i ovog. Inace, moj je suv ko barut na poklopcu, jedino ima dole malo ulja na zvonu menjaca jos od kupovine.
Comment