VTS kutak
Collapse
X
-
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
-
-
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
Re: VTS kutak
E nisam znao da su ti toliko smetali
Vidi ovako, probacu da vidim da li imaju u ovlascenim citroen prodavnicama sutra, zatim ako nemaju ili je preskupo videcu nekog metalostrugara da nadjem. Ako nista ne upali ostajes mi ti
Comment
-
-
Ponovo ja o mojoj anti roll stangli,skinuo majstor stanglu,pregledali nutove,svi na svom mestu,tj. nisu pojedeni,vratio sve lepo nazad i uvrnuo sraf u stanglu,slicno kao na onoj slici sto je Goran okacio.Za sad nema vise lupkanja,testiram ovih dana pa cu videti kako ce se ponasati...
Comment
-
-
mali update
zamenjena desna viljuka,i na levoj zadnji silen
i manzetna p.o.
registracija sutra gotova i opet gas
VTS
Originally posted by QV laleJos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Comment
-
-
Tja, kod mene nije bas veselo. Razvalio prednju desnu gumu i felnu u rupcagu. Trazim set 14" felni za zimu, a ako ne nadjem idu dve nove napred 195/45 i opet klizanje na zimu
Comment
-
-
jos nisi nasao felne?
ja nasao 4 celicne 14-ke
jos gume pecamsad i spreman sam
proslu zimu sam vozio na letnjim miselinkama i nije mi bas bilo lepo
zato sad ako se ne snadjem za sve 4 napred idu zimske pod obavezno
VTS
Originally posted by QV laleJos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Comment
-
-
Pa sad, ne mogu reci da sam intenzivno trazio. gde vidim da se prodaju svratim i pitam. Otici cu ovaj vikend do bubanj potoka pa ako ni tamo ne nadjem onda stvarno nemam kud. Guma mi je po gazecoj povrsini dobila bubreg i trese prilicno. Felnu sam kao ispravio, a i to cemo proveriti nakon sto stavim nove gume. E da, poceo je da mi pravi probleme automat zmigavca. Malo radi, vise ne radi. Koliko znaci zmigavac u bg shvatis tek kada te izda
Comment
-
-
Ljudi u poslednje vreme sam primetio da mi se nesto cuje...
Ovako, kada je auto upaljen i stoji cuje se normalno pored motora jos jedan sitan zvuk tipa, cik cik cik, bas sitno i brzo ujednacenim tempom, taj zvuk se gubi kada pritisnem kvacilo, cim ga pustim opet isto, ovo se sve desava dok stojim u leru, koliko god puta da pritisnem kvacilo, toliko puta taj zvuk prestaje, isto tako cim pustim kvacilo opet se javlja... Imate ideju sta je to?
Comment
-
-
Taj zvuk ti dopire iz menjaca,ne valja ti lezaj na snopu zupcanika.Ista stvar i kod mene,ne moras da se brines,samo vozi,jer i ja tako teram.I juga dok sam vozio tako mi se culo.Ako nekad budes menjao korpu i lamelu mozes i to srediti kad vec skidas...
Comment
-
-
Ja sam našao čelične u halo oglasima kod nekog lika koji ima otpad kod starog sajmišta. Bile su sa lagune i dao sam 40e u sred zime i one pomame za zimskim gumama tako da ne bi trebalo ni sad da koštaju više.Originally posted by SchoneNKPa sad, ne mogu reci da sam intenzivno trazio. gde vidim da se prodaju svratim i pitam. Otici cu ovaj vikend do bubanj potoka pa ako ni tamo ne nadjem onda stvarno nemam kud. Guma mi je po gazecoj povrsini dobila bubreg i trese prilicno. Felnu sam kao ispravio, a i to cemo proveriti nakon sto stavim nove gume. E da, poceo je da mi pravi probleme automat zmigavca. Malo radi, vise ne radi. Koliko znaci zmigavac u bg shvatis tek kada te izda
Comment
-
ali ne znam kako. Evo fotka, mada mutna. Lici na klasican imbus , ali nije jer ima pet uglova, a ne sest. Gde bih mogao naci ovu alatku? PRobah u merkuru, ali covek rece da to nije video ni u katalogu-
Comment