shonsy, to je zbog Osijeka, Osijek ima najbolju pistu na nasim prostorima. Nisam nikad vozio tamo, al raja koja jeste, kazu da je grip cudo. Mogu i FWD-e startati sa 4000 i vise o/min bez proklizavanja. Svi tamo imaju vremena bolja za bar 0,2-3 s. Ja sam kontao ici pocetkom mjeseca na trku u Osijeku, al nije mi bila tad gotova registracija za Saxa, pa sam isao kao gledatelj. Mozda odem na sljedecu trku, kazu koje vrijeme ti tamo auto ostvari, to je maksimum. A u Mostaru je bio i jedan poznanik sa Peugeotom 106 Rallye 16V, motor kao u nas, al taj je auto laksi 30-ak kg od Saxa serijski. Uz to on ga je olaksao i vise nego ja Saxa i odvezao je 15,8 s - sve mu je serijsko na autu. Ja imam 4 u 2 u 1 granu, imam i Supersprint zadnji lonac - al on nije sad na autu, preradio sam neki LandRoverov, on je malo glasniji al ima strava zvuk, pa njega sad drzim. Supersprint odmara vec koji mjesec Ja imam jos mjenjac od 106 Rally S2, sad ne znam jel to ovdje prednost il mana. Samo malo je kraci od originalnog, al zato 30-ak metara pred cilj moram saltati u 4-u brzinu, sa onim sam trecom prolazio kroz cilj. Sad s obzirom da na saltanju gubim 0,22-24 s (po GPS-u), nisam siguran jel to pomaze il odmaze. Izlazna brzina po GPS-u je oko 145 km/h, po brzinomjeru to bude skoro 155 km/h...
Idi koji post vise da vidis slike VR6 sto je okacio u vezi svog olaksavanja. Nista vise Goran nije bio laksi od njega, mozda cak manje, jer se ne secam da li je vadio suvozacevo sediste ili nije...
@VR6 - onda je to to, staza donosi i odnosi vreme. Mozda je u Mostaru cak malo klizavija, a ovamo sa vrhunskim gripom, te tacno mozes ocekivati tu razliku. Interesantno za menjac, tacno je kraci malo da te zezne na 402 ali zato od semafora do semafora si sigurno dobio!
Zakljucak je da nam svima super idu saxonci ali da je goranov najbrzi fabrikaner na ovim prostorima, a i sire!
p.s. jedva cekam saxonija da izmerim lepo, a ne ovako da se uporedjujem u odnosu na druge...
Ma to je to,tu smo sa vremenima,jos je bio Osijek,jos zima i 100 oktana h Nego ja nisam fabricki jesi zaboravio da si mi dao svoj kajen filter
auuu pa da covece, ti imas kajen panel filter, sa namunjenim dovodom hladnog vazduha! Imas i protocan zadnji i izbacen srednji lonac. Manfredi opremu i ko zna sta je onaj rejser cackao oko mape!
E, sad, jedino sto sam kajen mastio posebnim uljem koje se ne moze oprati i koje ti gusi auto!
Al' realno bez zezanja sada, kada uzmemo to sve u obzir daleko si od fabrike bio u Osijeku... Podloga ful, znaci kao da imas slikove; zima tj hladan vazduh mnooogo znaci; 100oktana ideeemoo; i jos malo kajen, malo protocniji izduv, malo sve zivo napolje iz kole i eto ti!
Al zato ja kad odem u Osijek i napravim 14:35 videcete vi!
Zakljucak je da nam svima super idu saxonci ali da je goranov najbrzi fabrikaner na ovim prostorima, a i sire!
Cek malo, a niko nije uzeo u obzir opciju da je decko jako vest za volanom? Ja sam imao utisak kad smo se odmeravali startom iz brzine da mi odmice tek nakon svakog saltanja. Najbolji test bi bio zamena automobila. Naravno ne iskljucujem datu mogucnost da je motor sacuvao/imao koji konjic vise u odnosu na ostale.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Aj ostavite se vise mene auto ide kako ide,kao da imam 300ks a ne zdravih 118 Nego mogli bi ovaj vikend da se okupimo ili tako nesto,trebalo bi da bude lepo vreme ?
Idi koji post vise da vidis slike VR6 sto je okacio u vezi svog olaksavanja. Nista vise Goran nije bio laksi od njega, mozda cak manje, jer se ne secam da li je vadio suvozacevo sediste ili nije...
Comment