Odličan usis, ja ga imam i primetio sam finu razliku u odnosu na kn koji je stajao otvoren i vukao topao vazduh sa grane. Pored toga ima i lep zvuk. Letos mi je stigla i green pečurka za airbox koja je veća i ima otvore i na vrhu pa je još bolje.
dobar je ovaj cini mi se da je veci od ovog sto cu ja dobiti... to za ciscenje gde ima da se kupi? I koliko je ET na obicnim 14" felnama original Vts-ove i koliko su Jota, jer bese oko ET 15 , J6? i da ako ima neko da proda neke po razumnoj ceni neka pise ovde I jel ima neko preporuku za set kvacila, koju marku da uznem ili je sve jedno?
P. S.
u kabini mi se cuje nesto kao ventilator kabine, onaj suvozacev ali nije, znaci skripi samo tako, ne veznano za jacinu na koju stavim ventilatori da duvaju, kao da se cuje neko motorce koje pokrece one klapne(otvara i zatvara) za vazduhsto se aktiviraju na onom dugmetu sto se koristi da auto vuce tj. samo vrti vazduh u kabini. Skidao sam onaj deo, ne znam kako se zove sto omogucava vrtenje ventilatora nalazi se tu bas ispod suvozacevog air bega, ali nije do njega. ako neko ima ideju sta moze da bude nek javlja
imao sam slican problem ja mislim da je relej u pitanju i kod tebe ,meni je skripalo pa mi crkose 1,2 i 3ca brzina na ventilatoru i klimi pa sam zamenio to kosta oko 1500-2000 valeo al moj saho uletce u garazu spreman je za rasklapanje itd stigla nova vozilica 525 popularna ajkula 2005to god itd uskoro slike
saxo rasklopljen na delice ,stigli neki delici iz engleske sad ce polako deo po deo da se sklapa ,bmw da ga ne ureknem super je legle zimske 17tice sa zimskim mishelinkom ,stigla i prva kazna kad sam ga probao malo da vidim jel valja i tako
motor je super tako da ulazi samo cold air carbon inox i grana raceland 4-2-1 i hks lonac ,spustanje bobo smederevo ,tockovi borbet A 15/7j ,gume ,stopovi[oni pola pola crveno beli nikako lexus kerefeke ] ,farbanje ,sedista ,presvlacenje neba ,ugradnja kutije za mjuzu u gepek ,ojacavanje sasije posto ce ici verovatno 6-7 cm dole i tako zezam se a da i vts body kit al bez spojlerceta na gepeku
Evo malo se radilo
prva slika je digitalnim, ovo ostalo je nazalost mobilnim slikano
Utisci:
- auto definitvno bolje dise
- lakse povlaci sa nizih, a i u visokim obrtajima
- prelep zvuk kad se poklopi gas
to je to za sada.
drugari da vas pitam, planiram da remontujem torziju, pa me interesuje koliko je to slozen proces, da li bi mogao to sam da odradim sa drugarima, posto se drzi na 4 srafa cela da je skinem rastavim, sastavim i to je to. I koliko kostaju delovi otprilike i koje sve delove da trazim tj da zamenim? I jel treba neka posebna alatka?
bice slika jurim neke kolokvijume sad do 28mog imam oko 350 strana al bice ,ceo problem u motoru je bio ona pumpica za gorivo gumena koja je imala rupicu debljine igle i vukla je fals vazduh kad se ugasi ,zato je on palio vuko gorivo iz filtera i kad popije to on se ugasi ,inace je sve ok s`obzirom da je auto 9 god star i skoro skroz prva ugradnja
e jel zna nego jel ima suntec za zatamnjivanje stakala sajt ?ako ne preporucite nekog ,ocu da stavim na bendzu da budem krimi dzimi i ja ps cuo sam u suntecu daju oko 7-8 god garancije i neka 2 papira kao atest ovo ono ,ma kolko imao procenata zatamnjeno ,a bolje ikakvi papiri nego nikakvi
Comment