VTS kutak
Collapse
X
-
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
-
-
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
Re: VTS kutak
E nisam znao da su ti toliko smetaliVidi ovako, probacu da vidim da li imaju u ovlascenim citroen prodavnicama sutra, zatim ako nemaju ili je preskupo videcu nekog metalostrugara da nadjem. Ako nista ne upali ostajes mi ti
Comment
-
-
Ponovo ja o mojoj anti roll stangli,skinuo majstor stanglu,pregledali nutove,svi na svom mestu,tj. nisu pojedeni,vratio sve lepo nazad i uvrnuo sraf u stanglu,slicno kao na onoj slici sto je Goran okacio.Za sad nema vise lupkanja,testiram ovih dana pa cu videti kako ce se ponasati...
Comment
-
-
mali update
zamenjena desna viljuka,i na levoj zadnji silen
i manzetna p.o.
registracija sutra gotova i opet gasVTS
Originally posted by QV laleJos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Comment
-
-
Tja, kod mene nije bas veselo. Razvalio prednju desnu gumu i felnu u rupcagu. Trazim set 14" felni za zimu, a ako ne nadjem idu dve nove napred 195/45 i opet klizanje na zimuwww.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
jos nisi nasao felne?
ja nasao 4 celicne 14-ke
jos gume pecamsad i spreman sam
proslu zimu sam vozio na letnjim miselinkama i nije mi bas bilo lepo
zato sad ako se ne snadjem za sve 4 napred idu zimske pod obaveznoVTS
Originally posted by QV laleJos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Comment
-
-
Pa sad, ne mogu reci da sam intenzivno trazio. gde vidim da se prodaju svratim i pitam. Otici cu ovaj vikend do bubanj potoka pa ako ni tamo ne nadjem onda stvarno nemam kud. Guma mi je po gazecoj povrsini dobila bubreg i trese prilicno. Felnu sam kao ispravio, a i to cemo proveriti nakon sto stavim nove gume. E da, poceo je da mi pravi probleme automat zmigavca. Malo radi, vise ne radi. Koliko znaci zmigavac u bg shvatis tek kada te izdawww.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
Ljudi u poslednje vreme sam primetio da mi se nesto cuje...
Ovako, kada je auto upaljen i stoji cuje se normalno pored motora jos jedan sitan zvuk tipa, cik cik cik, bas sitno i brzo ujednacenim tempom, taj zvuk se gubi kada pritisnem kvacilo, cim ga pustim opet isto, ovo se sve desava dok stojim u leru, koliko god puta da pritisnem kvacilo, toliko puta taj zvuk prestaje, isto tako cim pustim kvacilo opet se javlja... Imate ideju sta je to?
Comment
-
-
Taj zvuk ti dopire iz menjaca,ne valja ti lezaj na snopu zupcanika.Ista stvar i kod mene,ne moras da se brines,samo vozi,jer i ja tako teram.I juga dok sam vozio tako mi se culo.Ako nekad budes menjao korpu i lamelu mozes i to srediti kad vec skidas...
Comment
-
-
Originally posted by SchoneNKPa sad, ne mogu reci da sam intenzivno trazio. gde vidim da se prodaju svratim i pitam. Otici cu ovaj vikend do bubanj potoka pa ako ni tamo ne nadjem onda stvarno nemam kud. Guma mi je po gazecoj povrsini dobila bubreg i trese prilicno. Felnu sam kao ispravio, a i to cemo proveriti nakon sto stavim nove gume. E da, poceo je da mi pravi probleme automat zmigavca. Malo radi, vise ne radi. Koliko znaci zmigavac u bg shvatis tek kada te izda
Comment
-
Comment